ziombel Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jakieś kontrowersje ? http://www.nba.com/2011/news/05/09/2010-11-all-defensive-teams/index.html?ls=nbahpheadlines Rondo ogólnie w pktach na 2 miejscu troche przegięcie, ale mi to nie przeszkadza Kobe wiadomka każdemu drżą nogi na myśl o jego D, dali mu na pocieszenie po sweepie Bardzo fajna second team, chociaż zamiast CP3 widziałbym DW3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ogólnie głowa mnie zaczyna boleć jak teraz myślę o koszykówce chicago bulls, ale noah który nie grał pół sezonu over deng? brewer z 1 głosem? brak kurta? a kenyon? paranoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Noah przed Dengiem? no i wiem, ze zostane oskarzony o hejtyzm, ale Kobe?! przed Wadem?! przeciez nawet Tony Allen w tym sezonie defensywnie byl lepszy od Bryanta. ci trenerzy w NBA to jednak lubia sobie robic jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wygląda na to, że za 20 lat w fantasy, Bryant pójdzie z nr 1, bo 13 all-defensive + 20 ppg. Każdy dobry obrońca z tych bardziej defensywnych czasów dostał płaskiego w policzek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 brak Denga lol kb i lbj w 1st lol noah tez wyrózniony lol gdzie martin lol gdzie brewer lol ale ze james over deng to .... no cóz, w sumie to konkurs popularnosci jest juz teraz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Kufa zachodzę w głowę, czy Kobe do emerytury będzie w 1st defensive team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Głosy jak zwykle za nazwiska a nie za umiejętności. Lowry tylko 2 głosy przy 14 Rose'a i 13 Westbrooka o Rondo nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Tim trzymal defensywnie całe spurs na pol nodze wtf Koniec ery ... do cholery 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 lbj w 1st lolciekawe ilu jeszcze takich się znajdzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Joseph to chyba hater LBJ? Dolicz jeszcze innych zdziwionych w postaci el wariato, ai3, dh12. KB to nieporozumienie, mogę dyskutować o T. Allenie, Dengu, Iguodali czy Brewerze zamiast LBJ, ale nazwisko lidera Lakers wybitnie tu nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ogólnie gruby bullshit, jak co roku w all-defensive, bezwartościowa nagroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 k**** wybieranie all nba 1st do all def to małe przegięcie chociaż z drugiej strony KG-Howard musieli się tam znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Kufa zachodzę w głowę, czy Kobe do emerytury będzie w 1st defensive team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ojp jak czytam o tym Dengu, Brewerze !!! to mi siusiak mieknie ludzie Ronnie Brewer gra po 15 minut na mecz wezcie sie zastanowcie Tony freakin Allen w 2nd All-NBA - w pol sezonu to zrobil - szok - choc jak patrze na defensywne dwojki to malo takich konkretnych lock downow jak Tony ja sie pytam gdzie jest Ibaka ? gdzie jest Bogut ? gdzie jest Josh Smith ? k**** i gdzie ma Deng wiekszy wplyw na obrone Bulls od Noah ? gdzie Afflalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Paul, Allen , Igoudala >> Kobe, Rondo, LeBron. Tyle w temacie, ale nazwiska nie tak głośne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kily ja Ci co roku tego samego tłu8maczył nie będe Deng jest lepszy od Jamesa i tyle A Noah nie powinien sie znaleźć w second, bo mało grał ai3 Noah w D zespołowej jest swietny, 1&1 juz nie tak dobry jak Deng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wade jeszcze nigdy nie był w s5 obrońców a od lat to najlepszy blokujący sg ligi.. do tego jedynym zawodnik w historii NBA, o wzroście poniżej 6 stóp i 5 cali, który zaliczył 100 lub więcej bloków w jednym sezonie. Z całym szacunkiem do Bryanta ale nie powinien on się znaleźć nawet w 2-giej piątce obrońców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A Noah nie powinien sie znaleźć w second, bo mało grałale hater z ciebie ogólnie powiesz coś na Jamesa to mozesz byc pewny nie upiecze ci sie to, on ma wierniejszy suport niż ojciec Rydzyk Paul, Allen , Igoudala >> Kobe, Rondo, LeBron. Tyle w temacie, ale nazwiska nie tak głośne dokładnie, jedna wieka kpina tak naprawdę z tymi nagrodami ale w sumie każdy wie co to za eksperci typują własciwie co roku jest jakiś mass faill i tak naprawdę liczy się bardziej jak głośne nazwisko niż to co kto sobą reprezentował w minionym rs, poźniej w takich dyskusjach vs bedzie to jako argument ile kto razy był w all def 1 itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kily ja Ci co roku tego samego tłu8maczył nie będe Deng jest lepszy od Jamesa i tyle Nie chce mi się o to kłócić, bo również nie mam ochoty pisać tego samego co rok czy dwa lata temu. Po prostu przede wszystkim dla każdego coś oglądającego NBA w tym sezonie oczywistym jest, że James>Garnett, a co za tym idzie Twoje lolowanie nie wymaga dodatkowego komentarza, tak samo jak zrównanie tego z wyborem Bryanta. Haters gonna hate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi