Dnc Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja pi****le, ale się Chandler wypromował... Nie dość, że tłusty kontrakt, to już go mianem "big" zowią.... Ale już o tym, że Tyson bardzo lubi się łamać, ma 0(słownie: zero) impactu w ataku i foul trouble nie jest mu obce to już nikt nie pamięta. nikt nie każe mu grać w ataku - przecież ofensywa jest ściągneliśmy go dla D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 No ale ja nie mówię tylko o ataku. A co do zbiórek - to fakt, ale zbierze to on po jakiej zagrywce, w której to zagrywce jest, bądź co bądź, kołkiem. Poza tym mówię, kontuzjogenność! Ja tam np. Bynuma wiele nie oglądałem, ale na tyle, ile oglądałem, to ten gość wydaje się bestią, może nawet taką ja DH12. No ale jego łamliwość eliminuje brutalnie jego walory, więc dlaczego nie jest podobnie z Chandlerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kontuzjogenne to mogą być np. ćwiczenia, zawodnik może być podatny na kontuzje. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dzięki, nie wiedziałem o tym. No w każdym razie wiadomo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Baron Davis od dzisiaj jest do wzięcia dla wszystkich. Podpisywać brodacza i nawet sie nie zastanawiać. Co prawda ma kontuzję, ale możemy poczekać (poza tym chodzą ploty, że symulował uraz żeby odstraszyc zespoły z małych marketów 8) ) Ciągle mam w pamięci jak zniszczył nas w MSG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 też bym brał z pocałowaniem ręki bo w Bibiego coś nie wierzę po meczu z nets to co mnie zaniepokoiło to waga Melo, trochę mu się przytyło - co prawda na szybkości to on nigdy nie polegał ale jumpa może mu też zmiejszyć pozytywnie Iman Shumpert - podoba mi się ten rookie ogólnie pewnie większość meczów do PO będzie tak wyglądało - masę strat i niedociągnięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To jeszcze nieoficjalne, ale Baron ponoć podpisał kontrakt. Mam nadzieję, że będzie tak jak napisał wczoraj Simmons. sportsguy33 Bill Simmons Wrong situation, Baron checks out. Right situation, Baron rises to the occasion. That's just who he is. Knicks = right situation. 1 minute ago sportsguy33 Bill Simmons Hope Baron Davis ends up with the Knicks for his sake. NYK fans/media/MSG will bring best out of him. It's the right match. Zmotywowany i zdrowy Davis to byłoby ogromne wzmocnienie. A nawet gruby Davis to i tak duży upgrade w stosunku do Douglasa, który ma zerowe pojecie o rozgrywaniu. W kręgu zainteresowań jest też Posey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Baron w Knicks to dla mnie no brainer. Jeśli możesz mieć za pół darmo człowieka, który w formie jest top 10 na swojej pozycji, to go bierzesz i dopiero potem zaczynasz się zastanawiać co dalej. Zwłaszcza, że to naprawdę jest perfect fit dla Knicksów, który może (choć jak znam życie, to pewnie tak nie będzie) przenieść grę o poziom albo i dwa wyżej. W sumie to zaczynam naprawdę się jarać tym sezonem i szansami Knicks w PO (na dziś oceniam je w okolicy wyjazd w 2. rundzie po epickiej serii). Doszło do tego, że oglądałem nawet wczoraj Knicks @ Nets. Shumpert to mój nowy idol, przypomina mi Sprewella, czyli świra odpalającego kretyńskie rzuty w ataku, ale z zajebiaszczym sercem do gry i świetną defensywą. Wskakuję z miejsca na jego bandwagon. Aha - Jorts też jest spoko. Donnie w drafcie odwalił kawał dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 przyznac musze ze knicks sa w okolicy top3 teamow ktorym mam zamiar kibicowac w tym roku no i Chandler naprawde w tym roku bedzie mial sporo roboty, z takimi miszczami jak Baron Melo i Amar'e tak czy inaczej, zabawy bedzie sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 ponoć w pakiecie z Baronem można dostać Arenasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 dobrze ze 'mozna' a nie 'trzeba' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 rw, przecież baron jak jest jakimś cudem zmotywowany to jest jednym z lepszych obrońców na PG w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 rw, przecież baron jak jest jakimś cudem zmotywowany to jest jednym z lepszych obrońców na PG w lidze. aha, zmotywowany powiadasz a kiedy on ostatnio byl zmotywowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 rw, przecież baron jak jest jakimś cudem zmotywowany to jest jednym z lepszych obrońców na PG w lidze. Dokladnie tez tak uwazam - przeciez gosc 2 razy klasyfikacje przechwytow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 HE HE :mrgreen: Co roku to samo. Baron Davis to, Baron Davis tamto. Koleś w tym sezonie skończy 33 lata a zdrowia i formy nie widział od ilu? 4 lat? Przecież to czasy "nie umiem zbudować drużyny" Cubana i "cipy" Nowitzkiego. Panie, kiedy to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 jednen z moich ulubionych dialogów forumowych miał związek z BD. [cholera grzebię w historii ale nie mogę znaleźć] podczas dyskusji Basta na temat TOP5 eva (ale tam nie widzę...) czy cośtam o Bajronie, padło pytanie odnośnie tego co potrafi i ktoś w ramach poważnodyskusyjnej riposty podał link do wyjątkowych umiejętności BD... to było mistrzostwo, nie pamiętam czyje ale mi się przypomniało i chapeau bas dla autora ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To nie było jeszcze na ebaskecie przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dobra jest coroczna gadka o Baronie. Typ ostatni raz dobrze grał prawie 4 lata temu i już zdążył się połamać nie wychodząc nawet na trening. Zapewne waży teraz ze 119 kg i nawet jak wróci w miarę wcześnie po tej kontuzji, to przez 4 tygodnie będzie zupełnie bez kondycji, a później zawsze mu będzie dolegał nadgarstek, hamstring, kolano itp - jak co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 podczas dyskusji Basta na temat TOP5 eva (ale tam nie widzę...) czy cośtam o Bajronie, padło pytanie odnośnie tego co potrafi i ktoś w ramach poważnodyskusyjnej riposty podał link do wyjątkowych umiejętności BD... top2 dekady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Przecież to czasy "nie umiem zbudować drużyny" Cubana i "cipy" Nowitzkiego. Panie, kiedy to było? Rok temu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi