Speedy Gonzalez Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jak już tytuł wiele zdradza chciałbym poruszyć temat tegorocznego draftu. Zdaje sobie sprawę że jeszcze nie wszystko jest wiadome, jednak moglibyśmy już o tym podyskutować. Kto byłby warty uwagi, czy któryś z zawodników zapowiada się na kolejnego Rosea, Westbrooka, Evansa? Czy któraś z gwiazd zapowiedziała już że wystartuje w naborze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 czy któryś z zawodników zapowiada się na kolejnego Rosea, Westbrooka, Evansa?oj niestety na kolejnego Evansa to się sporo może zapowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Gonzalez Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Kto konkretnie? Podajcie więcej informacji. Nikt się nie orientuje, Kto tam jest dobry w NCAA, kto z Europy i innych kontynentów, ma się zgłosić lub jest jest na takim poziomie że powinien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jason Bastillion to gość na którego należy zwrócić uwagę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Kto konkretnie? Podajcie więcej informacji. Nikt się nie orientuje, Kto tam jest dobry w NCAA, kto z Europy i innych kontynentów, ma się zgłosić lub jest jest na takim poziomie że powinien? http://www.draftexpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 http://sportsillustrated.cnn.com/2011/w ... index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Kosi, Fredette to nie jest przypadkiem nowy JJ Redick ? Nie chodzi mi o sam skillset ale mam wrażenie, że będzie przeżywał podobny struggle po przejściu do NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Kosi, Fredette to nie jest przypadkiem nowy JJ Redick ? Nie chodzi mi o sam skillset ale mam wrażenie, że będzie przeżywał podobny struggle po przejściu do NBA. Trochę o nim w temacie o NCAA, więcej w przyszłości, na którymś blogu. Ogólnie nie powinien przeżywać tego czegoś co napisałeś :mrgreen: ale też nie będzie z miejsca pełnił ważnej roli w drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Bismarck Biyombo - teraz się dopiero o chłopie dowiedziałem, trochę pooglądałem i w c*** się jaram ;] Jebaka second CUMMMMIIIIN' ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Bismarck Biyombo - teraz się dopiero o chłopie dowiedziałem, trochę pooglądałem i w c*** się jaram ;] Jebaka second CUMMMMIIIIN' ... Bismarck Biyombo z Baloncesto Fuenlabrada to już w ogóle brzmi ... dumnie :shock: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 bismarck a tfu jeszcze tylko te denne play offy i się workouty zaczną człowiek zobaczy co i jak z tym draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 bismarck a tfu jeszcze tylko te denne play offy i się workouty zaczną człowiek zobaczy co i jak z tym draftem jak to co? jeden z najslabszych... El teraz juz wiesz co znaczy na nba.com taki maly symbolik w tabelce zachodu po nazwie Jazz....... a PO beda bajeczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 El teraz juz wiesz co znaczy na nba.com taki maly symbolik w tabelce zachodu po nazwie Jazz.......i dlatego mówię że denne a PO beda bajeczne... łoj żebyś nie plakał po 1 rd ale nie ze szczęścia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 BISMACK BIYOMBO!!!! Pierwsze w historii Nike Hoop Summit Triple Double 12pkt, 11 zb, 10 bl. Ma ktoś może jakis link do skrótu tego meczu, highlightów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Hajlajty - http://www.fibatv.com/page/Video/0,,128 ... &pnumber=1 Mecz pewnie niedługo pojawi się na SSC, lub gdzieś w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajna ta akcja Ponitki - przechwyt, szybki obrót i wsad sam na sam. Ogólnie dobry mecz zagrał, chyba był najlepszym strzelcem internationali? Cieszę się, ze chłopak się odnajduje w takich meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 biyombo biyombo, tak samo jak cole aldrich czy whiteside. Jak to jest z tym ponitką. On gdzieś gra, czy uczy się? Jest szansa że za kilka lat zobaczymy go w nba? Kosi. Są jacyś dobrzy obrońcy na obwodzie w tym drafcie, chodzi mi o numerki od 25 w dół (26,27..). Ja słyszałem coś o Lighty'm i Singleton'ie. Są jacyś inni godni uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 biyombo biyombo, tak samo jak cole aldrich czy whiteside. W jakim wogóle sensie? Aldrichem się ktoś jarał? A o tych obrońców to pytasz chyba z 30 raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak to jest z tym ponitką. On gdzieś gra, czy uczy się? Gra w 1 lidze w AZS Politechnika Warszawska - http://rozgrywki.pzkosz.pl/?p=1&s=3&id=2361 Są jacyś dobrzy obrońcy na obwodzie w tym drafcie, chodzi mi o numerki od 25 w dół (26,27..). Ja słyszałem coś o Lighty'm i Singleton'ie. Są jacyś inni godni uwagi? To zależy czy chcesz PG, SG czy SF. Ale już się pytałeś to raz, dwa poczytaj DX i tam będziesz miał wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wiem że się pytałem ale nie uzyskałem odpowiedzi od Ciebie ;p . Chodzi mi o 2-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi