Skocz do zawartości

[E-BASKET] DYSKUSJA

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

Drexler czy Wade ograniczają mi spacing... a to, że Kobitch rzucał w ostatnich 3 sezonach mniej punktów, nie znaczy, że poleciał w poziomie. Zresztą posiadanie w ekipie mistrza NBA to konieczność i nie chodzi mi tu o Juda Buechlera, a lidera pełną gębą.

O, a tu mój bulterier w krótkim skrócie. W szczególności polecam Paulowi Pierce'owi:

Kobe 08/09 nie wchodzi pod kosz tak świetnie jak na początku dekady, a ty na tym bazujesz swoją grę (atakowanie pomalowanego). Clyde i Wade byliby w tym aspekcie o niebo lepsi.

Zresztą, mówisz że Pierce i Spree to żadne zagrożenie w obronie dla Bryanta. Say What? szczerze mówiąc trudno znaleźć lepszy zestaw.

Jak dla mnie to miałbyś przejebany skład z Kobem z 3peatu, szczególnie przy Dirku który jest unstoppable i matchup nightmare dla większości defensyw w tej lidze.

dh12 napisał(a):

ale od tego którego wybrałeś, czyli 08/09 to biorę z zamkniętymi oczami Wade'a 05/06, Drexler przed finałami z Jordanem też jest chyba ponad i zastanawiałbym się nad Manu, który jest o włos.

Piszesz tak jakby między Bryantem 06 i 01-02, a wersją z lat podanych przez Lu była jakaś znaczna różnica, a to nieprawda i radziłbym ci trochę odświeżyć informacje, bo o ile z tym Wade'm można się po prostu nie zgodzić, o tyle wzmianka o Manu to gigantyczne nieporozumienie. Kobe w latach 08/09 był znakomity. Polecam zwłaszcza przypomnienie sobie serii ze Spurs.

dh12 napisał(a):

Zresztą, mówisz że Pierce i Spree to żadne zagrożenie w obronie dla Bryanta. Say What? szczerze mówiąc trudno znaleźć lepszy zestaw.

Spree miał kiedyś jakieś sukcesy w obronie przeciw Bryantowi, bo specjalnie nie kojarzę?

wrzuciłem

wszystko jest jak było

łukasz Twój gameplan jest bardzo ładnie artystycznie i podniośle napisany

ale pododawałeś tyle atutów swoim kolesiom, że nie wierzyłem jak to rano czytałem :]

zdecydowanego lidera u mnie nie ma, to jest siłą mojego teamu. walton trzyma to w kupie jest generałem na parkiecie, a ofensywnie jak nie ma co zrobić innego to piłka idzie na iso do pierca.

ale nie bede się produkował teraz, w rebutalu bede punktował :]

Buła, Twoje założenie na ten mecz jest bardzo ciekawe - ty w ogóle nie będziesz miał mismatchów na zasłonach, ale moich chcesz przez to zajebać. O tyle to ciekawe, co utopijne :]

Cytat

Nie wiem co łukasz ma zamiar zrobić z bobbym jonesem, ale pierce daje mu rade w 1on1 spokojnie.

Głupio mi się powtarzać, ale JAK 10xAll NBA Def first team, można scontestować półzdaniowcem: "daje spokojnie radę 1 on 1"?

Nie wiem czy oglądałeś kiedyś klasykę polskiego kina pt "Chłopaki nie płaczą". Jest tam kultowa scena podczas której młody Stuhr zwraca się w stronę Mariusza Czajki i mówi: "ale ten Pan mnie zna". I w tym momencie Czajka odpowiada: "Ja? Nie wydaje mnie się".

W konsekwencji na Twój zajebisty pomysł dezawuowania mojego Bulterierka odpowiadam jak Czajka - "NIE WYDAJE MNIE SIĘ" :)

a ile czasu potrzebujesz Łukasz na ten rebutal? bo wiem, że Bast powinien w weekend dać swój, Marzec zdaje się w ogóle nie będzie pisał, natomiast Jendras z Bułą dość szybko gameplany przesłali, więc i z rebutalami powinni się w miarę sprawnie wyrobić. zostaje jeszcze oczywiście moja grupa, która nic nie napisała ;]

tak więc mówcie chłopaki, ile czasu potrzebujecie na rebutal lub po prostu powiedzcie jeśli nie macie zamiaru go napisać - wtedy nie będziemy czekać i zrobimy głosowanie. na pewno też nie będziemy już czekać dłużej niż do następnego weekendu.

Lu napisał(a):

Żeby nawet jednak Ralph poszedł na półdystans, ktoś go musi wyrzucić spod dziury. Kto to ma zrobić? 6-11 Walton vs 7-4 Sampson? Nie, chyba nie…

Simmons pisał, że Walton miał w rzeczywistości 7'3'' albo 7'4'' - oczywiście pierdolił jak potłuczony, ale z całą pewnością jest wyższy niż 6'11''.

“I have no problem saying this at all,” he says. “They're all 6-(feet)-9 and Jordan was 6-6 and a half. If they were all 6-1, it wouldn't even be a question. They wouldn't even f---ing rate. If they were all my size, s---, they wouldn't even be talked about.

“I beat the s--- out of them when they were that big. If we were all the same size, f---.” He stops to laugh good-naturedly. “Make them 6-1 and let's go on the court.”

kto to powiedzial

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.