mac Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tak, ale przez ten okres dominacji Dallas mieli niezły blok Lebrona na Dirku ważną zbiórkę Wade'a w ataku, a mimo to dali się dogonić, głównie przez sposób rozgrywania akcji w ataku który opisałeś. Ale podanie Lebrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja pierdolę Terry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 1 on 1 Dirka na Boshu w ostatniej akcji :shock: wtf? Dać Dirkowi w ostatnich dwóch akcjach treningową trójkę i łatwiutki layup - Spo ma się z czego tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 :mrgreen: Jestem człowiekiem małej wiary. unbelievable game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kolejny świetny mecz Mariona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Niewiarygodne. Kto by przypuszczał. Nie ma to jak ustawić na ostatnie minuty akcję "czekamy 23 sekundy i rzucamy buzzera za 3 przez ręce". Dokładnie. Też nigdy nie zrozumiem po co drużyny bawią się w takie coś. Tym bardziej, że przez pierwsze 45-46 minut wydaje się, że mogą zrobić wszystko w ataku i wejść pod kosz kiedy tylko im się zachce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wciąż nie mogę uwierzyć. Wyglądało to jak ukartowane. Heat mieli foul to give, nie mieli timeoutu, a pozwolili na Dirk v. Bosh w ostatniej akcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mavs to takie miekkie piczki, że Wade zrobi dziś z 40 pkt. bez jumpshotu i FT (btw Miami po 1,5 kwarty u siebie... 0 FT) jak tak dalej pójdzie oj @Kily @Kily widzę że nic cię nie nauczył bb Yaty Gainsa w zeszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Aleosohozi? Bo już widzę, że jakiś bystrzacha wrzucił to nawet do łapu-capu. Ja to pisałem w momencie, gdy... Mavs prowadzili. A co Wade'a, to mimo, że w drugiej połowie już stawał na linii i to często, to chyba aż tak strasznie się nie pomyliłem (tym bardziej, ze DW postanowił przestać grać na 7 minut przed końcem )? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No dałem do ł-c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Aleosohozi? Bo już widzę, że jakiś bystrzacha wrzucił to nawet do łapu-capu. Ja to pisałem w momencie, gdy... Mavs prowadzili. A co Wade'a, to mimo, że w drugiej połowie już stawał na linii i to często, to chyba aż tak strasznie się nie pomyliłem (tym bardziej, ze DW postanowił przestać grać na 7 minut przed końcem )? :> ale wiem co tam sobie myślałeś "o plus 20 parę/czy ile tam minut do końca to wygrają" i nie mów że tak nie było bo każdy by tak pomyślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Przez mój internet lp chodzi mi tak że sie nie da oglądać i powtórkę byłem zmuszony oglądać w towarzystwie błyskotliwych komentarzy c+ i to miałem dopiero beke. Michałowicz cały mecz pierdolił jak to jednak mavs jest drużyną weteranów i miałem wrażenie że był pewien że dostaną wpierdol i chyba nawet poszedł jakiś komentarz w stylu heat potrafią dociskać mecze w końcówce a dallas nie po czym gdy dallas odrobiło to poszły komentarze "no przecież nie zwątpiliśmy w nich, to jednak team weteranów" ;] Ale mecz mistrz, Dirk jest nakurwiatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie żebym sie narzucal ale chetnie przygarne jakiegos dobrego linka. http://www.kiiwii.co.uk/ - ten zly nie jest ale jakby cos lepszego bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Mavs strasznie brakuje mocy w ataku. Jakoś za mało przebojowości i tak biją głową w mur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Van Gundy: "3.5 + 3.4 = 6.9 sek" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 co za run, wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 byles na ruchu wyzwolenia konopii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie pojechałem nad morze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 :shock: Ile można gwizdać fauli przy zbiórkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrw91 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ile trzeba. coś jak z ruchomymi zasłonami kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi