croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Matek - Wall'owa forma poszła nieco w górę... Nie cegli już tak a o to się najbardziej bałem. Poza tym u mnie i tak idzie na ławę -- chcę Blake'a:) Dalej masz szansę przejąć Jenningsa - bo chcę też Cousinsa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 chyba u wszystkich ktorych pooddawalem forma poszla w gore, ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 a kogo jeszcze oddawałeś? Ja oddałem Kobiego np. za Gordona:( A np. Millsap na razie ok - wykręca nieco lepsze staty od Jeffersona:) Także moze moja intuaicja chociaż tu mnie nie zawiedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) A to co??? O_o.....http://games.espn.go.com/fba/pendingtrades?leagueId=61814 Rozumiem że george zaliczył ładny start sezonu, rzucił pare trójek, ukradł pare piłek... ale to wszystko, nie można go traktować jak franchise playera, którego wymieniacie za obecnie drugiego SG ligi... sorry veto. EDIT; I wogóle matek, co ty wyrabiasz?! Nie takie poszukiwanie wymian miałem na myśli za johsona! chyba u wszystkich ktorych pooddawalem forma poszla w gore, ehhh To po co się pozbywasz johnsona który zdaje się w tym sezonie, solidnie pocisnąć. Opychaj, innych grajków, za graczy z potencjałem i stopniowo buduj sobie, kapitał a nie trwonisz najlepsze kąski...za złote kalesony. Edytowane 28 Stycznia 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) a kogo jeszcze oddawałeś?gortat, wall, butler to tylko pierwsi z brzegu. nie chce mi sie dalej wymieniac, z gogalq'iem o tym pisalem na gg he, tak myslalem ze zavetujecie:D mhmmozesz grasz jeszcze? bo oferta wisi a mam gotowa do zaakceptowania inna z jj... Edytowane 28 Stycznia 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 czaisz sie na zacha cubebrick ze chcesz wymiany na 2na1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) no nie powiem że mnie nie kusi.... poza tym.... nie wygaduj!!!... bo naskarże Warrier... powiedz mi w którą stronę!... naprawdę mi strasznie zależy na nim!... Edytowane 28 Stycznia 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 gram gram ale nie idę na tą wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 a co za niego chcesz? CubeBrick kogo za Gasola? podajcie swoje gg czy cos latwiej bedzie mozna sie dogadywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 croolick chyba troche przeceniasz Ryana oczywistoscia jest ze jego forma spadnie, zaniz troche oczekiwania bo lee za niego to przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 a skąd ta oczywistość wynika powiedz mi? To samo mogę o Lee powiedzieć Nie wiemy, mozemy tylko zgadywać. Zaproponuj zatem coś sensownego. Chandler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 niet, musze sei pozbyc PG jakiegos. Stad pewnosc ze to Ryan, a ja mam takie przeczucie:) poza tym statystki z poprzedniego sezonu bywaja przydatne. Na koneic looknij w "2012 Projections" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 no to akceptuj tą ofertę która ci dałem. Tak naprawdę to Twoja oferta, tylko odrzuciłem Billupsa bo nie chcę go i nie mam miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 2012 projections cheats:) Oni chyba nie aktual;izują tych projections bo często te przewidywania nie mają nic wspólnego z rzeczywistością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 aktualizuja z tego co sie przygladalem no to mamy trade. za duzo mialem pg :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Warier.... na serio.... ostatnie moje dwie oferty powinny być więcej niż satysfakcjonujęce! Oddaje PG których zarzekałem się nietykać... Jre mega potencjał, Conley obecnie top 5 w rankingach, najlepszy przechwytujący ligi!... wymiany 3 na trzy mnie nie interesują na chwilę obecną bo nie zależy mi na modernizcji składu a podciągnięciu określonych statystyk! Poza tym... kurde... nie możesz zapominać że licytuję zawodnika na ryzyku kontuzji! CubeBrick kogo za Gasola? Kobe!... a tak to narazie nietykalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 no to mamy chyba, że inni zdecydują inaczej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 dobry trade.... nie mam nic przeciwko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 oddam parę Calderon+Thomas/Harrington za kogoś w stylu Gortat - czyli punkty+zbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ulatwilem Ci zadanie Cubebrick z tym zachiem dobry trade.... nie mam nic przeciwko!to chyba nie ironia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi