Skocz do zawartości

Big 2,5 - NY Knicks 11/12

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pi****le, ale się Chandler wypromował...

Nie dość, że tłusty kontrakt, to już go mianem "big" zowią.... Ale już o tym, że Tyson bardzo lubi się łamać, ma 0(słownie: zero) impactu w ataku i foul trouble nie jest mu obce to już nikt nie pamięta.

nikt nie każe mu grać w ataku - przecież ofensywa jest

ściągneliśmy go dla D

No ale ja nie mówię tylko o ataku. A co do zbiórek - to fakt, ale zbierze to on po jakiej zagrywce, w której to zagrywce jest, bądź co bądź, kołkiem. Poza tym mówię, kontuzjogenność!

Ja tam np. Bynuma wiele nie oglądałem, ale na tyle, ile oglądałem, to ten gość wydaje się bestią, może nawet taką ja DH12. No ale jego łamliwość eliminuje brutalnie jego walory, więc dlaczego nie jest podobnie z Chandlerem?

Baron Davis od dzisiaj jest do wzięcia dla wszystkich. Podpisywać brodacza i nawet sie nie zastanawiać. Co prawda ma kontuzję, ale możemy poczekać (poza tym chodzą ploty, że symulował uraz żeby odstraszyc zespoły z małych marketów 8) ) Ciągle mam w pamięci jak zniszczył nas w MSG.

też bym brał z pocałowaniem ręki bo w Bibiego coś nie wierzę

po meczu z nets to co mnie zaniepokoiło to waga Melo, trochę mu się przytyło - co prawda na szybkości to on nigdy nie polegał ale jumpa może mu też zmiejszyć

pozytywnie Iman Shumpert - podoba mi się ten rookie

ogólnie pewnie większość meczów do PO będzie tak wyglądało - masę strat i niedociągnięć

To jeszcze nieoficjalne, ale Baron ponoć podpisał kontrakt. Mam nadzieję, że będzie tak jak napisał wczoraj Simmons.

sportsguy33 Bill Simmons

Wrong situation, Baron checks out. Right situation, Baron rises to the occasion. That's just who he is. Knicks = right situation.

1 minute ago

sportsguy33 Bill Simmons

Hope Baron Davis ends up with the Knicks for his sake. NYK fans/media/MSG will bring best out of him. It's the right match.

Zmotywowany i zdrowy Davis to byłoby ogromne wzmocnienie. A nawet gruby Davis to i tak duży upgrade w stosunku do Douglasa, który ma zerowe pojecie o rozgrywaniu.

W kręgu zainteresowań jest też Posey.

Baron w Knicks to dla mnie no brainer. Jeśli możesz mieć za pół darmo człowieka, który w formie jest top 10 na swojej pozycji, to go bierzesz i dopiero potem zaczynasz się zastanawiać co dalej. Zwłaszcza, że to naprawdę jest perfect fit dla Knicksów, który może (choć jak znam życie, to pewnie tak nie będzie) przenieść grę o poziom albo i dwa wyżej.

W sumie to zaczynam naprawdę się jarać tym sezonem i szansami Knicks w PO (na dziś oceniam je w okolicy wyjazd w 2. rundzie po epickiej serii). Doszło do tego, że oglądałem nawet wczoraj Knicks @ Nets. Shumpert to mój nowy idol, przypomina mi Sprewella, czyli świra odpalającego kretyńskie rzuty w ataku, ale z zajebiaszczym sercem do gry i świetną defensywą. Wskakuję z miejsca na jego bandwagon.

Aha - Jorts też jest spoko. Donnie w drafcie odwalił kawał dobrej roboty.

jednen z moich ulubionych dialogów forumowych miał związek z BD.

[cholera grzebię w historii ale nie mogę znaleźć]

podczas dyskusji Basta na temat TOP5 eva (ale tam nie widzę...) czy cośtam o Bajronie, padło pytanie odnośnie tego co potrafi i ktoś w ramach poważnodyskusyjnej riposty podał link do wyjątkowych umiejętności BD...

to było mistrzostwo, nie pamiętam czyje ale mi się przypomniało i chapeau bas dla autora ; )

Dobra jest coroczna gadka o Baronie.

Typ ostatni raz dobrze grał prawie 4 lata temu i już zdążył się połamać nie wychodząc nawet na trening. Zapewne waży teraz ze 119 kg i nawet jak wróci w miarę wcześnie po tej kontuzji, to przez 4 tygodnie będzie zupełnie bez kondycji, a później zawsze mu będzie dolegał nadgarstek, hamstring, kolano itp - jak co roku.