joker Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nie wiem gdzie zadać to pytanie więc leci tutaj Muszę zmienić lapka, stary się zepsuł na amen. Szukam lapka, na którym bardzo fajnie będzie chodziło LP bo na starym nie dało się oglądać. Jakie macie lapki? Co polecacie? Na czym LP śmiga aż miło? Błagam o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 na Macach podobno jest żyleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 na Macach podobno jest żyleta potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszNBA Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wie ktoś czy w nadchodzącym sezonie cena za Lp zostaje czy będą jakieś zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 podrozeje jak co roku, pytanie, o ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 ja placilem 21$ miesiecznie za premium, a teraz 15$ miesiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 ja placilem 21$ miesiecznie za premium, a teraz 15$ miesiecznie O_o Skąd te 15 ? U mnie pokazuje 18 :-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 bo mam jakaś zniżkę dla przedłużających 2,9$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 W sensie miałeś odpaloną opcję roczną i teraz przedłużałeś na kolejny rok czy jakoś inaczej? Bo ja wybrałem miesięczną i po finałach anulowałem, więc widocznie tego nie uznaje za przedłużenie :-k No nic, poczekam do samego sezonu, zazwyczaj dawali wtedy jakiś kody rabatowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 W sensie miałeś odpaloną opcję roczną i teraz przedłużałeś na kolejny rok czy jakoś inaczej? Bo ja wybrałem miesięczną i po finałach anulowałem, więc widocznie tego nie uznaje za przedłużenie :-k No nic, poczekam do samego sezonu, zazwyczaj dawali wtedy jakiś kody rabatowe. A kody nie były zawsze tylko na opcję roczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Są nowe ceny, jest tanio za rok, biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 ja nic nie anulowalem, automatycznie sie przedluza dopoki sie nie wysle maila z rezygnacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Uuuu widzę, że pierwszy raz od kilku lat LP staniał zamiast podrożeć. Nie pamiętam ile płaciłem w tamtym roku, ale chyba było około 630-650 zł. Więc w tym roku trochę się przyoszczędzi. Edytowane 17 Września 2017 przez josiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy kupując LP na cały rok, mam od razu dostęp do wszystkich spotkań w PO z finałami włącznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy kupując LP na cały rok, mam od razu dostęp do wszystkich spotkań w PO z finałami włącznie? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy dalej jakośc jest c***owa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy dalej jakośc jest c***owa? na PC (przynajmniej u mnie bez zmian) c***nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 U mnie ma Xboxie jakość byla sświetna w poprzednim sezonie. W trakcie PO tylko dwa razy LP live mi wysypalo i musiałem ratowac sie streamami, alw generalnie nie narzekalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 no bo na konsoli zawsze jest żyleta, ja nie mogłem odpalić na PS4 na starym patencie w tamtym sezonie, dopiero potem się dowiedziałem, że jednak jakoś się dało, no i przynajmniej na PS nie było opcji przewijania co trochę wiało lipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Na XO jest aplikacja po prostu i normalnie mogłem przewijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi