Bastillon Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 T-Mac gral przeciwko calemu swiatu ? a co przepraszam mial zrobic, oddac do tych wszystkich napierdalaczy GTG z jego druzyny ? Giricek a moze DeClerq ? akurat on zawsze byl unselfish i prozespolowy, jego wadami byly work ethic i leadership, jednak nigdy cancerowanie na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no w przypadku Billupsa i Parkera nie bylo watpliwosci ze to oni sa MVP , zadnych najwidoczniej wtopa z tym Dennisem, gosc okrzykniety przez media jako big time G a okazuje sie ze wystarczylo baczne oko Bastilliona i okazuje sie ze gosc nic nie umial nic nie gral i do tego dostal MVP nie zasluzenie tylko nikt o tym nie wspomnial i nigdy nie pisal ze sikma czy Gus byli oszukani a moj biedny sklad bedzie umial zdobywac pkty z pomalowanego jakby to byla jakas wada Amare 'daj na alleya' Stoudamire , Kevin post O McHale i Magic 14 apg Johnson sobie biedni nie poradza , scisnal sie jakby to bylo 3 Kendrickow Perkinsow no nic poddaje sie , kapitulacja przeciez Billups tez ma opinie nakurwiacza, lidera, big time playera, jeszcze zajebistego defensora i czolowka clutch ligi. jesli bazujemy na reputacji to na pewno nie jest zmarnowanym pickiem jak to pisales. DJ jest przeceniany z kilku wzgledow: -srednio zasluzone finals MVP w specyficznym zespole -gral w Bostonie - tam polowa graczy ma niezasluzone HOFs itp -man defense zawsze bylo przeceniane, szczegolnie u guardow byl swietnym role playerem, ale WTEDY. dzisiaj bez 3p range ? nie bardzo. pewnie jakbys wtedy zyl to mowilbys cos w stylu: "kuraw dajcie spokoj badzcie powazni 0-14 G7 NBA finals to ja bym lepiej zagral brak jaj, c***owa defensywa, taki ktos nigdy nie wygra mistrzostwa" i wygralby rok pozniej jako finals MVP 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Przem, czemu nie Joe Johnson !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 przem, swietny pick. trojka, podanie, off the dribble, off ball, nawet dobry obronca. fajny team zebrales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 przem, swietny pick. trojka, podanie, off the dribble, off ball, nawet dobry obronca. fajny team zebrales. Odp na szybko - miałem sporo kandydatów na różne formy grania, jak cos to na GG po 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ale wersja ta z mistrzowskiego teamu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Oho, no i kolejny mój żelazny pick poszedł :/ Jak dla mnie najpiękniejszy rzut jaki widziałem. Chyba trochę poczekacie na mój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Richmonda miałem na oku jak wybierałem Allena. Richmond to początek mojej przygody z NBA. akurat był najlepszym zawodnikiem z mojej paczki uperdeck i tak zostałem kibicem Richmonda i przy okazji Kings. piękne czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 statystyczny geniusz Richmond - oklaskiwany sorry ale gosc nie umial wejsc do playoffs jako lider co z tego ze ma o 0.032% TS FG , 3pt% wieksze od tych ktorzy w tych playoffs byli ? Team Granger, Al Jefferson, Kevin Love, Eric Gordon i Stephen Curry by w obecnej NBA do playoffs nie wszedl ale statystycznie wyglada zajebiscie fantasy fantasy ale nie czuje palowania sie nad pewnymi pickami mi sie Mitch Richmond kojarzy z tym ze nie gral w playoffs i zagral jakas popeline w Finalach(2 mecze Phil mu dal przez cay run - 4 min total ) zeby mu nie bylo smutno - sorry ale jak taki gosc ktory rzekomo bazowal na rzucie i fundamnetach jest 12th manem w 2002 Lakers a nie mogl sobie wyrzezbic spot up shooter roli ? Mitch Richmond zaraz uslysze ze byl lepszy od polowy mojego skladu od Bastilliona ja naprawde chce Bastilliona w grupie bo mnie to smieszy juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 . Xamel, bardziej niż lata Dantley'a ciekawi mnie jak ty chcesz zdobywać punkty skoro i Shaq i Dantley opierają swój atak na postupowaniu ;] ty lorak sie nie ciekaw za bardzo. Naprawdę myslales ze nie wiem co to usage? On the court, the athletic Dantley was as smooth an outside shooter as could be, a force on the inside with an explosive first step, and a master of psychology. Sometimes he intentionally allowed his first shot of the game to be blocked, and then, for the rest of the night, he used his patented head fake to burn his defender. Dantley also lured opponents into unsuccessful steal attempts by dribbling the ball very high.spryciarz jakoś sie wpasuje ten jego outside shooting :-) 56% z kariery z pola hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 jeszcze z niedorobionych jordanow został stack i ten jakmutam? harold miner? kto bierze spudda weba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 statystyczny geniusz Richmond - oklaskiwany sorry ale gosc nie umial wejsc do playoffs jako lider co z tego ze ma o 0.032% TS FG , 3pt% wieksze od tych ktorzy w tych playoffs byli ? Team Granger, Al Jefferson, Kevin Love, Eric Gordon i Stephen Curry by w obecnej NBA do playoffs nie wszedl ale statystycznie wyglada zajebiscie fantasy fantasy ale nie czuje palowania sie nad pewnymi pickami mi sie Mitch Richmond kojarzy z tym ze nie gral w playoffs i zagral jakas popeline w Finalach(2 mecze Phil mu dal przez cay run - 4 min total ) zeby mu nie bylo smutno - sorry ale jak taki gosc ktory rzekomo bazowal na rzucie i fundamnetach jest 12th manem w 2002 Lakers a nie mogl sobie wyrzezbic spot up shooter roli ? Mitch Richmond zaraz uslysze ze byl lepszy od polowy mojego skladu od Bastilliona ja naprawde chce Bastilliona w grupie bo mnie to smieszy juz U Ciebie wszyscy byli liderami drużyn zdobywających mistrzostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no ale kto to jest Mitch Richmond ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ktos lepszy od polowy twojego skladu: Amare - check DJ - check Bowen - check Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Bast, wybieraj a nie pierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Bast, wybieraj a nie pierdol. jak masz jakies propozycje to mi mozesz wyslac na 663 251 752 ;] a teraz wychodze na angielski :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Hakim Warrick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no ale kto to jest Mitch Richmond ? Zawodnik [sportowiec] który gra w koszykówkę [sport drużynowy] Wszytskie przydatne informacje na temat gry zwanej koszykówka oraz koszykarza możesz znaleźć na stronie http://www.google.com Jak chcesz to Ci pomogę szukać, ale nie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no ale kto to jest Mitch Richmond ? Mitch Richmond np. z tego co mówił Jordan, to obrońca przeciwko któremu najbardziej nie lubił grać. Co ciekawe DRtg tego nie oddaje... Wniosek: c*** ze statsami. Naprawdę uwielbiam, gdy ktoś mi pisze obejrzawszy jedynie statsy z meczu, że np. Ewing wypadł lepiej od Shaqa w 1993 roku. Tak, w statsach Shaq miał c***ową skuteczność, ale na parkiecie jechał jako rookie z Ewingiem w zasadzie jak chciał. Naprawdę dziwię się po c*** w NBA taki skauting, sztaby trenerskie. Wszak wystarczy dobry matematyk i nie ma c***a - musi być mistrzostwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Mitch Richmond np. z tego co mówił Jordan, to obrońca przeciwko któremu najbardziej nie lubił grać. Co ciekawe DRtg tego nie oddaje... a czemu miałby oddawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi