Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Są jakieś informacje o League Passie na PS4 w całej Europie? Na ps3 jest, ale zakupiłem nową konsolę a starą sprzedałem. Wiecie coś może na ten temat?

Założyć dodatkowe konto na konsoli na adres amerykański i fikcyjne nazwisko, pobrać NBA Game Time na konsoli, zalogować się na swoje konto, oglądać.

Założyć dodatkowe konto na konsoli na adres amerykański i fikcyjne nazwisko, pobrać NBA Game Time na konsoli, zalogować się na swoje konto, oglądać.

Jest to legalne? Żeby mi potem konta na PSN nie zablokowali bo to będzie mocny cios.

Czyli muszę utorzyć nowe konto PSN (kliknąc w ,,nie posiadam konta PSN"). Region USA itd.? Czyli, że będę miał wszystko po angielsku? i czy mogę podać polski mail?

1. Tak

2. Tak

3. Nie

4. Nie wiem

Przypilnuj, żeby adres był prawdziwy. Polecam google.

http://www.e-nba.pl/topic/1234-nba-league-pass/?p=299697 

Jak nie działa link, to ten sam temat, 86 strona.

Edytowane przez kolek23

1. Tak

2. Tak

3. Nie

4. Nie wiem

Przypilnuj, żeby adres był prawdziwy. Polecam google.

http://www.e-nba.pl/topic/1234-nba-league-pass/?p=299697 

Jak nie działa link, to ten sam temat, 86 strona.

Okej, wszystko się udało. 

1. Rozumiem, że na LP muszę zarejestrować się przez omputer? Bo w Game Time jak chce odtworzyć mecz piszę, żeby się zalogować a o rejestracji nic nie ma. Pisze również : ,,sign up at nba.com/ps4". Czyli muszę tam zarejstrować swoje konto i zapłacić za LP

2. Pobranie NBA Game Time równa się z pobraniem LP? (może głupie pytanie ale wolę się upewnić)

3. Czy na pewno nie będę miał problemów z oszukaniem PS?

EDIT: Zalogowałem się na aplikacji NBA Game TIme z telefonu. Wpisując ten sam login i hasło na ps4 pisze ,,signed failed". O co chodzi? Czy dopieor po wykupieniu LP będę mógł się zalogować na ps4? Licze na odpowiedź, bo cholernie jest to dla mnie ważne

Edytowane przez Gredo

A sprawdzałeś 86 stronę?

Zalogować się na polskie konto na ILP możesz tylko z polskiego konta na PS4. Amerykańskie konto PS4 jest tylko po to, żeby pobrać aplikację na konsolę.

Tak czytałem. Wchodząc z polskiego konta jest napisane ,,Nie można użyć tej zawartości. Może być używana tylko przez następujących użytkowników z licencją na nią". Czyli mogę w nią wejść z drugiego konta. Wchodze, wszystko działa ale zalogować się nie mogę

Mam kolejne pytanie. Jeśli chcę zrezygnować to muszę napisać maila, okej. Ale skąd oni będą wiedzieć, kto chce anulować subskypcje? W sensie jak napiszę maila z mojej skrzynki to skąd oni będą wiedzieć któremu użytkownikowi anulowac pobieranie pieniedzy?

Ja mam inne pytanie. Czy w pakiecie NBA tv jest możliwość nie pokazywania wyników meczy? I czy mam dostęp do oglądania powtórek wszystkich meczy czy tylko tych co leciały na NBA TV.

Wiem tyle, że na pewno możesz nie widzieć wyników. Nawet nie mając wykupionego LP możesz w aplikacji Game Time wyłączyć wyniki, więc na pewno po kupnie też będziesz mógł. Z tego co wiem masz wszystkie powtórki z sezonu, tak gdzieś czytałem. Ale tego pewny nie jestem

.

Bardziej chodzi mi z tymi powtórkami, że dzisiaj np jest osiem meczy i czy jutro będę mógł obejrzeć powtórki tych ośmiu meczy. ( Cały czas myślę o tym pakiecie NBA tv)

hehe widzę, że masz ten problem co ja. Ja bym chciał kupić na sierpień NBA TV, bo jest najtańszy i po prostu chcę wypróbować czy będzie ładnie chodziło na PS4/telefonie i czy mail z rezygnacją na pewno działa :) Dokładnie nie pamiętam, ale NBA TV chyba masz kilka meczy wyznaczonych więc raczej nie będziesz mógł oglądać wszystkich powtórek

Ale też muszę się dowiedzieć, czy na NBA TV będę mógł oglądać powtórki z zeszłego sezonu, nawet ograniczoną ilość. Po prostu chciałbym zobaczyć czy wszystko mi chodzi nawet na dwóch trzech meczach :) Dlatego jak ktoś wie to proszę o odpowiedź

Dzięki. Jak kupisz to daj znać jak działa ten pakiet i to anulowanie. Ja zakupie sobie na nowy sezon.

Na oficjalnej stronie nbacom/league pass jet napisane, że pakiet ten posiada 10 meczy tygodniowo i mecze z ostatnich siedmiu dni. Nie ryzykuje, bo chyba nie będzie można oglądać meczy z regular season. Dlatego ponawiam pytanie. Czy na pakiecie NBA TV będę mógł oglądać mecze z ubiegłego sezonu w ramach powtórek?