mycek Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 to jest bolączka wszystkich serii koszykarskich. grasz sezon, dynastie, ale jak wyjdzie jakis nowy, fajny roster to musisz grać od nowa, bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A jak to sobie wyobrażacie? Gramy któryś z kolei sezon, dokonaliśmy jakiś transferów, wybraliśmy pewnych zawodników z draftu. Na drugi dzień wychodzi roster patch i........ nagle okazuje się, że stworzony nasz "drem team", nagle jest realistyczną "kaszaną" w nierealistycznym czasie gry. Totalnie bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A widzisz jakieś rozsądne rozwiązanie tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Hmm chyba zapominacie, że NBA 2K12 jest najbardziej realistyczną SYMULACJĄ koszykówki na PC. Dlatego każdy mecz, sezon, transfer jest tylko symulacją. A wy oczekujecie, że gra będzie wiernie odzwierciedlać rzeczywistość m.in. w składach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knicks Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Mam pytanie z rosterem z rookies, mianowicie szukałem zapisów w danych aplikacji. Poszperałem i znalazłem w końcu, ale tutaj jest problem. Jedyne foldery jakie miałem to 'Online Data' oraz 'shoes', żadnego saves. I o to pytanie co teraz? Zrobiłem własny folder o nazwie 'saves' nie pomogło, wkleiłem roster do 'Online Data' także nic. W NBA 2K11 folder z saves mam. Resztę potrzebnych plików wkleiłem do folderu z grą. Myślę, że dość istotną kwestią jest, że nie jestem zalogowany, gdyż gram na piracie. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aglomeracja Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 narzędzia\ opcje folderów\ widok\ pokaż ukryte pliki i foldery a wtedy oczom twoim ukaże się folder saves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knicks Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Opcje miałem już włączoną by dostać się do folderu, gdzie mają być 'sejwy'. Czy poza folderem z grą i folderem w danych aplikacji mogą jeszcze gdzieś znajdować się saves? Może zainstalowanie innej wersji lub zpachtchowanie pomoże? Miał może ktoś podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teefbe Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam panowie! Mam pewien problem z grą.Pobrałem ją już z dwóch różnych stron , więc nie jest to wina upload`era.Kiedy włączam grę wszystko jest ok , mogę sobie obejrzeć intro początkowe itd. i przychodzi kolej na zrobienie 2kaccount.Więc jako , że mam je już stworzone to loguje się na nie i klikam sobie dalej i dalej , aż w końcu po ładowaniach wyświetla mi napis "Can`t save profile on the disk" i tu się zaczynają kłopoty.Kiedy próbuję odpalić mecz , to również - wszystkie prezentacje przechodzą pomyślnie , a gdy nagle mam już grać i pojawia się logo 2ksports gra się zwiesza i już nie mogę nic zrobić.W czym jest problem? Kompa mam chyba wystarczającego na tą grę , 4GB RAMu , procesor 3.06 (dwurdzeniowy) , karta graficzna GeForce GT 220 (512mb bodajże).Ponadto dodam , że mam windows 7.Ze swojej strony próbowałem już wszystkiego , ale tez nie za bardzo znam się na kompie.Macie jakieś pomysły?Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam i z góry dzięki za jakieś rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zauważyłem ogromne........... "niedopatrzenie". Jak pewnie wiedzieć każdy z graczy ma własne "sygnatury" zagrań.......... ale np. mamy paczkę wsadów D. Rose'a, których nie można mu przypisać Zamiast tego twórcy przypisali mu "Athletic Guard"......... Dlaczego D. ROse nie może korzystać z własnych sygnatur wsadów tego nie wiem.......... podobnie jest z Garnettem i chyba J. Smith'em który korzysta z sygnatur Howard'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 seria nba 2k najbardziej spierdolona gra pod słońcem w kwestii skuteczności rzutów:/komputer trafia co tylko chce. gram teraz play off z knicks i u nich kazdy trafia za 3 punkty co mecz maja 80% z tego dystansu a w meczu ok 70% jak tu wygrywać? zawsze robiątakie gówno dopóki ktos nie wypuści porządnych slidersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie tylko mi 2k11 wydaje się lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie tylko mi 2k11 wydaje się lepsze?nie tylko. nie gralem dynastii wiec probka jest mala ale poza trybem z legendami to odstaje troche jak narazie. moze zmienie zdanie jak sezon ruszy i zaczne dynasty. wtedy zagram wiecej meczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felli Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Poze mnie ktoś poinstruowac jak sciagnac rookies na ps3 bo to co wrzuciliscie to chyba na pc. Bylbym wdzieczny bo nie z bardzo ogarniam - pierwszy raz w internecie na ps3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Panowie cierpliwości, kwestia patcha i slider'ów. Co roku jest to samo, że poprzedniczka załatana i ze sliderami jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felli Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 skoro rookies dojdą po zakończeniu lockoutu to (jeśli to wstępne porozumienie to nie ściema) będą dostępni 9 grudnia (rozpoczęcie okna transferowego i początek obozów) czy 25 grudnia (pierwsze mecze)???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 czekam na patcha z rookies i nowym CBA do dynastii. cos sie pojawi mozecie tutaj wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Bardziej oczekuję patcha od rostersów, a na to możemy dłuuugo poczekać z racji tego, że najpierw 2K obsłuży Xboxa, PS3 i dopiero wtedy PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niitrro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mam takie głupie pytanie. Czy można biegać sprintem po skosie bo ja jakoś nie mogę a to utrudnia grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niitrro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ale na klawiaturze. Bo ja nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi