TuPalnik Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Bulls <3 Sprobuję dorwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Raptors kolejną drużyną z alternatywnym parkietem dla strojów "City": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Koszulki na ASG: Prototypowa koszulka "Pride" dla Bucks z sezonu 14/15: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 To steph przechodzi do cavs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 ignazz, nie ma podzialu na konferencje, dlatego nike/JB musi sie przygotowac (poki co) na 2 opcje, biala i czarna dla kazdego grajka, bo nie wiadomo, kto gdzie zagra! nie jestem fanem tych koszulek, choc fakt faktem, ze duzo lepiej wygladaja te logotypy niz ta z lakers... bucks bardzo spoko, gdyby ucieli rekawki to moglby byc najfajniejszy jersey ligi albo jeden z lepszych. swoja droga podobny byl kiedys z serii nike rewind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Koszulki na ASG? Poziomem równają do "meczu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 strasznie skrajne opinie dot. tych strojow. mine osobiscie sie nie podobaly wersje z logotypem lakers, bo logo lakers jakos mi nie podchodzi w tej wersji ale pozostale wygladaja juz calkiem milo, co nie zmienia faktu, ze duzo lepsza robote nike/JB robilo przy okazji meczow jordan classic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) MIAMI VICE https://www.facebook.com/MiamiHeat/videos/10156164164244124/ https://www.facebook.com/MiamiHeat/videos/10156164648049124/ http://www.nba.com/heat/1718-heat-vice-uniform-collection Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Mogliby grać w takich cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ale cudeńko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Miami genetycznie nie trawie ale za te koszulki szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 sztos! nie sa tak dobre jak te hwc biale sprzed kilku lat ale sa meeega ciekawi mnie jak numery sa zrobione, to nie wyglada na zaden rodzaj tradycyjnego zszycia, do tego nie ma perforacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 „Back to the 80’s” Po prostu genialne.. Twórcy należą się sowite brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Co to kur..a jest?! Adami Silverze i nie wiem jak się twój pies wabi, nie idźcie drogą NFL, mieliście dwa świetne logo dla ASG (Dla 2018 i dla 2017 z Charlotte, w którym wystarczyło zmienić tylko "7 "na "9") a teraz robicie jakąś standaryzację? Szkoda tamtych logotypów, nudny wzór mogli wprowadzić chociaż od 2020 roku. Pozostałe standardy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 do kogo nalezy ten trampek?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Karl Anthony Towns, to już drugi po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 karl anthony towns? mial dobre customy rowniez na halloween:) pepis, logo asg faktycznie slabe natomiast standaryzacja playoffs i reszty ok, choc to juz chyba bylo w zeszlym roku co do logotypow, ja tesknie za tymi z 90s mialy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Właśnie te drugie z motywem "Friday 13th" ubrał na Halloween i zakochałem się w nich bez opamiętania.. Jedna rzecz jest taka, że uwielbiam horrory (również te starsze/old-schoolowe), a druga, że to Nike a wybór kolorystyczny jest po prostu świetny.. Idealne połączenie. Ile ja bym dał żeby takie zgarnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) BB2, standaryzacja dopiero jest od tego sezonu Ja nie mam nic przeciwko niej, tylko kurka wodna niech to będzie wyglądało jak logo dla jednej z najlepiej rozpoznawalnych lig na świecie bez podziału na dyscypliny a nie jak dla turnieju Bingo w Wygwizdowie Górnym. Mieli świetne, rozpoznawalne logo Finals i na tym mogli oraz powinni oprzeć całą swoją standaryzacje wg mnie. Edytowane 4 Lutego 2018 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi