Jendras Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Mnie nie działało na mozilli, ale odpaliłem chrome'a i wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na Apple TV tez czasami się pojawia ten komunikat, ale wystarczy wyjść z apki i wejść ponownie i jest ok. W przeglądarce na setę trzeba wyczyścić min. pamięć podręczną (ctrl+shift+del). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Pytanie na szybko. Działa wam teraz LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Pytanie na szybko. Działa wam teraz LP? tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) tak. U mnie w ogóle nie ładuje sie strona na żadnej przeglądarce i nie mogę też zalogować się do apki gdyż wyskakuje "sign is failed". Dziwna sprawa. EDIT: Dobra już działa. Nie wiem czy to miało coś wspólnego, ale wyłączyłem Hamachi i od razu ruszyło... Edytowane 24 Października 2017 przez josiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 U mnie w ogóle nie ładuje sie strona na żadnej przeglądarce i nie mogę też zalogować się do apki gdyż wyskakuje "sign is failed". Dziwna sprawa. EDIT: Dobra już działa. Nie wiem czy to miało coś wspólnego, ale wyłączyłem Hamachi i od razu ruszyło... ma telefonie działa. Na kompie musiałem wyłączyć i włączyć mozille bo wyskakiwał komunikat o Appkach. Teraz śmiga i na mozilli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 odnosnie nie ladowania sie streamu,u mnie pomoglo,jak zrobilem downgrade jakosci odtwarzania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kiedy NBA zwraca drobne za blokadę karty? Szkoda by było, żeby tak jałowy produkt wspierać, skoro można za to kupić chleb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 @barcalover Nie przasadzaj . A blokada, na podstawie której nie doszło do obciążenia schodzi zgodnie z zasadami określanymi przez bank gdzie masz kartę. Chyba maksymalnie 30 dni, a zwykle do 14-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamnba Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Działa wam jeszcze darmowy dostęp do League Pass ? Wyłączyłem subskrypcję, napisałem maila , lp do 24 miało być a jeszcze dziala pieniędzy nie pobralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wyslalem prośbę w ubiegłym tygodniu o zmianę subskrypcji na full wersje i do dzisiaj nie odpisali . Ponowiłem pytanie we wtorek i dalej cisza. Automat odpisał ze przyjęto @ i to wszystko . Odpisują tam chociaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 A można to w ogóle zrobić? Chodzi mi o to, że jak bierzesz jakiś pakiet to podajesz dane karty na konkretną kwotę. A czy potem mogą zmienić kwotę? Nie wiem czy nie musisz anulować subskrypcji na 8 spotkań i dopiero kupić full, podając jeszcze raz dane karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 W sumie racja i tak powinienem zadać pytanie czy można . Kolega wcześniej pisał ze płacąc z paypala zmieniał na wyższy pakiet i zwrócili mu różnice. Więc pytanie do osób które zmieniały pakiet czy to się anuluje obecny i kupuje nowy a potem jest zwrot różnicy ? Może jakiś inny sposób ktoś próbował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Najlepiej wziąć wyższy a potem pisać o zwrot. Tylko w miarę szybko, bo mogą różnie do tego podejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Taką odpowiedź otrzymałem na pytanie odnośnie zmiany pakietu, może się komuś przyda info : Greetings, Once you log in here http://watch.nba.com/ from a computer with your email address and password, move your mouser to the option in the top right corner and select My Account. Then select My Subscription to have your options for upgrades. Please let us know if you have any other questions. Regards, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Czy ta NBA League Pass jest tak zjebana czy ja coś nie kumam ? Daję: No spoilers na "On" I na dole w pasku kontrolnym mam listę kwart i do tego OT1. Wtf ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Problem znany dawna Niestety na LP możesz patrzeć na dwa sposoby. 1. Usługa za droga jak na oferowaną jakość, tak jak Barcalover tu niedawno zresztą napisał 2. Każdy mecz NBA kiedy chcesz więc prawie KAŻDA cena jest dobra i nic więcej nie potrzeba Bo z drugiej strony jaką masz alternatywę? Płacisz bezpośrednio tym, którzy kręcą Twoje ulubione NBA i to samo w sobie jest fajne vs jakieś dupne streamy z reklamami, a jak nie oglądasz na żywo to już w ogóle nędza. Edytowane 2 Listopada 2017 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Czy ta NBA League Pass jest tak zjebana czy ja coś nie kumam ? Daję: No spoilers na "On" I na dole w pasku kontrolnym mam listę kwart i do tego OT1. Wtf ?? a widzisz wynik koncowy?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) a widzisz wynik koncowy?... Nie, a co to ma za znaczenie ? Informacja o tym czy była dogrywka czy nie jest mega spoilerem. Chcę sobie obejrzeć mecz spokojnie ale już mam cały zepsuty bo wiem, że po 48 minutach będzie remis. Edytowane 2 Listopada 2017 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi