Maslon Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 http://simbasket.client1.kl-software.com/ i http://simbasket.client1.kl-software.com/html/ Wykupiłem już przyjemniejszy adres, potrzebuję Pietrasa żeby je podłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Xamel-Murphy zakończył kariere,wiec nawet bird nie pomoże;).Sprawnie nam idzie ten Draft,może i mi uda się dzisiaj wybrać..ewentualnie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ah fcuk zapomnialem sprawdzic emerytury hawks dzieki, latwiej bedzie wybrac kogos dla hawks jesli wyborow detroit nie bedzie do 15 to ja nie gwarantuje ze wybory hawks i ptb beda dzis. wtedy raczej miedzy 8-10 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Nie lepiej birdowac tylko randolpha i Robertsona a reszte kasy zostawic na Fa i troche namieszac???niech wyrzucają kase. Wright,harden,howard,villanueva,telfair,alexandrow,perovic,Yi,Harris,Illic,Chirayev,Ramos,Griffin,al,Jefferson, Fernandez,Sims,Sweetney,Patterson Mam nadzieje ze kto ma kase to troche namiesza,zwlaszcza tym lepszym: Daye,Durant i Mcgee ich podbijać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 eeee Boguta puscic? On ma dopiero 30 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja bym nie birdował Boguta,no ale jak uwazasz tak czyń :mrgreen: .Kasy w Hawks jest duzo,moze i na niego by starczylo,bo nie sądze żeby rzucili sie własnie na Andrew skoro tyle fajncyh grajkow jest do wziecia;).Birdując Boguta praktycznie tracisz szanse na podpisanie kogokolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 taaaa tylko gdzie te maxy miescic? popatrz na wolves: mullens, favors, motjejunas (czy cus takiego), perry jones dochodza Carroll i Ainge nawet jesli tylko 3 z nich bedzie wymaxowanych, to pozostali raczej ponizej 10/rok nie zejda. jesli sie nie myle to kahr w tym i przyszlym moze dac po maxie juz pomijajac jak przerazajacy bedzie ten team to kasa go rozsadzi no coś Ty Xamel, jak mozna myślec o maxowaniu pionka ktory robi 12ppg i 10rpg (Mullens) :shock: ? potem sie budzą GMowie z graczami o kontraktach 15-20 baniek którzy do s5 sie nie mieszczą Brandon Bass- 6th man of the year, zażyczył sobie maxa ode mnie, odpowiedź klubu: :arrow: FA that way na dzień dzisiejszy jedynie Jones wygląda na maxa jezeli bedzie sie rozwijal w dobrym tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 u mnie Yi chciał maksa, tez go wyjebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 to jak moj frontcourt jest warty jakies 50mln to nie jest dobrze? nie o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ja mam na myśli atlante a Ty chyba mylisz o Portland.??niewazne bo chyba nawiązywałeś raczej do postu Kahra.Tak czy inaczej mam nadzieje ze Ci którzy mają kase,a tych na pierwszy rzut oka nie brakuje pokrzyżują plany Chicago,Philadelphii i reszcie walczącej o misia. Czekam z niecierpliwoscią na Campy i zobaczymy co wyrośnie z Duningana i Barnesa.Nie ukrywam że bardzo na nich licze w nadchodzącym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 to jak moj frontcourt jest warty jakies 50mln to nie jest dobrze? nie o to chodzi? czy to, że im tyle płacisz oznacza, że są tego warci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 to zalezy jak zdefiniujesz "warty" dla mojego agenta ubezpiczeniowego sa warci 50mln dla kasjera wyplacajacego pensje tez... a na boisku? zobaczymy w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ktos wie ile miesiecy minie zanim zobacze Isiaha i Legolasa w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Z 15 pickiem jestem gotowy,ale czekam na Bartasa...Mam już swoje typy wiec przeciągania nie bedzie.Pamiętam że w poprzednim sezonie rozmawialismy o skróceniu czasu do 24 h....Miało to chyba wejść w życie...Xamel podebrał mi Woolridga a szkoda bo myślałem że pozostanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 szkoda że Cpu Pick był tak trafny że wycelował w gracza którego chciałem brać--Chambersa.No trudno,pozostaje zadowolić się Schayesem,bo na ten moment nie widziałem lepszego rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 oferta Rogera była z tych które otrzymałem najbardziej konkretna.Z pewnością Marion i Duncan rozegrają swoje ostatnie sezony bo mają 37 i 39 lat.Vasquez jest dla mnie lepszy niż Okafor,a wiek ten sam.Geines przyda mi się bo potrzebwalem prawdziwego Sg.Pick wizards jako dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 lećmy z Cpu pickiem dla lakers.Beton te 48 h,szkoda czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 hej, a moze otworzcie temat i niech bedzie normalne wybieranie, a kto sie nie zmiesci w 48h (od postu Maslonia) to ma wyslac liste? przeciez mozna wyslac liste a jak w miedzyczasie dojdzie do swojego picku to wybrac. ja bym nawet wyslal liste z dopiskiem ze jesli dojdzie do mnie to brac z listy. moze wyrobimy 15 pickow w 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Otwarłem, ale pierwszy jest Bartas, który w 1st rnd dostał CPU pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 sory ostatnio mam malo czasu dzisiaj w nocy podam swoj wybor teraz wpadlem na chwile i nie mam czasu przejrzec czy lista jest zaktualizowana? tzn czy wywaleni sa gracze ktorzy wybrani zostali w 1 rundzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi