sirkozi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Trzeba podać numer karty tak jak to ostatnio bywało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Orientuje się ktoś czy będzie do kupienia specjalny pakiet na same play-offs? Za pełne trzy miesiące nie uśmiecha mi się płacić, rok temu o tej porze kojarzę, że już oferta była...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W zeszłym sezonie było tak, że dali 2 tygodnie przed końcem RS pakiet Rest of + playoffs, a dzień przed PO kod zniżkowy dla wybrańców, natomiast tydzień po rozpoczęciu można już było dostać pakiet za 5 dych Teraz ciężko stwierdzić jak to będzie, pewnie w okolicach maja obniżą ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 League Pass za 35$ czyli coś koło stówy. Ja tam biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Orientuje się ktoś czy wraz z upływem czasu koszt zakupu będzie się zmniejszał czy pozostanie ten sam? Chciałem kupić LP, ale dopiero po 1/2 rundzie ze względu na brak czasu(nauka) i zastanawiam się czy na przykład za 2-3 tyg cena będzie niższa niż obecnie. Nie pamiętam jak bywało w ostatnich latach, a nie wiem czy warto czekać czy kupić już teraz jesli i tak nie stanieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ja w zeszłym roku kupiłem za troche ponad 50zł tuż po 1 rundzie, a może nawet chwilę przed końcem 1 rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Osz kur.... mają nas ... Info na głownej nba.com po polskiemu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Macie może w "my packages" pakiet free trail? Mi się cholera nie wyświetla :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Miał ktos LP przez sezon regularny? Przyszło mi na maila, ze NBA anuluje umowe rozliczeniowa ze mna. Mialem paczke na sezon regularny ze swoja druzyna, ale wydaje mi sie, ze obejmowala ona tez PO. W my packages nie mam nic, troche lipa. Czy ktos z tych co mieli sezon regularny ma PO? Czy jednak ta paczka PO nie obejmowala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wejdz w Mój profil i zobacz czy po prawej stronie pisze League Pass Regular Season + Playoffs (Installments) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Powie ktoś jak zrobić ten trail LP? Nie mam numeru karty Visa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Musisz mieć karte którą można dokonywać płatności internetowych, inaczej nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Takie małe pytanko. wie ktos jak sie zarejestrowac na rubasket.com? Rosyjski mialem bardzo dawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 https://translate.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 W google chrome masz wbudowany translator na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) konto pekao24 i karta ogarnie takie coś? *** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support. Additional Information: Invalid account number. i w my packages nie mam nic Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zobacz czy nie musisz właczyć czego na koncie do płacenia kartą przez internet. W bzw trzeba właczyć 3Dsecurity. Ktoś już wcześniej pisał że jest problem z pko. Jeżeli płaciłes wczesniej przez internet kartą to nie powinno być kłopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie płaciłem jeszcze właśnie, ***** no nie ma opcji żebym tego nie zrobił, musze dzisiaj na lp obejrzeć te mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Spróbuj jeszcze raz dokładnie przepisz cyfry z karty bo czasami sie zdarza jakaś literowka i niechce jej przyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi