Maciek9020 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Arctus możesz wyjaśnić ? http://forums.nba-live.com/downloads.php?view=detail&df_id=2600 Tutaj są wszyscy rookie, w FA tylko Valanciunas i Motiejunas, reszta dodana do swoich drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaron_maj Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam ! Szukacie może profesjonalnej, ciekawej ligi NBA 2k12 na Xbox 360 ? Wbijajcie pod ten adres : http://slamdunk.com.pl/forum/index.php ! Szukamy kilku nowych grazy bo za jakiś tydzień rusza nowy sezon. Zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Arctus możesz wyjaśnić ? http://forums.nba-live.com/downloads.php?view=detail&df_id=2600 Tutaj są wszyscy rookie, w FA tylko Valanciunas i Motiejunas, reszta dodana do swoich drużyn. Działa Ci to normalnie? Mnie się zawiesza przy zatiwerdzeniu drużyny w trybie association... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Działa wszysto prawie, nie da się wejść tylko w Player Card. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Arctus możesz wyjaśnić ?A co tu tłumaczyć, głupi żarcik, to nie ma co gadać. Mam oryginalne NBA 2K12 więc jak wstawią jakieś living roster to mogę go tutaj podrzucić, chociaż na innych stronach regularnie się pojawia, więc i beze mnie sobie poradzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Przecież nie trzeba mieć org. I tak wszystkie funkcje są dostępne na piracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Kwestia etyki i moralności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja org wygrałem, ale wolałem sprzedać. Przecież kpiną jest żeby online było grywalne dopiero 5 czy 6 miesięcy po premierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 pytanie kto kiedy kupił/wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 skąd wziąć aktualny i sensowny roster tzn z howardem w lal itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=86998 Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 najs, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 najbardziej pojebana sprawa od strony technicznej jest to ze od 10 lat, nie mozna zagrac jedenej porzadnej dynastii w live czy 2k, bo co jakis czas pasuje wyminic roster na nowy, fajnie jesli dodali by aktualizacje skladow w karierze. ps. cos jest nie tak z tym rosterem, jak chce zrobic trening rzutowy dla jednego gracza to po skonczeniu wywala do wina i game over. ps2. ciekawe czy w k13 odswierzą cos ratingi graczy, czy moze t-mac znow na wejscie dostanie 79 czy ile on tam ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 najbardziej pojebana sprawa od strony technicznej jest to ze od 10 lat, nie mozna zagrac jedenej porzadnej dynastii w live czy 2k, bo co jakis czas pasuje wyminic roster na nowy, fajnie jesli dodali by aktualizacje skladow w karierze.moim zdaniem słaby pomysł. mi właśnie bardzo się podoba, że za każdym razem inaczej wygląda przebieg kariery. inne wymiany cpu, inne zespoły się tworzą. realne składy są... nierealne szczególnie w którymś kolejnym sezonie. wymacz Maciek, ale ten twój roster jest taki sobie. złe zdjęcia niektórych graczy i właśnie różne problemy osobiście polecam ten http://nbasky.com/nba-2k12-ultimate-base-roster-v26/ sporo zajmuje ale jest wypasiony, sporo drużyn retro i nie opowiadaj mycek, overalle graczy są w większości dobrze zrobione, jeśli już są odstępstwa to raczej w dół niż w górę. a McGrady miał w 2k12 69... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ja tam nie sprawdzałem, rzuciłem linkiem bo ze screenów wyglądał ok Ale te złe zdjęcia itp masz dlatego, bo najpierw trzeba ściągnąć pierwotny roster, do którego dołąćzone są pliki .iff, a dopiero później ostatnią aktualizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 dlatego bazuję tylko na ultimatebase, jest świetny ten pobrałem z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Też na nim grałem, ale jak sprawdzałem nlsc to nie widziałem updejta (mój post 11sierpnia, tamto wrzucone też 11 więc być może na tamten moment jeszcze nie było), więc rzuciłem tym linkiem, lepsze to niz nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 http://kotaku.com/5936592/it-lives-heres-10-minutes-of-gameplay-from-nba-live-13 Van Gundy komentuje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak zobaczyłem te plastikowe loga...... potem grafę graczy to byłem przekonany, że to słaby arcade. Zadałem sobie bół i obejrzałem całość..... przypomnijcie mi o tym jak zacznę narzekać na 2K13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 witam. mam pytanie bo za bardzo nie orientuje się na sprzęcie. mam nba2k12 na laptopie ale gra jest strasznie wolna mimo ze grafike ustawilem na low wszystko. normalnie wszystko chodzi tylko na treningu jednym zawodnikiem. jak gram mecz to strasznie klatkuje. mój sprzęt to : intel core i5-2410m 2,3 ghz, 4gb ram, karta jakaś nvidia 2gb. wydaję mi się że powinno to wystarczyć patrząc na wymagania jakie ma ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi