Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2011/12

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Vince podpisał z Mavs, a ja się jarałem 3 tygodnie temu, że dostałem go za darmo, tj. za Brooksa. Terry, Fernandez, nawet Marion, Beaubois czy Odom będą się gryźli o minuty Vince'a... c*** z niego będzie, ale poczekam jeszcze do końca naszego offseason kogo wyjebać, bo wciąż nie wiem co z Belinellim, Joshem Howardem, Shawne Williamsem, Crawfulem i przede wszystkim Kwame...

EDIT: Jeszcze Delonte trochę podgryzie Vince'a...

Widzę, że coraz lepsze okazje wypływają na rynek.

Chytry, cffaniaq... a kogo Ty masz do opylenia z rarytasów? :]

Josh McRoberts, świetny defensor z doskonałym rzutem za 3 i bardzo dobrą zbiórką, młody, szybki i atletyczny borderline all-star.

Mam jeszcze Billupsa i Mo Williamsa, którzy są fajni, bo będą grali z Blake'm, a założę się, że każdy tutaj chciałby mieć kogoś, kto gra z Blake'm.

WilQ, jesteś jak Karol Strasburger - chcesz żeby było śmiesznie i wesoło, a jak zwykle wychodzi totalny badziew i zażenowanie publiki...

Coz, nie wszyscy maja taki talent komediowy by wymyslic topowe komentarze na poziomie "no faktycznie smakołyki", ale w obu przypadkach grubo mylisz sie co do motywu:

- u mnie wywolalo to usmiech i to mi wystarczy.

BTW, jak wg mnie ktos regularnie oferuje badziew i zazenowanie to go nie czytam.

- Strasburgera tez nie obchodzi czy zart byl zabawny czy nie, wazne, ze wypelnil te cenne kilka-kilkanascie sekund czasu antenowego czyms za co trudno go zwolnic.

Kwame w Warriors, hahahahahaha

Po pierwsze niezbyt się cieszę z tego ruchu, bo Diop to żadna konkurencja w stosunku do Biedrinsa i Udoha, a po drugie nie za bardzo kumam po co Kwame Warriorsom, a przede wszystkim za taką kasę (ponoć dostał 7M za rok gry !!!) Ja pierdolę, znowu udało mu się kogoś oszukać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.