microlab Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mi się mega podobają! To logo ATL świetne,ciekawe jak czarne stroje będą się prezentować w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Bucks mega mega, jaram sie. Atl nie wiem, uwazam podobnie jak Barca, o ile forma i caly projekt, spoko to nie wiem jak te jakby fluorescencyjne zielony i zolty spasuja. Dla mnie wymieszanie czerwieni i bieli byloby lepsze, szczegolnie z tym nowym logiem. Czy tam logo kwa panie Barca, jak chcesz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Nie jest dobrze... ale światło fatalne, więc może jednak jest nadzieja E: Edytowane 24 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Parkiet Bucks świetny, ale stroje Atlanty chyba jeszcze gorsze od Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To reszta graczy już zjebała z Atlanty że z wyciągu Korvera musieli ściągać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Parkiet Bucks w porządku, bardzo dobrze, że zostawili wzór Mecci i dodali dodatkowy kolor. Hawks plecy: Ten wzorek ma nawiązywać do dachu hali Omni czyli poprzedniego miejsca zamieszkania Hawks oraz do przydomku Atlanty jako Trójkątu południa. Dla mnie nie są złe, choć co prawda wolałbym aby zamiast tego całego "Volt Green"był po prostu tradycyjny żółty. Conrad z CCSL przygotował koncept drugiego alternatywnego właśnie w kolorze "Volt green": Wcale nie będę zdziwiony jeżeli pojawi się on w przyszłym sezonie lub być może nawet w połowie nowego seoznu. Swoją drogą i Atlanta i Bucks zrobili mnie w wała bo miałbyć 25.06 a nie 24. Oby Hornets mnie nie wykiwali. A pro po Hornets to Charlotte zostało gospodarzem All Star Game w 2017 roku. Tutaj logo komitetu wyborczego , które zapewne po lekkiej przeróbce będzie logo (trzeba napisać do Miodka i Bralczyka aby uznali odmianę tego słowa) imprezy: Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Swoją drogą i Atlanta i Bucks zrobili mnie w wała bo miałbyć 25.06 a nie 24. Oby Hornets mnie nie wykiwali. To nie oni, to przecieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj nie dam się wyprzedzić Nuggets: Tutaj mała wzmianka, mianowicie to nie jest czarny to jest bardzo bardzo ciemny granatowy. Charlotte Hornets "Buzz City" Pride, oczywiście z rękawkami: Trzecia rzecz, Toronto otwiera swoją drużynę w D-League, która zwać się będzie 905 Raptors. 905 to "Area Code" Toronto. Szkoda, że nie nazwali ich Huskies od pierwszej drużyny w Toronto. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Hornets kiepsko. Brzydkie kolory, paskudne rękawy i to Buzz City. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ostatnio znalazłem stronę, na której są można sobie obejrzeć jak się zmieniały loga (i stroje też) poszczególnych zespołów w lidze. Voila:http://www.sportslogos.net/teams/list_by_league/6/National_Basketball_Association/NBA/logos/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Mnie jest szkoda tych znaczków (nie dam się wkręcić w odmianę "logo") z dawnych lat. Rockets z rakietą, Pistons z koniem itd. Niestety wszystkie drużyny idą w minimalizm i ostatnio pozbyto się Czarodzieja, Raptora, Jastrzębia. Szkoda, lubiłem ten dosłowny styl. Btw: nowe logo Clippersów aż wali po ryju jak się tę stronę otworzy. Wszystkie w miarę dopieszczone, a na środku dzieło pięciolatka z autyzmem - dumne logo LAC ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Mnie jest szkoda tych znaczków (nie dam się wkręcić w odmianę "logo") z dawnych lat. Rockets z rakietą, Pistons z koniem itd. Niestety wszystkie drużyny idą w minimalizm i ostatnio pozbyto się Czarodzieja, Raptora, Jastrzębia. Szkoda, lubiłem ten dosłowny styl. Btw: nowe logo Clippersów aż wali po ryju jak się tę stronę otworzy. Wszystkie w miarę dopieszczone, a na środku dzieło pięciolatka z autyzmem - dumne logo LAC ;/ Też tego nie rozumiem bo np. Pistons mieli moim zdaniem świetne logo w latach 2001 - 2005. Połączenie motywów motoryzacyjnych i koszykarskich w idealnych proporcjach - a teraz takie jakieś bzie. A jeżeli chodzi o nowe logo Clippers to nie mam pojęcia jak można wybrać coś takiego zamiast tego z żaglowcem. Na szczęście są w świecie NBA tacy tradycjonaliści jak Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Są też zmiany na lepsze. Np. Pacers, którzy pozbyli się ręki przeprowadzającej profilaktyczne badanie jądra albo GSW bez tego idiotycznego wojownika W kategorii "zmian bez zmian" wygrywają Blazers, którzy co sezon dłubią przy znaczku, a i tak jak był tak jest nijaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ostatnio znalazłem stronę, na której są można sobie obejrzeć jak się zmieniały loga (i stroje też) poszczególnych zespołów w lidze. Voila: http://www.sportslogos.net/teams/list_by_league/6/National_Basketball_Association/NBA/logos/ Jak sie popatrzy na te ryciny sprzed lat to są zarypiste np. St Louis Hawks z jastrzebiem który piłę dziobie - gitarowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Albo Leprekaun z Bostonu, którego przypiliło w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Toronto Raptors 905 albo 905 Raptors czyli logo nowej drużyn D-leauge: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Chyba w paincie robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Swoją drogą to chyba najlepsze logo ever: Następne z tetrisem jeszcze lepsze według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Klocki najlepsze. Trafiły mi się w NBA2K takie stroje i już w niczym innym nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Yyyy to niebiesko biale cos w log Mavs to kon? Lol. Nigdy tego nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi