Reikai Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Mega hala Bucks, fajne rozłożenie trybun.Możliwe, że fajne czasy nadchodzą, zmiana trenera, w końcu dobre ruchy w lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 karty na stole troche wiecej tutaj https://www.nba.com/lakers/nike-jerseys i tutaj https://www.nba.com/lakers/photogallery/1819-uniforms ICON (zolte) 9.5/10 za panele boczne w spodenkach, za to, ze calosc wyglada jak klasyczne stroje z 80s/90s ASSOCIATION (biale) 8/10 jeszcze nie widzialem spodenek. ale beda bez pasow, za to bedzie lamowka prawdopodobnie. nie jest zle, jest czysto ale zbut bialo chyba... STATEMENT 7.5/10 je oceniam najslabiej choc moze spodenki je uratuja i na parkiecie beda wygladaly o 1 ocene wyzej generalnie na plus. nowe szaty krola! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Te czarne paski na fioletowych strojach sa okropne... Icon 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Te czarne paski na fioletowych strojach sa okropne... A dla mnie bardzo spoko. Zawsze mega nie podobały mi się stroje Lakers, ale ten czarny robi mega robotę i odmula tą ogólną zamulistość. Oczywiście na tym co dotąd widać, bo często w realu jest zupełnie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 No ale przynajmniej teraz nie wygląda to jak jajecznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 te niebieskie to przeciez Utah Jazz stroje! tylko napis 'Lakers' zamiast 'Jizz' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 a propos jajecznicy, obiecalem, wiec wklejam porownanie zoltego koloru od polowy lat 90tych do obecnych ciezko uchwycic idealne odcienie ale wydaje mi sie, ze w miare podobnie to wyglada na zywo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 A dla mnie bardzo spoko. Zawsze mega nie podobały mi się stroje Lakers, ale ten czarny robi mega robotę i odmula tą ogólną zamulistość. Oczywiście na tym co dotąd widać, bo często w realu jest zupełnie inaczej. Poprostu ten czarny pasuje jak piesc do nosa. Osobiscie gdybym mial kupowac koszulke Lakersow to kupilbym fioletowa, ale wyglada na to ze lepiej zostac przy tych starych albo kupic ten model z showtime.Jednakze zobaczymy jak to bedzie wygladac na zywo. Troche szkoda bo wyglada na to ze nike/nba/lakers agituja za tym zeby tego fioletu bylo jak najmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Najbardziej bałem się o te złote bo na innych fotach wyglądały jak Indiana Pacers, ale jest ogień. Czarne ze skóry węża też zostają na ten sezon razem z mpls? Czy może co sezon będą zmieniać edycje specjalne i retro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) koszulka Cebularza, no no, szacun! : ) Edytowane 31 Lipca 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 a propos jajecznicy, obiecalem, wiec wklejam porownanie zoltego koloru od polowy lat 90tych do obecnych ciezko uchwycic idealne odcienie ale wydaje mi sie, ze w miare podobnie to wyglada na zywo... No ta na samym dole zdecydowanie się różni od pozostałych i to jest właśnie jajecznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jest, bez wątpienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jedyny "czarny boczny pasek" jaki się liczył w NBA :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Czyli jednak jest "Banana Yellow". Rafał, mogę to porównanie wrzucić na CCSLC albo wrzuć na twittera i z niego wezmę, ludzie czekali na to porównanie od początku sezonu właściwie. Nie kumam tego czarnego paska na "statementowych" koszulkach. To dalej jest jakieś nawiązanie do Black Mamby czy co? PR'owo jest tylko tyle, że ot czarny pasek, bo tak i chvj. zero wyjaśnienia. Dziwi mnie jeszcze jedna rzecz, skoro paski na spodenkach kończą się przed gumką to dlaczego jest ona tradycyjna zamiast tej nowej (ale to to akurat strona techniczna a nie designowa)? Koszulka "Icon" (debilne są te nazwy jednak) zajebista poza tym kołnierzem, powinien być cały w paskach no ale ok, poza tym jest dalej zajebista. "Association" jest niezła. Cały parkiet Bucks: Edytowane 31 Lipca 2018 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Dokładnie, widać różnicę pomiędzy ostatnią i innymi. Hala Bucks robi mega wrażenie. Mam taką koszulkę Sprewella firmy Champion A jak jesteśmy przy temacie koszulek - ciekawe czy Nike zrobi kiedyś takie retro dla Nets: Edytowane 31 Lipca 2018 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 pepis, mozesz! czarny, tez tego nie ogarniam ale moze potrzebuje czasu i jak sie opatrza bedzie lepiej. spodenki moga wiele zmienic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 31 Lipca 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jedyny "czarny boczny pasek" jaki się liczył w NBA :] kto nie miał tego plakatu zawieszonego w pokoju powinien dostać bana na miesiąc.... albo chociaż "10 punktów ostrzeżeń" Gdyby to była stroje innej drużyny też byście się czepiali? pewnie że nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Czepianie się o głupi czarny pasek? Tak z ciekawości.. Gdyby to była stroje innej drużyny też byście się czepiali? Jak dla mnie nowe stroje Lakers bardzo, bardzo fajne i nie mówię tego przez pryzmat bycia fanem tej drużyny. Here we go again... Tak, czepialbym sie kazdej druzyny bo to wyglada poprostu kiepsko. Co nie zmienia faktu ze ICON sa swietne. Edytowane 31 Lipca 2018 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Wyobrażasz sobie stroje Celtics z takim czarnym pasem? Byłyby na poziomie rzutu za 3 Simmonsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi