Przem Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Karpik, Buła, Przem, Bast, Jendras - jakieś orientacyjne terminy przedstawienia rebutali, ewentualnie rezygnacja z nich? ;] No nie wiem czy mam pisać jak batalion nie chciał. Ale mogę coś tam mu odpowiedzieć na krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Karpik, Buła, Przem, Bast, Jendras - jakieś orientacyjne terminy przedstawienia rebutali, ewentualnie rezygnacja z nich? ;]Ja jutro, najpóźniej pojutrze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 panowie ,ogarnijmy to szybko ,reboulty i głosowania do czwartku ponieważ później są Święta. ludzie wyjeżdżają ,chleją i ciężko będzie w między czasie coś napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 zrobmy tak: rebuty i głosowanie ( + losowanie) do czwartku godz 21 kto zdazy zrobic rebut ten zdazy a kto nie to tylko głosuje ci co przegrali nadal głosują?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 panowie ,ogarnijmy to szybko ,reboulty i głosowania do czwartku ponieważ później są Święta. ludzie wyjeżdżają ,chleją i ciężko będzie w między czasie coś napisać. jest tutaj paru ludzi Ci którzy wyjeżdżają to wyjeżdzają, Ci co chleją to chleją. Ci co pracują to pracują. ogólnie do dupy post, ale co mi tam napisze wiec rebut jutro lub pojutrze, natomiast nie wrzucam przed Batalionem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 zrobmy tak: rebuty i głosowanie ( + losowanie) do czwartku godz 21 kto zdazy zrobic rebut ten zdazy a kto nie to tylko głosuje rebutal i głosowanie nie mogą mieć tego samego deadlinu. dlatego niech na rebutale będzie do czwartku do 21, natomiast na głosowanie do piątku do południa (czyli 12.00) - ci co pracują będą mogli zagłosować z pracy, ci co nie w czwartek po 21. chyba że będziemy mieć wszystkie rebutale wcześniej - wtedy oczywiście od razu automatycznie rozpoczynamy głosowanie, tak jak poprzednio przez maila. ci co przegrali nadal głosują?! tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tylko kto się zajmie tym, żeby odebrać od nich głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 mój rebutal będzie jutro do 24 jakoś byłby wcześniej ale jutro jestem cały dzień w podróży praktycznie, a dzisiaj nie dam rady tego ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale banialuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zaczynacie rozmowy w naszym temacie to za milion lat nie napisze tego rebuta. mam nadzieje dzisiaj to zrobić. W sumie chce szybko odpowiedzieć bez wgryzania sie za głęboko. Bo co chwila jaieś pierdoły mi dochodza i nie mogę sie skoncentrzyć na re bucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dobra Pany dzisiaj tego nie uczynie bo mi taka jedna przeszkodziła Tak czy inaczej mam już wiekszość. Problem w tym, iż będzie mi to cieżko wrzucić do południa wiec pewnie jutro wieczorem. A wnerwia mnie to bo zaczynacie dyskusje z Batalionem, a ja na rebucie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 zostały rebuty przema i loraka i można głosować robimy to otwarcie czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 zostały rebuty przema i loraka i można głosować robimy to otwarcie czy jak? mówiłem już przecież - tak samo jak poprzednio, czyli przez tego maila. ewentualnie można też przez PM. a jako że wszystkie rebuty już są, to można oczywiście głosować. GMs, którzy odpadli w pierwszej rundzie również mogą. deadline na głosy jest jutro do 12:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Bastillion złamał tę zasadę więc może otwarte? a jak nie to przynajmniej proponuje dać upomnienie ponieważ karać już go nie ma sensu ,już został doszczętnie ukarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 głosować głosować głosować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 bast zdecydowanie manipulator roku az przeczytalem wszystko co napisales i wierzyc mi sie nie chcialo ze to ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Generalnie jestem do tyłu z czytaniem gameplanów, zaraz się do tego zabieram, ale nie jestem pewien, czy zdążę (jak rozumiem termin jutro 12:00). Cóż, postaram się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wysłałem głosy, niech przegra najgorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 termin na głosy przesunięty do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 koncze czytac, wysle glosy bez uzasadnien bo nie zdaze teraz, jak znajde chwile to uzupelnie edit: w miedzyczasie napisal Lorak, to moze jednak zdaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi