Skocz do zawartości

[FBX] FBX - Głosowanie

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba tylko ktoś komu bardzo zależy na tym, by te zmiany nie weszły w życie może kwestionować wyniki głosowania - mam jednak nadzieję, że sobie darujemy takie szopki.

Dla mnie zmiana wchodzi w życie od teraz w każdej z lig fbx.

Salary Cap zostaje zniesione na czas trwania off season tj. dzień po zakończeniu regular season w prawdziwej NBA do 48h po ostatnim wyborze w forumowym rookie drafcie.

Mam propozycje by jakiekolwiek istotne zmiany w funkcjowaniu FBX poddawac wlasnie pod takie glosowania w oddzielnych tematach. Jest to szybkie i jak widac skuteczne. Dopoki nie ma wakacji pasuje sie z tym uwinac, bo potem bedzie roznie z frekwencja.

Takze wiLQ ( 8) ), zbierz 2-3 kolejne kwestie w temacie nowym i glosujemy. Nie ma co wiecej upychac rzeczy na raz, bo sie burdel zrobi. Mozna zaczac nawet od banalow na dzien dobry.

Mar napisał(a):

Mam propozycje by jakiekolwiek istotne zmiany w funkcjowaniu FBX poddawac wlasnie pod takie glosowania w oddzielnych tematach. Jest to szybkie i jak widac skuteczne. Dopoki nie ma wakacji pasuje sie z tym uwinac, bo potem bedzie roznie z frekwencja.

Takze wiLQ ( 8) ), zbierz 2-3 kolejne kwestie w temacie nowym i glosujemy. Nie ma co wiecej upychac rzeczy na raz, bo sie burdel zrobi. Mozna zaczac nawet od banalow na dzien dobry.

+1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.