wbT Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Steal na 9 rundę Muggsy Bogues - i lorak ze swoim Ewingiem nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 przecież grant to tylko pionas któremu trafiło się grać w dobrych zespołach. wybitny rzemieślnik, a nie żaden alltime. jakby grał w denver nikt by o nim nie pamiętał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jordan zabierze obiad Horacemu i po meczu. Każdy powinien jeszcze wydraftować human victory cigar i idola kibiców na ławkę - Bruno Sundov, Burke, Scalabrine, bez takich ludzi nie ma prawdziwego zespołu. Jestem za. To co? Robimy 9. rundę na maskotki? Też miałem taki pomysł, ale wyszło na to, że buła ma już 3 maskotki i stworzy s5 z Benny Bulla, Hugo Horneta i Gorillą z Phoenix na rozegraniu. Mi w każdym razie ten pomysł odpowiada, byleby 9 runda rzeczywiście dotyczyła kaleczniaków koszykarskich... Od razu rezerwuję Keitha Clossa, nie ma c***a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ai3 zabral sie juz za maskotki od 5 rundy wiec musimy go dogonic szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja wezmę Marburego 2009, będę mu płacił 21 baniek za nie przychodzenie na treningi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 A można wziąć np Jerome James z contract month/week ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Pawel Podkolzin - największa maskotka w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 nagle wszystko jak krew z nosa, ogarniać się Mookie Blaylock to mój bulterier na 3/4 boiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 nagle wszystko jak krew z nosa, ogarniać sięI tak 100x szybciej niż w grupie e-nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 mooooooooooooooookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Qrfa, Mookiego mi zajebał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 mookie kozak grant ;] widzę ,że bastek poszedł po lorakowsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 takich grantów jest miliard do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jak komuś brakuje rozgrywających to jeszcze chyba został Zach-Bo do wzięcia. Ewentualnie w mascot round. Czekam aż ktoś weźmie Smitsa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 mam fajny defensywny lineup Mookie-MJ-Rodman-Kemp-L i jeszcze dwie bombki w zanadrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Rodman ci psuje spacing :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 w ataku gra primeHill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 będziesz robił zmiany hokejowe? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 c***owy wybór ale poszedł Richmond i Bowen i nie miałem kogo brać. Wybór tylko pod kątem fitu. Potrzebowałem sg-plastra, który świetnie broni i rozciąga mi atak rzucając za 3. Christie z tych lat to zapewnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 c***owy wybór ale poszedł Richmond i Bowen i nie miałem kogo brać. Wybór tylko pod kątem fitu. Potrzebowałem sg-plastra, który świetnie broni i rozciąga mi atak rzucając za 3. Christie z tych lat to zapewnia. Był ktoś ciekawszy do ściągnięcia dla Ciebie akurat. Nie plaster ale bardziej efficient. No, ale po tym gang bangu to żadne decyzja jaką podejmiesz mnie nie bedzie dziwiła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi