Raven2156 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Hej, orientujecie się, ile wynosi opóźnienie w transmisji w stosunku do czasu rzeczywistego? Przy dzisiejszej technologii myślę, że jeśli masz dobre łącze internetowe to jest to w granicach +/- 5 sekund, bo wystarczy sprawdzać wynik odświeżany na żywo na NBA.com gdzie ewidentnie widać dokładny moment zdobycia punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Przy dzisiejszej technologii myślę, że jeśli masz dobre łącze internetowe to jest to w granicach +/- 5 sekund, bo wystarczy sprawdzać wynik odświeżany na żywo na NBA.com gdzie ewidentnie widać dokładny moment zdobycia punktów. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Czy ktoś się orientuje ile zjada internetu 1 mecz oglądany w jakości powiedzmy 800 ? Jest pewnie różnica czy na żywo czy z odtworzenia, ale potrzebuję informacji bo chciałbym dzisiaj skorzystać z przysługi, ale nie chciałbym wykorzystać przysługującemu limitu sieci :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Przy dzisiejszej technologii myślę, że jeśli masz dobre łącze internetowe to jest to w granicach +/- 5 sekund, bo wystarczy sprawdzać wynik odświeżany na żywo na NBA.com gdzie ewidentnie widać dokładny moment zdobycia punktów. Mam włączone LP oraz C+. 20 sekund różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wszedłem dzisiaj rano na LP i mimo ustawienia "no spoiler is on" pokazuje wynik 3-0 dla Cavs i 2-1 dla SAS. I tak spierdolili mi dzisiejsze oglądanie. Ide spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wszedłem dzisiaj rano na LP i mimo ustawienia "no spoiler is on" pokazuje wynik 3-0 dla Cavs i 2-1 dla SAS. I tak spierdolili mi dzisiejsze oglądanie. Ide spać. To samo u mnie... WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Napisałem na czacie do supportu. Obiecali się tym szybko zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Tez. Debile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Oczywiście u mnie to samo i od rana latam wkurwiony. https://ibb.co/ndNKBQ https://ibb.co/etvT5k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSala Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Mi się ostatnio przytrafiło, że wstałem na UT-GSW na 4:30 i się nie chciało uruchomić... Brak wykupionego pakietu. Napisałem do suportu i naprawili o 08:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 A jak mecz idzie na żywo to jest opcja aby go cofnąć od początku? Bo czasem czekam aż się skończy nad ranem aby ruszyć 1Q. Nigdy tego nie znalazłem a zawsze boje się grzebać aby nue zobaczyć wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 A jak mecz idzie na żywo to jest opcja aby go cofnąć od początku? Bo czasem czekam aż się skończy nad ranem aby ruszyć 1Q. Nigdy tego nie znalazłem a zawsze boje się grzebać aby nue zobaczyć wyniku. Klikasz na start over "|<" albo na czerwonym pasku klikasz na początek. Na NBA App brak spoilerów działa. Nie widać ani wyniku spotkania, ani serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ale jak wchodzę aby to zrobić widzę lecący mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dla mnie NBA App ma tylko jedną wadę - nie umiem (nie można?) zablokować ekranu. Mam full screen ale przypadkowy ruch telefonem i już obraz wraca do widoku w pionie. Irytujące, ale do przeżycia oczywiście. Brakuje mi takiej funkcji jaką mają np. playerki filmów, że klika się na full screenie na np. kłódkę i już położenie telefonu nie ma wpływu na wyświetlanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ale jak wchodzę aby to zrobić widzę lecący mecz Ja sobie zasłaniam ekran kartką A4, pozostawiając tylko widoczny pasek postępu. Klikam szybko na Q1 i początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Napisałem na czacie do supportu. Obiecali się tym szybko zająć. Coś długo im to idzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 kurr dalej sa spoilery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nie widziałem z jazz spojlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 dalej mam spoilery wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi