ness Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie widze roznicy, u mnie zyleta tak samo jak w zeszlym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hey. Mam problem, ponieważ napisałem wiadomość do supportu, że chciałbym zrezygnować z Nba league pass'a i nie dostaję odpowiedzi już 2 dzień, a gdy zgłosiłem kiedyś jakiś inny problem to dostałem odpowiedź w przeciągu 30-40min. Moje pytanie brzmi czy ktoś z Was rezygnował z Pass'a , a jak tak to kiedy dostał odpowiedź od strony supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jeżeli ktoś chce to mogę udostępnić LP do końca sezonu za 130 zl. RS+ASG+PO+Finały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SATANUS666 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam! Mam taki problem. Zapłaciłem NBALP 10-01-2013 i nagle wczoraj nie mogę oglądać meczów piszą abym opłacil abonament! piszę do nich od wczoraj i nie mam odpowiedzi czyścilem historię przeglądarki i nadal to samo. czy miał ktosś wcześniej coś takiego?? A opłacam regularnie od 3 lat i kiedyś wystarczyło wyczyścić historię przeglądarki. NBA I'LOVE THIS GAME!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Hej , witam , wszystkich na forum Dostałem dzisiaj maila od nba.com z promocja : 7 dni freetrial na nbaonlinepass , ale jak klikam na link do kaze mi sie zarjestrowac i wypełnić formularz w tym nr karty kredytowej itp. przeciez miał byc za free to po co im te informacje , moge to spokojnie wypelnic nie bojąc sie ze mi hajss ściągnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 i 80$ pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 dzięki , chyba wole nie ryzykować a gdzie to pozniej sie anuluje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Na Twoim profilu, musisz znaleźć w opcjach. Zresztą dostaniesz maila przypominającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Teraz ja mam pytanie - dlaczego w opcji miesięcznych płatności (4 płatności) jest taniej niż jednorazowo - 64$ vs. 80$? Czy jest jakiś haczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Może czegoś nie ma Rs,ASG,PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Kurcze, właśnie nie wiem - jest napisane 'Includes All-Star, Playoffs & Finals', a pod spodem są te opcje: http://watch.nba.com/nba/subscribe Tylko, że to bez sensu, logicznym byłoby, gdyby jednorazowa płatność była tańsza, a nie odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Albo jakiś error albo niedługo znów będą święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 W wiadomości email pisze że jest 30% zniżki. Może robią taki myk że za pierwszy miesiąc zapłacisz 30% mniej a później znów w normalnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A może jest to opłata inicjalna 16$ + 4x16$ i wtedy się zgadza?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 30% zniżki w stosunku do pierwotnej ceny za sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja to wiem Sherlocku, ale zobacz sobie, że tam są 2 opcje: a) PER SEASON zł278.23* ($79.99) 4 MONTHLY PAYMENTS zł55.65* ($16.00) I pytam się, czy to jest to samo, bo w opcji 4 monthly payments wychodzi taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 tru, u mnie jest podobnie, 4 miesięczne (4x$30) dają mniej niż jednorazowa płatność ($150). może jak bierze się to tańsze, to nie ma dostępu to już rozegranych meczy? choć nic nie jest napisane, błędem śmierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 4 monthly payments. Czyli płacisz za styczeń, luty, marzec i kwiecień(Regular season). Playoffy już w to nie wchodzą. Zagadka rozwiązana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dzięki kolego. Ale powiedz czy to potwierdzone info, czy tylko tak się domyślasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanBroda Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam. Jakie warunki należy spełnić, aby otrzymać kartę kredytową za pomocą której można wykupić LP? Jest może jakiś inny sposób płatności, czy bez karty kredytowej się nie obejdzie? Z tego co widzę to Paypal już nie wchodzi w grę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi