Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie lubię workowatych tematów więc zapodaję nowy. Hedo wraca do Magic (halleluyah Arizona) a z nim leci J-Rich i Earl Barron we własnej osobie lub też Earl Clark bo o obu wersjach słyszałem... W drugą stronę nasz człowiek Gortat, VC oraz Pietrus. jaram się, ze już nie ma turasa. Mam tylko nadzieję, że nie przybędzie polskich kibiców PHX k**** mać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Czyli co? Magic pukają się w pierś? Mea culpa, mea culpa, Ottis said. Dla Marcina dobrze, ciekawe jakie cyferki powykręca mu Steve. Dla PHX tym bardziej, bo a nóż Carter zabłyszczy, do tego ktoś zbierze piłkę. Nie wiem o co chodziło Magic w tej wymianie:D Coś się dzieje, jest fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Chytry, Earl, ale Clark chyba, a nie Barron? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Oooooo kuuuuurwaaaaaaa. ja pi****leeeeeee Nie mam nic wiecej do powiedzenia na te chwile. Otis, ty k**** durniu! http://www.youtube.com/watch?v=FMcJHimyAAw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sorry Chytruz, ale przybył nowy polski fan Phoenix Suns. Wspaniała informacja, teraz dostanie miejsce w S5 (wygrać walkę o minuty z R. Lopezem to nie problem?) i będzie kreowany w ataku przez Nasha. Gratuluje Bastillon, marzenia się spełniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No mówię, że obie wersje się pojawiły, ale pewnie pójdzie Clark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Aż sie musiałem wpisać z radości z pozbycia się tego ciapatego kołka od dawien dawna. I do tego Gortat wreszcie bedzie mogl pokazac na co naprawdę go stac. Mikołaj jednak przyszedl tydzien wcześniej w tym roku !!!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 a sorry, nie zauważyłem ciekawe jak Alvin będzie grał Marcinem. Czy sztywno z Lopezem będą dzielić minuty na C, a Frye z Warrickiem na PF, czy może trochę Gortata zobaczymy na pozycji silnego ..? k****, głupio się przyznać, ale dawno nie byłem tak podjarany :mrgreen: prezent na święta fantastyczny. Już nic nie muszę dostawać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jedno co mnie ucieszyło Arenas-Lewis też przyklepane. Tylko jak ma rotacja wyglądać Nelson/Williams/Duhon Arenas/Redick/Richardson? Pizdoglu/Richardson/Richardson? Bass/Anderson Howard/kołek z Suns/Orton? k**** nie rozumie tego. Mam wrażenie wręcz, że to pogorszenie składu... I ciekawi mnie sprawa z dzisiejszym meczem z Sixers. Zagramy w obecnym składzie? :roll: k****!!! Nie wierze, no. Miał być Melo albo chociaz Iggy, a nie jakiś Pizdoglu ;/ ;/ ;/ Czas kibicować Celtics chyba. Gratuluje Gortatowi i Bastillonowi. Wesołych świąt k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Gortat przejdzie z roli trędowatego w ataku Magic do odbierania od Nasha piłek na srebrnej tacy, ciekawe czy zesrał się ze szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Gortat przejdzie z roli trędowatego w ataku Magic do odbierania od Nasha piłek na srebrnej tacy, ciekawe czy zesrał się ze szczęścia. Będzie się musiał pożegnać z rybkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No to Marcin, powodzenia, mam nadzieje, że w końcu zamiast gadać, że mógłbyś dużo, pokażesz, że faktycznie stać cię na dobre cyferki Magic? Sam nie wiem, zobaczymy w praniu, ale chyba więcej minusów przy okazji tego trejda. Jestem ciekaw czy Bass wciąż będzie tym Bassem czy też forma się obniży i na czwóreczce będzie pizdeczka Anderson lub miękki Turek ach.. już nie mogę się doczekać gdy Orlando zmierzy się z takimi ateltycznymi Clippersami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 I this trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 jestem ciekaw jaki numer mu dadzą ;] ogólnie suns wyszli z tej wymiany lepiej. jeśli hedo i richardson mają dać magic finał konferencji to chyba się mylą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mam nadzieje że jebniety Stan nie wpadnie na pomysł żeby grać turasem na PF :roll: Choć pewnie dość regularnie bedzie dostawał tam minuty. Inaczej sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No to ciekawe co teraz z Arenasem ... a właściwie kiedy. Trade z Suns ... IMO Magikom gówno daje, no ale to już ich broszka, ciekaw jestem jak Gortat poradzi sobie w Suns, jeśli się zepnie to S5 centrem powinien spokojnie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Suns dobrze wyszli, Gortat to dokładnie to czego potrzeba, Pietrus też się przyda, no more Hedo, a cena za to wszystko niewysoka, jedynie przeżyć pół sezonu z Vincem. Gortat jak dla mnie dostanie do 25 minut przy bardzo dobrych wiatrach. Niestety martwi mnie jak to się przełoży na okołogortatowe polskie pi****lenie, Phoenix Suns to, Phoenix Suns tamto, już prawie rzygam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 jeszcze doceni te 15 minut co miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#23 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 to Magic zostają bez dobrego zamiennika dla Howarda i pozbyli się PF oj cienko to wygląda pod koszem ale na pozycjach 1-3 jest w czym przebierać, ciekawe kto będzie starterem. Nelson + Arenas to już piłka od nich nie będzie się odklejać, największe nachale na PG w jednym teamie :mrgreen: świetnie, Marcin pozbywa się łańcuchów w formie Howarda i będzie się rozwijał możliwe, że jako starter! No Marcin, dajesz 20/10 co mecz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ostro... zobaczymy na co naprawde stac Gortata magic zjebali...zamiast startowac po iggyego z kontraktem cartera to tak sie wjebali i powrot turka moim zdaniem moze oznaczac wylot bassa z s5 a szkoda... i brak zmiennika dla howarda ciekawe po jakim czasie stan bedzie zalowal oddania Marcina nelson-arenas-richardson-hedo-dwight niezle... jest gorzej niz bylo. nie spodziewalem sie AZ TAKICH zmian w srodku rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi