Rafcio777 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Świetny przykład na to, że lepsze jest wrogiem dobrego. League Pass na Apple TV zawsze hulał aż miło, a po aktualizacji aplikacji, która miała miejsce niedawno, jest na razie bardzo słabo. Albo wywala jakiś error, albo widzimy ciągle kółko oznaczające ładowanie, albo klikanie w "watch live" czy cokolwiek po prostu nie daje żadnego efektu. Mecz Warriors - Wizards udało mi się w końcu uruchomić, ale dopiero, gdy zegar wskazywał, że do końca I kwarty pozostało 7 minut. Edytowane 30 Września 2022 przez Rafcio777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 u mnie nie działa zarówno na kompie, jak i na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Mnie też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 a dostaliscie juz lp z edycji nba2k razem z nim? bral ktos z was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W dniu 27.09.2022 o 21:46, ernie9005 napisał: U mnie w aplikacji w "Subscription" widnieje cena 479.99 zł za zwykły NBA League Pass, nie premium. Muszę coś zmienić, aby mieć League Pass za 359,99 zł albo Premium za 479,99 zł ? Cena już niższa obecnie. Można 7 dni trial free brać jakby ktoś pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaston Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Mordeczki może pomożecie niepełnosprytnrmu dając instrukcje jak w LP zlikwidować na ekranie napisy będące słowami komentatorów podczas odtwarzania meczów? Wdzięczny będę dozgonnie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 (edytowane) ej czy możecie wylupic NBA Pass bo mi jakis blad wyskakuje nawet na stronie. i rozumiem, ze ta za 130 dolarow to jest na 2 urzadzenia? I jak wy to macie za macie za 480 zl jesli ja mam opcje za 130 dolarow co dzisiaj oznacza 650 zl Edytowane 2 Października 2022 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W dniu 30.09.2022 o 23:28, Kubbas napisał: a dostaliscie juz lp z edycji nba2k razem z nim? bral ktos z was? Ja , na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 8 godzin temu, Gaston napisał: Mordeczki może pomożecie niepełnosprytnrmu dając instrukcje jak w LP zlikwidować na ekranie napisy będące słowami komentatorów podczas odtwarzania meczów? Wdzięczny będę dozgonnie za pomoc Dziwne. Bo mi w tel tez wyświetla napisy a na innych urządzeniach nie Gdzie to masz u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Grał ale meczu nie pokazali. I dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaston Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 10 godzin temu, ignazz napisał: Dziwne. Bo mi w tel tez wyświetla napisy a na innych urządzeniach nie Gdzie to masz u siebie? Zarowno na telefonie jak i na tablecie. Dodam, choć to pewnie bez znaczenie, że są to sprzęty Apple. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 W dniu 2.10.2022 o 20:12, Koelner napisał: Ja , na maila na czym pykasz w 2k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 8 godzin temu, Kubbas napisał: na czym pykasz w 2k? ja to nie, od bratanka wziąłem kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 W dniu 3.10.2022 o 07:04, Gaston napisał: Zarowno na telefonie jak i na tablecie. Dodam, choć to pewnie bez znaczenie, że są to sprzęty Apple. u mnie to samo. nawet po odklikaniu CC napisy dalej sie pokazuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 lp na propsie jak na razie studia przedmeczowe sa usuneli muzyczke zamiast tego sa normalnie reklamy, wole to o wiele bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Cześć, jeśli jest ktoś z Was zainteresowany wzięciem LP Premium na pół to zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: Wiecie może jak ja zainstalować na smartTV Samsung ? Nie da rady. Jedyna opcja to android, więc sony. Lub odpalać przez konsole/laptopa i hdmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Pytanko do użytkowników LP. Jako, że jestem nieszczęśliwym posiadaczem TV Samsung omijałem LP do tej pory, ale dojrzałem już do decyzji o zakupie (najwyżej podłączę sobie jakiego android tv, a mam ich w szafie kilka nieużywanych). Czy oglądając mecze z odtworzenia na LP nie jestem narażony na spoilery wyniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 4 minuty temu, cwikson napisał: Pytanko do użytkowników LP. Jako, że jestem nieszczęśliwym posiadaczem TV Samsung omijałem LP do tej pory, ale dojrzałem już do decyzji o zakupie (najwyżej podłączę sobie jakiego android tv, a mam ich w szafie kilka nieużywanych). Czy oglądając mecze z odtworzenia na LP nie jestem narażony na spoilery wyniku? Jest opcja wyłączenia wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 No i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi