waszka0 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 12 godzin temu, Entombet napisał(a): Nadal szukam, bo tu trójka się już dobrała No to w takim razie poszukujemy jeszcze jednej osoby. Napisałem do Ciebie na priv. Chętną osobę proszę o wiadomość priv. EDIT: Sprawa już załatwiona. Mamy komplet. Edytowane 13 Października 2023 przez waszka0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Cześć, Szukam możliwości dołączenia do opcji premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Nie wiem czy dalej działa opcja z Turcja, ja zrobiłem 2 lata temu, ktoś wrzucał na forum, pierwszy rok było najdrożej, rok temu pobrało mi tylko 120zl, a w tym patrzę,że 97zl i to za cały sezon w najwyższym pakiecie. Robi to samo automatycznie ciągle biorąc przelicznik z lira tureckiego. Także bardzo prawdopodobne,że ciągle działa i wychodzi tanio, IP tylko przy pierwszej płatności/rejestracji zmieniałem na tureckie, a tak to od 2 lat normalnie oglądam z polskim IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Niestety ale jakość jest skandalicznie słaba czy to dlatego że to preseason? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 4 godziny temu, Kubbas napisał(a): Niestety ale jakość jest skandalicznie słaba czy to dlatego że to preseason? Raczej tak, nie ma tez kilku innych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Ktos jeszcze chetny na LP na 3 osoby? A jak to wogole wyglada? Logujemy sie przez jednego maila i jedno haslo i 3 osoby moga ogladac w tym samym momencie Nie ma zadnej lipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Jak ktoś szuka jeszcze chętnego na opcję premium we 3, to jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdfast Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Również jestem chętny na LP premium na 3 osoby. Jakby co to priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Szukam kogoś chętnego do współdzielenia miesięcznego premium (81 pln) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 14.10.2023 o 04:22, Kubbas napisał(a): Niestety ale jakość jest skandalicznie słaba czy to dlatego że to preseason? W tym roku jeszcze nie oglądałem, rok temu pamiętam ludzie pisali,że na początku sezonu jakość była gorsza, bo był jakiś darmowy okres na początku sezonu na zachętę, może teraz też coś jest. Ja ogólnie mam wrażenie,że 2-3 lata temu jakość była lepsza, wrzucając obraz na tv ogólnie słabo się to ogląda w porównaniu z np. Piłka nożna. Kiedyś mieli niektóre mecze w 4k puszczać, wiecie może czy tak robią, pytam, bo ostatnio mało oglądam. P.s. latem słyszałem, że w LP dali możliwość obejrzenia wszystkie starsze serie finałów, czy to dalej jest możliwe? Bo nigdzie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Na ten moment jakość lp to jakiś żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Dla mnie wygląda wszystko ok, co prawda max to 1080p ale przynajmniej bitrate jest wysoki, żeby viaplay tak wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Również chętny na LP premium na 3 osoby do dzielenia. Jakby co to dawajcie znaka na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartdziad Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Brakuje nam 1 osoby do współdzielenia league pass premium na cały rok. Proszę chętnych o priv. Edytowane 20 Października 2023 przez Bartdziad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Jestem chętny do współdzielenia konta. Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Ostatnie 3 minuty meczu a tu zamiast transmisji wiadomość żebym sobie zupgrejdowal lp Pewne rzeczy się nie zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Ja na telefonie chcialem obejrzeć powtorke I nie dalo sie, ten sam error co w preseasonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Ja zauważyłem, że wszystko zależy od przeglądarki. Na kompie w Safari nic się nie chciało odtworzyć, dopiero na Chromie śmiga jak należy. Jeżeli chodzi o apkę mobilną to dopiero po wybraniu „full games” i tam wciśnięciu interesującego nas broadcastu mecz się odtworzył. Jest trochę zabawy z tym nie powiem… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Cześć, czy ktoś miał problem z oglądaniem meczy na apce nba - wyskakiwał błąd 11-4-70- 1001 ? Oglądam na androidzie. Jak teraz logować się można na kompie do lp, bo po logowaniu nba id wyskakuje mi konto google ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 5 minut temu, Suns Fever napisał(a): Cześć, czy ktoś miał problem z oglądaniem meczy na apce nba - wyskakiwał błąd 11-4-70- 1001 ? Oglądam na androidzie. Jak teraz logować się można na kompie do lp, bo po logowaniu nba id wyskakuje mi konto google ? Mi wyskakuje 500 roznych bledow Trzeba wybrac inne zrodlo meczu, np home a potem wrócić do tnt I zadzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi