Skocz do zawartości

Draft A.D 2011

Speedy Gonzalez

Rekomendowane odpowiedzi

Btw JaJuan Johnson - ile razy go oglądałem to napierdalał jak zły. Wg mnie to będzie największy steal draftu.

A i ten - Indy chce za Grangera 2 pick i Rubia/Bisiego. Na uj im Williams jak mają George'a(znaczy ten jest lepszym prospectem, ale Geogre pokazał, ze potrafi już bardzo wiele + wielu ludzi za wodą ocenia go już jako defensive stoppera)?

JaJuan Johnson - ile razy go oglądałem to napierdalał jak zły. Wg mnie to będzie największy steal draftu.

no wporzo gracz z niego moze być senior, i w ogóle w tym sezonie pokazał w ncaa że jak chce to potrafi ptk nawet trzaskać, ogólnie fajnie będzie zobaczyć jak sobie poradzi w nba

Albo po prostu spragniony gry wybrał takie zespoły gdzie dostałby sporo minut :mrgreen:

a co wy się śmiejecie przecież k mać dobrze powiedział wie że mu wróżą top seed, zapewne mu się nie marzy podbić do ekip z końca 1 rd i do drużyn gdzie by z miejsca dostał czas ale co najwyżej w d league

Przy okazji na temat dyskusji o Williamsie:

Derrick Williams was emphatic about the fact that he is a small forward in the interviews today. Repeated it over and over

już bardziej bym się przypier**** do tego bo Williams gada jak pizdeczka z marszu, boi się że na pf go tam zmasakrują w nba to z góry się ubezpiecza, według mnie co już mówiłem tez lepiej by było gdyby grał jako sf, ale takie gadanie o tym potwierdza moje obawy że mentalnie to on zbliżony do Booza.

ps. a na to ze George bardziej podpada pod sg niż sf i tak zresztą w tym sezonie grali, tylko ja nie łapie jak im się ta kaska zgadza przy takim trejdzie

"I think I'm the No. 1 pick because I have more star quality I would think," the small forward said. "I'm just a bigger person. Just trying to fill in for a big star like LeBron like they're missing. That missing piece. I think that's me."

Williams jest skromny do potęgi :D

Btw JaJuan Johnson - ile razy go oglądałem to napierdalał jak zły. Wg mnie to będzie największy steal draftu.

A i ten - Indy chce za Grangera 2 pick i Rubia/Bisiego. Na uj im Williams jak mają George'a(znaczy ten jest lepszym prospectem, ale Geogre pokazał, ze potrafi już bardzo wiele + wielu ludzi za wodą ocenia go już jako defensive stoppera)?

Z tym 2 pickiem to bardziej by im się przydał Kanter.

Ten Biyombo mnie intryguje, bo gość ma warunki fizyczne off charts, może nie jest wystarczająco wysoki jak na centra, ale wingspan 7-7 daje mu ogromne pole do popisu, dodatkowo podobno jest energizerem w stylu Noaha i już na dziś dzień wymiata w obronie. Tego typu gracze przydają się w każdym zespole, pytanie jest jaki ma potencjał i na ile go wykorzysta. Bardzo intrygujący prospect.

Ten Biyombo mnie intryguje, bo gość ma warunki fizyczne off charts, może nie jest wystarczająco wysoki jak na centra, ale wingspan 7-7 daje mu ogromne pole do popisu, dodatkowo podobno jest energizerem w stylu Noaha i już na dziś dzień wymiata w obronie. Tego typu gracze przydają się w każdym zespole, pytanie jest jaki ma potencjał i na ile go wykorzysta. Bardzo intrygujący prospect.

niestety to co zrobil ze swoim zespolem / kontraktem stawia jego profesjonalizm w nienajlepszym swietle, czy tez raczej w wielkiej ciemnosci

acz gra sie toczy o grube miliony, a skoro tak mu dobrze na tym campie poszlo.... kto wie czy nie zrobilbym tak samo :mrgreen:

mimo wszystko chwaly mu to nie przynosi

ten z brazylii natomiast co tez w hiszpanii gra to zapomnijcie o nim wogole - to taki moj krotki scouting report choc w zyciu go na oczy nie widzialem, poza youtube

Zdajesz sobie sprawę el, że wszystko tłumaczysz tak, żeby Tobie to pasowało? (mowa o komentarzu do słów Williamsa, ale nie tylko)

"I think I'm the No. 1 pick because I have more star quality I would think," the small forward said. "I'm just a bigger person. Just trying to fill in for a big star like LeBron like they're missing. That missing piece. I think that's me."

Williams jest skromny do potęgi :D

a zdajesz sobie sprawę @Kosi że moze nie przypadkiem mi pasuje tylko Williams jest typem "gwiazdki" bez serca do walki na parkiecie z wybujałym ego itd.

a plus wszyscy sie jarają Kanterem po pierwszych przymiarkach wcale nie wykluczone że T'Wolves zaryzykują i go z tym #2 wybiorą

ps.No i tak dodatkowo widzisz @Kosi co ty tam wiesz nawet sam Williams mówi ze jest jak drugi Lebron, a kto jak nie on sam moze wiedzieć najlepiej jaki jest :) :wink: Narazie widac ze Williamsa z Jamesem przynajmniej jedno łaczy to jest to wysokie poczucie własnej wartosci :)

bismarck workoutuje sobie w Vitorii i przyjmuje delegacje ze stanooff

http://www.marca.com/2011/05/19/balonce ... 06943.html

no jakby się sprawdził to by całkiem klawo było bo to kolejny po Favorsie taki atletyczny podkoszowy coś w typie Howarda
Jest tylko jeden problem, widnieje jako 18 latek, a równie dobrze może mieć lat 28 :roll:

bismarck workoutuje sobie w Vitorii i przyjmuje delegacje ze stanooff

http://www.marca.com/2011/05/19/balonce ... 06943.html

no jakby się sprawdził to by całkiem klawo było bo to kolejny po Favorsie taki atletyczny podkoszowy coś w typie Howarda
Jest tylko jeden problem, widnieje jako 18 latek, a równie dobrze może mieć lat 28 :roll:
E tam z twarzy wygląda młodo...jeżeli już ma sfałszowaną datę urodzenia to max o 3,4 lata.

Skoro ten gość jest rocznik 94 to Biyombo może byc 92 :wink:

Dołączona grafika

aż tak nie przesadzajmy tam różnica max jest ze 2/3 lat dla mnie to i tak najważniejsze ile lat koleś gra w kosza a czy tam ma 18 czy 22 to już bez większego znaczenia

No tak jest z ludźmi z Afryki, że rzadko można być pewnym co do ich wieku.

a no prawda do dziś nie wiadomo ile lat ma Mutombo, nawet podobno co do Olajuwana też tam jakieś wątpliwości są

Dobra Panowie, wytłumaczcie mi tą całą aferę z wiekiem Bicmarcka... Bo nie bardzo kumam jak można nie wiedzieć ile gość ma lat? :? To on sam podał? Nie ma żadnego dokumentu tożsamości?

Nie w tym tkwi problem, a w watpliwej autentycznosci tego czy innego dokumentu.

Ot jak panstwo gdzie sie urodzil jest w rozsypce to za niewielka "oplata" mozna miec dowolny dokument.