SIEDZE Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jakby ktoś szukał materiałów do serii 2k to tutaj jest wszystko : http://www.operationsports.com/forums/nba-2k/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam. Jak grać z wybranym przeciwnikiem online? Chciałbym zagrać z kolegą, ale nie widzę takiej możliwości, można tylko grać mecz z losowym przeciwnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Na CPU nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Na CPU nie ma takiej opcji. A czy ma to się w najbliższym czasie zmienić? Chyba tryb asso online by to umożliwił, ale jak na razie jest niedostępny. Wiadomo kiedy może zostać uruchomiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Z tego co wiem to nie, w trybie asso online możesz pograć z kumplem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Z tego co wiem to nie, w trybie asso online możesz pograć z kumplem. No tak, ale ten tryb nie działa jeszcze na PC. Chyba, że się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1350 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam pomoże ktoś ? Pobrałem NBA.2K12-RELOADED i próbowałem cracki te 3 z tej strony http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=28&t=23928 i za każdym razem odpalam gre wszystko ładnie intro działa a jak wchodze żeby zagrać wstęp działa i jak juz ma być kamera na parkiet to zawiecha i nic nie można zrobić Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr3 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) Kupno oryginału - gwarantuję, że pomoże Edytowane 25 Lutego 2012 przez mr3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ta jest już aktualka rostera po dedline .Ale jak nie było tak nie ma Geralda Greena :/ ,koles co mecz(po za 2-3 wpadkami) robi 10-20+ pkt na mecz zwrócił na siebie uwage kapitalnym dunkiem ,a 2k dalej go olewa o.O.To co on musi zrobić żeby 2k go łaskawie dodało do gry? robić co mecz 50-60 pkt i robić dunki z potrójnym saltem pakując piłkę butem lub głową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 http://www.moddingway.com/file/21357.html wgraj ten cyberface http://nba-2k.com/nba-2k12-babyface-real-nba-season-201112-roster/ ten roster i bedzie Green w FA i np Weems AK47 czy inni ktorych w rosterze od 2k nie ma. sam zrob ostatnie trade'y i masz wszystkich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dziękować.Ale przed momentem pojawił się nowy roster od 2k już z Greenem PS:Jeszcze pytanko co do tego cyber face ,jak sie je wgrywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 wrzucasz do folderu z gra na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedorf101 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Panowie mam pytanie a mianowicie nie działa mi 2k12 od momentu gdy zainstalowalem win 7 wcześniej miałem home edition i nie było problemów ale gdy teraz zmieniłem to po klkiknięciu w ikonke z gra pojawia mi sie the dynamic library rld.dll failed to load. Please confirm that: 1)The file was copied over the same folder as the cracked executale. 2)The antivirus software id not folse detecting the file (in which case white list the folder/file) za ..uja nie moge wpasc o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedorf101 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dalem rade po miesiacu hehe dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavverickk Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 mam ten sam problem, jak to zrobiłes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatBall Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Da się tym wogóle grać na klawiaturze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Co zrobić żeby nie resetował się roster? Za każdym razem gdy uruchamiam grę, jest zmieniony roster i muszę wczytywać ręcznie swój własny przerobionny (opaski, sleeve'y itp...). Wcześniej problem nie występował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 mam tak samo, kombinowalem i nic. pozostaje wczytywac, ale w tej chwili nie robie tego zbyt czesto bo odrazu przechodze do swojego association i nie stanowi to problemu. bardziej wkurwia mnie wklepywanie roku urodzenia przy kazdym uruchomieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Co zrobić żeby nie resetował się roster? Za każdym razem gdy uruchamiam grę, jest zmieniony roster i muszę wczytywać ręcznie swój własny przerobionny (opaski, sleeve'y itp...). Wcześniej problem nie występował. Nazwij swój roster Roster. Wyskoczy, że jest już taki plik i czy podmienić - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi