Kraso Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Na klawiaturze też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niitrro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Teraz zauważyłem że jak gram całym zespołem to mogę, a w mp player nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lakers Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Panowie mam mały problem, po wygraniu ligi wywala mnie z gry, czy ktoś może spotkał się z tym problemem i czy jest jakieś rozwiązanie? dzięki za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 U mnie po wygraniu ligi było w porządku, natomiast wywala mnie w trybie my player przy okazji pokazywania np. okładek magazynów z moim zawodnikiem. Ktoś coś wie o ewentualnej aktualizacji składów od 2k? Padały jakieś konkretne daty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 jest juz patch z bardzo aktualnymi rosterami, jednak nieoficjalny puki co http://nba-2k.com/nba-2k12-roster-2011-12-11/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 matek napisz mi proszę na jakich grasz slidersach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 zmienilem u siebie na cos takiego: http://www.operationsports.com/forums/n ... iders.html w miare, ale narazie gram tylko legend od czasu do czasu kolejnego odblokuje. malo meczy zagralem i ciezko ocenic bo w tej chwili jestem na etapie grania kazda druzyna i sprawdzania ktory z graczy mi podpasuje jak zaczne dynastie - ale to dopiero jak wyjdzie oficjalny patch. za mala probka zeby ocenic jaksa duza zmiane i dodatkowo gram ciagle innymi druzynami wiec samo to stanowi juz dla mnie roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felli Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 jest już oficjalny na ps3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Oficjalny patch od 2k bedzie na pecety czy w c***a leca? obecnie gram w 2k11, 2k12 sztywne i wgl mi nie pasuje jest ktos jeszcze taki tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Posiadacze PS3 już się cieszą z oficjalnego rostera, pctowcy pewnie poczekają do świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 niech dadza rookies, reszte zrobie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 http://www.fileserve.com/file/aYv94Tj/NBA.2K12.OffSeason.Rosters.V1.10.17.zip Bardzo fajny roster, są wszyscy rookies, nie ma błędu czarnych rąk. Wolni agenci są przerzuceni do free agents, więc można łatwo ich samemu przyporządkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felli Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja na ps3 jeszcze nie mam ( bo rozumiem ze mam szukac oficjalnego w grze w 2k share)?!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felli Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ok juz mam, automatycznie doszli. A da sie jakos sciagnac tych z 2 rundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Patch'u się nie mogę doczekać ale po tym co widzę, to raczej za wiele nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dluzszy czas mialem przerwe od wszelkich gier. Postanowilem to zmienic i zainstalowalem 2k12. Z ucieszona mordą wlaczylem mecz i tu pojawila sie niemila niespodzianka. Gdy na ekranie znajduje sie wieksza liczba zawodników to gracze poruszaja się w troche w zwolnionym tempie, nie ma tragedii, ale widac roznice pomiedzy sytuacją gdy powiedzmy zawodnik z pilka znajduje sie sam na wlasnej polowie. Dlaczego sie tak dzieje ? Bład gry, ustawien, za slaby laptop ? Ma ktos taki problem? Parametry komputera. intel i3 2310m 2.1Ghz 3L cache geForce GT540M 6GB DDR3 bede wdzieczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 podlacz ladowarke jak grasz. mam i5 i 8gb ramu i jest podobnie, ale jak gram z podlaczona ladowarka to nic nie tnie. taki urok laptopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dzięki Matek taka blahostka a grac się nie dało. Teraz jest juz ok. Cóz na swoje usprawiedliwienie moge tylko powiedziec ze zainstalowalem to pozno w nocy i moze dlatego o tym nie pomyslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 ma ktos z was moze aktualny roster do 2k11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 OOOO, właśnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi