lorak Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 im zawodnik ma większe USG% tym lepiej, tak? i im wiecej zawodników o dużym USG% w zespole tym lepiej, tak? to zależy, ale raczej gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 duze usg = duzo rzucasz: Iverson, Kobe, LeBron duzo gwiazd w jednym zespole = za malo pilek o ile nie draftujemy pilek dodatkowych to raczej zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ale argument "jakby były dwie piłki..." uważam ,że jest akceptowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 a nie gramy na dwie piłki ?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Marzec, ale zjebałeś :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 eee tam, fajnie wtedy grał, twardy skurwiel, czapy sadził każdemu, przyda mi sie z ławki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 nie przesadzałbym, chociaż JO to chyba najgorszy podający wśród 'gwiazd' które zostały. z drugiej strony był drugim/pierwszym najważniejszym obrońcą tamtych pacers, a oni grali naprawdę tough. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 eee tam, fajnie wtedy grał, twardy skurwiel, czapy sadził każdemu, przyda mi sie z ławki ;] Jednak jesteś tępy... Nie nakręcałbym Cię 5 minut przez telefon na JO, gdybym nie uważał, że na tę rundę to spoko wybór :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 jaki telefon? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 nie przesadzałbym, chociaż JO to chyba najgorszy podający wśród 'gwiazd' które zostały. z drugiej strony był drugim/pierwszym najważniejszym obrońcą tamtych pacers, a oni grali naprawdę tough. jak ostatnio ogladalem Pacers 04 to wcale nie podawal. dostawal pilke to juz mozna bylo isc na zbiorke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 30h tasmy widzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ma ktoś namiar na przema? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ja mam maila do przema timothypleasefuckmehard@yahoo.com :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ja mam maila do przema timothypleasefuckmehard@yahoo.com :] :mrgreen: k**** i tak wiadomo że bierzesz Oberto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ciekawe z kim ma Bastek? Nash, Garnett czy Hakeem? Stawiam na ostatniego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ale z hakeemem jako PF? zreszta i tak broni wszystkie POZYCJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 stawiam na Stephena Jacksona lub Tony Parkera,ewentualnie Sean Elliot żyjemy w demokracji. kto jest za tym ,że tych trzech zawodników przybijamy do składu Przema żeby na niego nie czekać następnym razem? zaczynamy. jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 zaza paczulia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Karpik w koncowkach via Chytruz http://www.youtube.com/watch?v=APudEYEV ... r_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 a kto jest twoim gtg w końcówkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi