bogans2 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Da sie jakos zmniejszyc rozdzielczosc? bo moj laptop nie wyrabia i tnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Wygląda na to,że na razie najlepiej oglądać na smartfonie. Tylko tam aplikacja jest w miarę dostosowana. Na laptopie trzeba się nagimnastykować by powiększyć ekran na full screen, w dodatku żeby obejrzeć skondensowany mecz w wersji 35 lub 10 minut trzeba włączyć widoczność wyników. Słabo. Na tv sticku zaś jest sam dźwięk bez obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Mam wazny do 20.10.2022 LP i chcę wykupić i nie mogę ktoś miał problemy? Musi się skończyć i dopiero będę mógł bo jak kliknąłem przedłuż to kosmiczne 750 zł wywaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) 51 minut temu, matiwrona napisał: Mam wazny do 20.10.2022 LP i chcę wykupić i nie mogę ktoś miał problemy? Musi się skończyć i dopiero będę mógł bo jak kliknąłem przedłuż to kosmiczne 750 zł wywaliło. Z tą ceną to jest bug z tego co gdziś słyszałem. Przedłuży Ci prawdopodobnie po nowej tańszej cenie. Możesz ewentualnie anulować subskrubcję i wykupić od nowa. 25 minut temu, LAF napisał: O to to. Ja musiałem oglądać na telefonie bo na komputerze muliło Co do lagów czytałem na na zagranicznych forach,że bardzo wiele osób miało dziś ten problem i każdy narzeka na brak możliwości zmiany rozdzielczości w tym roku. Edytowane 19 Października 2022 przez josiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 W C+ jest promka 450zl za leaguepass i dostęp do c+ app. Wychodzi 90 zł za dostęp do kanałów Canal Plus na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Co by nie mówić nowa odsłona tej aplikacji to na razie seria nieszczęść... Pomijając, że nadal nie wyeliminowali zupełnie problemu z "retry" i kółkiem wczytywania, to mecze np. domyślnie włączają się nie wiedzieć czemu często w wersji Spanish i ręcznie trzeba zmieniać na inny stream, po czym materiał zaczyna biec na nowo od początku, albo jak zmienimy na inny mecz, który jest w trakcie nie ma przejścia jednym przyciskiem na opcje LIVE tylko poprzez Game Switcher spotkanie co trwa równolegle zaczyna się od rozgrzewki itrzeba przewijać paaskiem do live ! . Dzisiaj włączyłem o 1:05 "watch live" na meczu detroit - orlando jak był status Pregame ... rozgrzewka trwała w najlepsze na ekranie jak mecz już realnie leciał Brakuje podziału na kwarty by z retransmisji wejść w odpowiedni moment meczu. Wczoraj w meczu Phila-Boston to był rozjechany dźwięk. Ogólnie oglądam na NBA APP TV, więc większość problemów tam zauważyłem. Na smartfonie zauważyłem, że nie można obrazu rozciągnąć na pełen ekran, czyli działa tylko jeden narzucony format. No ale chociaż jest taniej w tym roku - to na razie jedyny plus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio777 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Na Apple TV nie widzę (nie ma?!) możliwości obejrzenia skrótu meczu. Czy na innych systemach (chodzi o telewizory) również brakuje tej opcji? Przy oglądaniu przez przeglądarkę albo apkę w telefonie skróty są normalnie dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 21 minut temu, LAF napisał: Jak zapisać mecz aby go obejrzeć offline na telefonie ? A nie prościej zalogować się na konto? Ściągasz apke i oglądasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonceltics1 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Błagam o pomoc.Wczoraj zasubskrybowalem na miesiąc league pass i gdy chcę włączyć mecz pojawia się komunikat o konieczności subskrybcij.Gdy ponownie chcę wykupić pakiet miesięczny pisze mi że już mam wykupiony i tak w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Czy wam też zmieniła się aplikacja NBA na nową dużo gorsza wolniejsza w której nie ma 10minutowych skrótów meczów? 10 minut temu, Bostonceltics1 napisał: Błagam o pomoc.Wczoraj zasubskrybowalem na miesiąc league pass i gdy chcę włączyć mecz pojawia się komunikat o konieczności subskrybcij.Gdy ponownie chcę wykupić pakiet miesięczny pisze mi że już mam wykupiony i tak w kółko. Możesz napisać do supportu nbatv też mieliśmy taka samą sytuację rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Właśnie miałem o tym pisać. Nie ma skrótów. Beznadzieja. Czy ktoś zastanawiał się nad kupieniem LP przez VPN'a w Indiach. Koszt to 1500 lub 2000 rupii w zależności od pakietu czyli odpowiednio 90 i 120 zł. Tylko teraz ponoć trzeba mieć odpalonego VPNa nie tylko do zakupu, ale każdorazowo do oglądania. Mam płatny VPN, ale nie wiem czy gra jest warta świeczki. Może lepiej dołożyć i kupić bez. Ktoś się tak bawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 jak nie ma skrótów jak są. Jeszcze jest więcej, opcji: All possession, 10 minut, home condensed, away condensed. Ja kupiłem z canal+ na rok za 450zł. Spoko opcja, obejrzę też naszą ekstraklasę od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Jak to nie ma skrótów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 są skróty pod nazwa „recap” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio777 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Recap to jakaś popierdółka, kilkudziesięciosekundowe podsumowanie. Normalnych skrótów w aplikacji na TV nie ma. Przynajmniej na Apple TV. Trzeba przesyłać obraz z telefonu lub komputera. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 17 godzin temu, Tasma napisał: Właśnie miałem o tym pisać. Nie ma skrótów. Beznadzieja. Czy ktoś zastanawiał się nad kupieniem LP przez VPN'a w Indiach. Koszt to 1500 lub 2000 rupii w zależności od pakietu czyli odpowiednio 90 i 120 zł. Tylko teraz ponoć trzeba mieć odpalonego VPNa nie tylko do zakupu, ale każdorazowo do oglądania. Mam płatny VPN, ale nie wiem czy gra jest warta świeczki. Może lepiej dołożyć i kupić bez. Ktoś się tak bawił? Ja próbowałem przez vpn z Turcji, ale nie przechodziła mi płatność kartą revolut. W chwili obecnej Game Pass nie jest wart żadnych pieniędzy. Ciągłe loading na PC, brak możliwości oglądania skrótów przy hidescore. Przy streamingu z telefonu na tv(tv lg, smarton realme) jest tylko dzwięk. Nie wiem kogo ma zachęcić ten free trial jak tu nic nie działa tak jak powinno. Co do ceny to taki Game Pass max powinien kosztować za sezon coś koło 200zł a nie 360 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Wiadomo skąd ta obniżka ceny. Jest to mój pierwszy LP i jak nic z tym nie zrobią ta na pewno ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 53 minuty temu, 24kobe8 napisał: Wiadomo skąd ta obniżka ceny. Jest to mój pierwszy LP i jak nic z tym nie zrobią ta na pewno ostatni. Przecież to nie ma z tym nic wspólnego. Prędzej chodzi o nowych klientów, większy zasięg, promocje NBA itp. taki NHL jest za darmo w viaplay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 19 minut temu, ptak napisał: Przecież to nie ma z tym nic wspólnego. Prędzej chodzi o nowych klientów, większy zasięg, promocje NBA itp. taki NHL jest za darmo w viaplay. Viaplay 35 zeta/msc ale NHL za darmo... Ja mam w c+ nba tez za darmo A tak serio to jasne, że LP nie z tego powodu jest w niższej cenie ale idzie w parze z fatalnym działaniem i spora ilością błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 5 godzin temu, kao chen napisał: Ja próbowałem przez vpn z Turcji, ale nie przechodziła mi płatność kartą revolut. W chwili obecnej Game Pass nie jest wart żadnych pieniędzy. Ciągłe loading na PC, brak możliwości oglądania skrótów przy hidescore. Przy streamingu z telefonu na tv(tv lg, smarton realme) jest tylko dzwięk. Nie wiem kogo ma zachęcić ten free trial jak tu nic nie działa tak jak powinno. Co do ceny to taki Game Pass max powinien kosztować za sezon coś koło 200zł a nie 360 :] Z tego co czytałem to przechodzą lokalne karty i te wystawione przez giełdy kryptowalutowe. Revo generalnie jest na cenzurowanym w wielu miejscach, tutaj też. Większa szansa że przejdzie Curve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi