Kaczor94 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jason Terry to skarb 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Drogi kolego havlicek... od ponad tygodnia walę do Ciebie drzwiami i oknami ... proszę odczytaj prywatne wiadomości i zajrzyj koniecznie na ESPN... i wiedz że... "coś się dzieje" Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 powiem wam ze zupelnie inaczej oglada sie mecze, wiedzac ktorego zawodnika mamy w fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 powiem wam ze zupelnie inaczej oglada sie mecze, wiedzac ktorego zawodnika mamy w fantasy Tak! "Boozer k*rwa łap tą piłkę... A nie ok, Noah też jest u mnie, dobra robota panowie!" a w ataku "K*rwa Rose podaj to! Patrz, Booz na półdystansie sam, patrz! ... K*rwa Boozer, jak mogłeś tego nie trafić..." I tak w kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 dokladnie nawet mam dzis ochote ogladac wizards czy pozno w nocy trail blazers a Tru Warier jak na razie 2 ogromne wtopy z Currym i Boshem, ktorzy zagrali tragicznie, do tego slaby howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 no to niezły początek: Haslem 14 zbiórek, Rondo 31pkt i 13 asyst, Kobe 28 pkt i 6 asyst:D Tylko Dorell Wright mnie trochę zawiodł - beznadziejna skuterczność i tylko jedna trójka. No ale częściowo sięzrehabilitował 9 zbiórkami Zobaczymy co dziś pokaże moja 10-ka. Chyba odpalę 4 mecze na raz EDIT: Kibicowałem dziś moim chłopakom od 1 do 7 rano ale opłacało się Dziś liczę na 20 asyst Rondo i tyle samo zbiórek Haslema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 wogóle mi się nie podoba jak niektórzy olali naszą zabawę i nie uszestniczą w życiu ligi. Apeluję, aby wszyscy przynajmniej raz dziennie znaleźli czas zeby wejść na ESPN i posprawdzać co się święci. Mam tu przede wszystkim na myśli trejdy, a jeśli ktoś nie wie z czym to się je, to wystarczy poprosić o pomoc na forum. Dziękuję za uwagę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 apropo trejdow... nie wiem czy kazdy zaglada do "trading block" ale bylbym bardzo zainteresowany jakas wymiana. Mianowicie w gre wchodzi oddanie ktoregos z wysokich(poza Lee) w zamian za jakiegos rozgrywajacego, nie egoiste Do wymiany rowniez dostepny jest CP3, jesli dostane ciekawa oferte, moge go oddac. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 apropo trejdow... nie wiem czy kazdy zaglada do "trading block" ale bylbym bardzo zainteresowany jakas wymiana. Mianowicie w gre wchodzi oddanie ktoregos z wysokich(poza Lee) w zamian za jakiegos rozgrywajacego, nie egoiste Do wymiany rowniez dostepny jest CP3, jesli dostane ciekawa oferte, moge go oddac. Dzieki a kogo chcesz za CP3? Może kogoś ode mnie? @Cubebrick JEśli pijesz do mnie to widziałem propozycję trejdu ale muszę to jeszcze przemyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 croolick, widze ze kobe na liscie, chetnie bym go przyjal no ale za paula to troche malo, rondo tez wylgada ciekawie, moze Calderon czy jennings, nie mam pomyslu. A nie ukrywam ze najbardziej to by mnie interesowal lowry od CubeBricka Kogo bys za niego chcial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 croolick, widze ze kobe na liscie, chetnie bym go przyjal no ale za paula to troche malo, rondo tez wylgada ciekawie, moze Calderon czy jennings, nie mam pomyslu. A nie ukrywam ze najbardziej to by mnie interesowal lowry od CubeBricka Kogo bys za niego chcial ? To jak już będziesz miał pomysł to daj znać Kobe jest na liście ale nie oddam go za czapkę gruszek - w takim teamie jak obecne LAL będzie wykręcał niezłe statsy i to we wszystkich praktycznie kategoriach. Mogę go oddać za jakiegoś dobrego strzelca - zresztą już negocjuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 statsy to nie wszystko, kobe doklada jeszcze duzo start i slaby % FG z duza iloscia rzutow pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 statsy to nie wszystko, kobe doklada jeszcze duzo start i slaby % FG z duza iloscia rzutow pomysle No przecież gdyby nie miał wad to bym go nie oddawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 mam problem z odpowiadaniem z tutejszego konta- kazdy zawodnik w roto jest u mnie do wymiany w zależności od tego co dostanę w zamian- sam nie poluje raczej na żadnego gracza, przede wszytkim dlatego, że obawiam się ceny za niego, ale każdą propozycje chętnie rozpatrze moje pytanie: czy u nas jest limit występów na pozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 limit występów na pozycję? NIe rozumiem pytania. Jedynym praktycznie ograniczeniem jest ilośc centrów - nie więcej niż 4 w drużynie. Poza tym musisz mieć co najmniej po 1 zawodniku na każdej z 5 pozycji plus po jednym rezerwowym obrońcy (PG, SG) i skrzydłowym (SF, PF). Poza tą siódemką masz już pełną dowolność - możesz mieć nawet dodatkowych 6 PG. Zresztą wszystko znajdziesz w zakładce //League/Settings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 limit występów na pozycje- 10 pozycji punktujących- ale każda punktuje maksymalnie 66 razy czyli tyle ile jest meczy przeczytałem, tak właśnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 limit występów na pozycje- 10 pozycji punktujących- ale każda punktuje maksymalnie 66 razy czyli tyle ile jest meczy przeczytałem, tak właśnie jest OK, nie wiedziałem o co Ci chodzi. Swoją drogą dobrze że na to zwróciłeś uwagę EDIT: Cubebrick daj znać czy dostałeś PW bo coś mi się pieprzy ze skrzynką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 croolick, widze ze kobe na liscie, chetnie bym go przyjal no ale za paula to troche malo, rondo tez wylgada ciekawie, moze Calderon czy jennings, nie mam pomyslu. A nie ukrywam ze najbardziej to by mnie interesowal lowry od CubeBricka Kogo bys za niego chcial ? Szczerze... Lowry jest w tym momencie dla mnie nie do ruszenia... powód jest prosty, to co pokazał w końcówce (dłużej- bo powiedzmy dwa miechy) poprzedniego sezonu to stawia go na równi z najlepszymi roto PG ligi. ....więc poprostu zrzera mnie ciekawość co pokaże w tym sezonie! Ale oprócz niego dysponuję jeszcze Parkerem i Nelsonem którzy obecnie są na wylocie a to świetne kąski przy odpowiednim systemie. polecam też Tim'a Duncana jeśli któś potrzebuje solidnego PF/C. pis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 jak to jest z trejdami - dokonaliśmy wymiany z Cubebrick ale zmiany nie są jeszcze wprowadzone? Ktoś to jeszcze zatwierdza? Zdaje się, że pod moją nieobecność Raffu robił jakieś głosowanie ws. trejdu - o co chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 z tego co Raffu pisał, z tego co zrozumiałem :wink: wymianę zatwierdza komisarz, chyba że to jego dotyczy, wtedy jest czas na głosowanie czy wymiana jest do przyjęcia dla innych GM w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi