havlicek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Może ktoś dysponuje patchem który w dynastii ustawi 66 meczów w sezonie zamiast regularnych 82? Czy takie łakocie to dopiero wraz z oficjalnym rosterem od 2k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 watpie czy wogole bedzie skrocony pierwszy sezon, czy patch to poprawi. trzeba spytac tych co maja xbox czy ps3, bo chyba patch juz wyszedl, jak u nich to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie poprawi ludzie z 2k pisali tak Roster aktualny do 2k11 http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=83764&sid=26cc96e282e8c4e5da7881bd23676938 Sam robię wolnymi chwilami, w miarę aktualny do pogrania z kumplami się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Panowie, może to durne pytanie, ale ponoć jest oficjalny update rosterów do NBA 2k12 na PS3. Szukam możliwości zapdejtowania, ale nie mogę jej znaleźć. Mógłby ktoś łaskawie napisać, w który katalog wejść w main menu bym mógł cieszyć się Świętami z całym katalogiem rookiech i Dante Cunnighamem w Memphis? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Na pc to jest game features --> 2kShare i tam dalej sobie wybierasz z listy rosters. Na ps3 powinno być podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja na ps3 nie zauważyłem żadnego oficjalnego update'u (wczoraj). Odnośnie 2k12 - o ile gra wygląda fajnie to online to mega krok w tym, po prostu słabizna, gorzej zoptymalizowane, asso online - choć świetny pomysł to mierne wykonanie, wciąż nie ma wyników asso na stronie nba2k.com, nie wiem jak wy, ale ja jestem bardzo zawiedziony tą wersją NBA od 2k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariatos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Czy ktoś mógłby napisać jak zaktualizować nba 2k12 na PS3 ( aktualni rookies oraz roster ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 zajebisty nick :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felli Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak masz staly dostep do internetu to powinno ci sie automatycznie aktualizowac. Przynajmniej u mnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 zajebisty nick :mrgreen:dziwnie znajomy ja mam takie pytanko - dopiero co odpaliłem, na gram na klawie a 2k12 jest moją pierwszą 2k więc trochę nie czaję dlaczego jest tyle przycisków odpowiadających za rzut? i czym się one różnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 mi wczoraj przy włączaniu gry normalnie zaaktualizowało wszystko, pograłem online, a dziś już wyświetla, że nie może się połączyć.. blee e: co za gówno. wczoraj tyle pobierało aktualizacji, rostry, a dziś patrzę wszystko stare i po nowym ani śladu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to co z tymi rzutami? ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 spoko, rozumiem że wszyscy są takimi samymi noobami jak ja i nie wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earvin Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 dziwnie znajomy ja mam takie pytanko - dopiero co odpaliłem, na gram na klawie a 2k12 jest moją pierwszą 2k więc trochę nie czaję dlaczego jest tyle przycisków odpowiadających za rzut? i czym się one różnią? Ja do rzutu używam tego podstawowego przycisku, natomiast pozostałe, grając na padzie mam ustawione na prawej gałce. Można nimi także rzucać, ale w kombinacji z innymi przyciskami dają możliwość robić najróżniejsze lay up-y, wsady, signature moves itp. Wszystko zresztą jest w miarę jasno wyjaśnione w trybie treningu ze starymi gwiazdami, nie pamiętam jak dokładnie się to nazywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24758 jesil ktos jeszcze nie ma. czesto aktualizowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Macie jakieś konkretne slidersy żeby w końcu można było rozpocząć karierę? Pisaliście tutaj o Kovie z 2k11, faktycznie dobre są? Jeśli tak, mógłby mi ktoś na priv wysłać screeny tych slidersów? Gram na xboxie, a nie mam NBA na kompie i nie umiem ich zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 żeby użyć sliders'ów innych niż domyślnych w trybie my player trzeba zastosować jakiegoś moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Panowie wie ktoś jak rzucać rzuty wolne w trybie online na padzie?kiedyś mi się udało ale to chbya jakis przypadek:/ciagle 0% tak samo jak rywal:/ w ogole ciężko trafić coś z dystansu i pół dystansu:/ może macie jakieś knify.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal86 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam! Mam mega wielki problem z którym bujam się już 4 dzień. Chciałem zainstalować NBA 2K12 naciskam sobie na luzie setup.exe a tu taki kwiatek mi wyskakuje - an error occurred installing the package. Windows Installer returned '1639'. Miał to ktoś z was wie o co chodzi? jak to ogarnąć bo ja przewertowałem cały net i nic konkretnego nie znalazłem, szału można dostać bo strasznie się nakręciłem na tą grę. Gdyby ktoś był w stanie pomóc to z góry dziękuję. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi