ptak Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 A cena pozostała bez zmian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 11 minut temu, ptak napisał(a): A cena pozostała bez zmian? U mnie chciało ściągnąć coś koło 350 ale na szczęście nie miałem kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Ja miałem 480 na 2 więc nie jest tak źle. Ale muszę się skontaktować z drugą osobą bo to jego karta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Godzinę temu, ptak napisał(a): Ja miałem 480 na 2 więc nie jest tak źle. Ale muszę się skontaktować z drugą osobą bo to jego karta. To warto zmienić/anulować, bo aktualnie mają w ofercie 480 na 3 osoby z którego sam skorzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Jeśli nie zmieniacie pakietu to anulujcie subskrypcje. Wtedy z automatu dostajecie propozycje -20%. Niestety ten sposób nie działa jeśli chce się zmienić pakiet, ale nawet pełnopłatny premium dzielony na trzy wychodzi taniej niż standard minus 20% (160 zamiast 288) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 W dniu 21.09.2023 o 20:50, Tasma napisał(a): Jeśli nie zmieniacie pakietu to anulujcie subskrypcje. Wtedy z automatu dostajecie propozycje -20%. Niestety ten sposób nie działa jeśli chce się zmienić pakiet, ale nawet pełnopłatny premium dzielony na trzy wychodzi taniej niż standard minus 20% (160 zamiast 288) Anulowałem. Kiedy i gdzie pojawi sie ten rabat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cornellius Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Wiecie, czy rabat 20% wystąpi też po anulowaniu triala czy odkopać jakieś stare konto i tam próbować? Ew. ktoś chętny na opcję premium we 3? Edytowane 29 Września 2023 przez Cornellius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) Nie dziala mi aplikacja na telewizorze, wyswietla sie tekst 12-mediaserver died. Wie ktos czy mozna cos z tym zrobic? W sensie nie moge wlaczyc zadnego meczu, aplikacja jako taka sie wlacza. Edytowane 30 Września 2023 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cornellius Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Ja ponawiam pytanko - jeśli ktoś szuka trzeciego na doczepkę lub chce się zrzucać na LP, to zapraszam na priv. Szukam dwóch osób lub sam chętnie się dołączę. 160 a 360 to jest jednak znaczna różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 W dniu 29.09.2023 o 23:11, Suns Fever napisał(a): Anulowałem. Kiedy i gdzie pojawi sie ten rabat ? U mnie po kliknieciu anuluj pojawiła sie propozycja 20% w dół. To było od razu widoczne na ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Wczoraj LP na konsoli bez zarzutu. Oprocz kiepskiej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 W dniu 1.10.2023 o 13:30, Cornellius napisał(a): Ja ponawiam pytanko - jeśli ktoś szuka trzeciego na doczepkę lub chce się zrzucać na LP, to zapraszam na priv. Szukam dwóch osób lub sam chętnie się dołączę. 160 a 360 to jest jednak znaczna różnica. Ja szukam 3ciego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Widzę że appka na telefonie to nadal kał... Na PC też XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 @vonBaron Zgłoś to do Supportu, może akurat coś odpiszą... Ja się jeszcze z tym nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Macie NZB-POR w pełnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 ja dalej czekam na kod od nba 2k24 ktos ma ten sam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entombet Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Jeżeli jeszcze komuś brakuje wspólnika na passa to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canuck Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Cześć, Też szukam kogoś na opcję premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waszka0 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 13:52, pitrekk napisał(a): Ja szukam 3ciego Pisałem do Ciebie priv. Jeżeli sprawa nieaktualna to zgłaszam chęć by do kogoś dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entombet Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Nadal szukam, bo tu trójka się już dobrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi