wbT Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ai3 ten filmik jest swietny, kiedys go ogladalem i sie smialem rowno On ma ciagle takie akcje, ale najfajniejsza byla jak kopnal cp3 i jeszcze cp3 dostal offensive ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 mocne, ładna buźka SZczerbiaka i takie coś, auć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 jak wysoko jest u was Bruce Bowen w obrońcach na permiter? albo jak nie-wysoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jendras Wade w PO 07 mial jumpers knee to nie byl prime Wade, prime Wade nie zatrzymywal nawet gwizdek w 2006 Wade zagrał niewiele lepiej. w każdym razie, najgorszą serię miał przeciwko Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 a gdzie jest teraz Kirk? oprócz tego, ze chcieliście go w Lakers bo jest nieco lepszy od Blake'a i mogłby byc tani, to co on teraz robi i jak blisko mu do all-D? zagrał spoko serie, bazował na tym że Heat byli wtedy nie-do-poskładania i wyrósł na stoppera. w sezonie 2007 to może i był spoko, w sezonie 1977-2011 jest nikim. a najlepszym graczem Bulls był wtedy Luol Deng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 a ja mam gdzieś co robi teraz :] wziąłem go z dwóch najlepszych sezonów i je biorę pod uwagę, takie są przecież zasady tej zabawy. inna sprawa, że nadal jest znakomitym obrońcą. dla mnie to ścisła czołówka obwodowych defensorów minionej dekady. po prostu wtedy był lepszy w ataku, no i grał w lepszym zespole. Bulls '07 to najlepsza obrona w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Rockets 94-95 [przecietna deska i obrona]?mieli bdb obrone. wynik z RS jest mylacy bo mieli kontuzje,Maxwell, Horry i Herrera opuscili po circa 18 gier, Hakeem 10, to tak mocno ich odroznia od innych? w playoffs mieli przeciwko sobie najlepsze ofensywy RS, a ograniczyli je o kilka pts per 100 poss z tego co pamietamZ pierwsza czescia trudno sie nie zgodzic [odpowiednio #1, #5, #3, #4], ale z druga juz latwo: Jazz i Suns mieli w swoich seriach wyzsze pts/poss niz to co ugrali w sezonie regularnym [co jest tym bardziej zadziwiajace jak sie uwzgledni z kim sie gra w RS], Spurs mniej wiecej takie jakiego nalezaloby sie spodziewac i dopiero Magikow w finale zniszczyli defensywnie. A jedna swietna seria, jedna ok i dwie slabe to chyba klasyka przecietnosci, nie? Takze sie to zdarzylo, ale pominmy temat czy opieranie swojej druzyny na wyjatku jest dobrym pomyslem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Bulls '07 to najlepsza obrona w lidze. Aż musiałem to dokładnie prześledzić, bo 2007 Spurs wygrali mistrzostwo obroną i wydała się najlepsza. Ale rzeczywiście w tamtym czasie Bulls mieli najlepszy DRTG w lidze. Spurs tracili dużo mniej punktów, ale to pewnie przez pace i te wyrachowanie w half court offens. Dlatego Drtg lepiej oddaje stan rzeczy i to Bulls mieli najlepszy D. Dziwne, bo patrząc co wyprawiają Bucks pod wodzą tego samego coacha,, że w s5 mieli oni Bena Gordona, Nocioniego, blisko 40 letniego PJ Browna. Widocznie trójka Deng, Wallace i właśnie Hinrich musieli odwalić kawał dobrej roboty w obronie. Deng teraz pokazuje , że jest kozak, Wallace był kozakiem, a Hinrich do tej pory jest chyba niedoceniony w tej materii. Ha , ciekawe rzeczy wychodzą, bo teraz przyglądam się obronie Bulls , jestem pod wrażeniem, a oni niecałe 4 lata temu byli najlepszą drużyną w tej materii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Bulls '07 to najlepsza obrona w lidze. Aż musiałem to dokładnie prześledzić, bo 2007 Spurs wygrali mistrzostwo obroną i wydała się najlepsza. Ale rzeczywiście w tamtym czasie Bulls mieli najlepszy DRTG w lidze. Spurs tracili dużo mniej punktów, ale to pewnie przez pace i te wyrachowanie w half court offens. Dlatego Drtg lepiej oddaje stan rzeczy i to Bulls mieli najlepszy D. Dziwne, bo patrząc co wyprawiają Bucks pod wodzą tego samego coacha,, że w s5 mieli oni Bena Gordona, Nocioniego, blisko 40 letniego PJ Browna. Widocznie trójka Deng, Wallace i właśnie Hinrich musieli odwalić kawał dobrej roboty w obronie. Deng teraz pokazuje , że jest kozak, Wallace był kozakiem, a Hinrich do tej pory jest chyba niedoceniony w tej materii. Ha , ciekawe rzeczy wychodzą, bo teraz przyglądam się obronie Bulls , jestem pod wrażeniem, a oni niecałe 4 lata temu byli najlepszą drużyną w tej materii. patrząc na drtg w stosunku do średniej ligowej bulls '07 to 8 defensywa w historii (jeśli przyjąć, że historia zaczęła się w 1974 ), tuż za spurs '99 i przed spurs '06 oraz '07. a gdzie jest teraz Kirk? a gdzie jest teraz jakieś 90% wybranych przez nas zawodników? Tak z ciekawosci, jak na podstawie artykulu odcedzic wiedze o graczu od fanboismu, hype'u wynikajacego z potrzeby chwili czy zwyklego braku kompetencji autora? po sposobie pisania (sposób używania i rodzaje argumentów, ilość poetyckich wstawek) oraz zgodności z innymi źródłami informacji (od innych artykułów począwszy, poprzez oglądanie meczów, a na statystykach skończywszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Kurde, Shavlik mi Bowena podpierdzielił. To byłby idealny fit dla mnie. Ciężko będzie go czymś zastąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Czemu w każdym topicu, w którym coś piszę musi się pojawić wilQ? Czym sobie na to zasłużyłem, że prześladuje mnie w FBX, na PM-ach i e-b drafcie? Co do karate kida, to mi się osobiście skojarzył Jermaine O'Neal w brawl vs Pistons, a nie Bowen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Dobra, ruszajmy z tym draftem - mam już pomysł na 2 ostatnie rundy i jeśli ktoś mi podpierdoli moich harcerzyków, będę bardzo zły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 możesz na mnie liczyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 co za dupek znowu zatrzymuje draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Xamel, wybrałeś idola swojego idola a dlaczego jeszcze nie wziąłeś swojego idola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Xamel, wybrałeś idola swojego idola a dlaczego jeszcze nie wziąłeś swojego idola?bo jego weźmie kto inny :-) bez przesadyzmu z tym idolizmem, ja sie bronią nie zabawiam lubię go bo ehm postrzelony , i ma chyba ta sama chorobę umysłową co ja ale jaki tam idol ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 to ja biore pata burke`a w następnej jak mi go ktoś sprzątnie to zajebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 to ja biore pata burke`a w następnej jak mi go ktoś sprzątnie to zajebie :] a co macie ta sama chorobę umysłową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 bycie białym to nie choroba psychiczna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 im zawodnik ma większe USG% tym lepiej, tak? i im wiecej zawodników o dużym USG% w zespole tym lepiej, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi