Qba Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja nie mam doświadczenia i nie umiem powiedzieć ile by zajęło czasu zrobienie 10 graczy, ale spokojnie mogę się tego podjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 to może za rok, qrva bedziemy teraz miesiac czekac az 60 zawodnikow uzbioeracie, polowie sie odechce po tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko ja tez moge zrobic cyferki, niech mi ktos tylko wysle instrukcje bo liste graczy geddo juz ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Co Wy robicie, ja pi****le, grać się odechciewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No sorry, ale jaja sobie robicie? Po 10 zawodników będziecie tworzyć? Jak to się będzie kupy trzymać? Jaką instrukcję chcesz mazik? Jak nie masz doświadczenia Qba, to czemu tak spokojnie twierdzisz że sobie poradzisz? Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę jak trudne jest stworzenie 70 zawodników do draftu z takimi skillami żeby byli zbilansowani i w miarę sensownie zróżnicowani. Jak sobie wyobrażacie, że kilka osób będzie tworzyło ich równolegle - przecież to musi być zsynchronizowane działanie, a nie każdy sobie... Draft powinna robić jedna osoba, ewentualnie kontrolować dokładnie to co robi kilka osób, ale jak ma pilnować to lepiej żeby zrobiła go sama. Przecież po zrobieniu graczy trzeba ich później potestować dokładnie, rozegrać wiele sezonów, żeby sprawdzić czy nie ma jakichś przegięć i jak wypada klasa na tle innych. Dla mnie sprawa jest prosta - jeśli większość zdecyduje, że nie bierzemy legend, to zmieniamy nazwiska gotowym zawodnikom na te z drugiej listy. Jeśli nie będzie takiej woli GMów to jedziemy z tym co przygotował Geddo. edit: niezależnie od decyzji chciałbym żeby max do niedzieli było już to jasne. Tak jak pisałem poprzednio - po zeszłorocznych problemach specjalnie z wyprzedzeniem ustaliliśmy podział roboty w PO i trzymaliśmy się go, żeby jak najszybciej po finałach ruszył draft. Kolejny lockout nam niepotrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Spoko, ja już zostawiam ten temat. Swoje zdanie wyraziłem. Każdą decyzję i tak zaakceptuję, bo chce żeby już gra poszła do przodu. Jeśli będzie trzeba to i z tymi Birdami i innymi dziadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 moi drodzy ankieta bedzie trwala lacznie tydzien, czyli 7 dni, czyli do niedzieli do godziny 9:05. kto sie nie wypowie, tego problem. przechodzi ten system, ktory zyska wiekszosc glosow. jak bedzie remis, to zostaje stary system. to tyle tytulem wstepu. jesli wygra opcja z legendami to od razu ruszamy z draftem. jesli zostanie opcja pierwsza, to bedzie trzeba poczekac na draft troche dluzej. pozniej w ciagu dnia moze odniose sie do niektorych wypowiedzi wyzej zapisanych. choc zastanowie sie jeszcze, bo wydaje mi sie, ze nie ma to zbytnio sensu. a mi sie nie chce walic bezmyslnie glowa w mur, zreszta nie mam takiego zwyczaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 obstawam ze do niedzieli pojawi sie 0 postow na temat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 jeśli chodzi jeszcze o przyszłych nowych graczy to tutaj jest dobra strona http://scouthoops.scout.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 jeśli chodzi jeszcze o przyszłych nowych graczy to tutaj jest dobra strona http://scouthoops.scout.com/nie chce jakis nonameow z HS, nie chce graczy ktorzy pewnie nigdy tam nie zagraja i trafia do polskiej ligi jak juz brac mlodych to takich ktorzy pewnie trafia do ligi w najblizszym drafcie a nie za 4 lata. wole miec w skladach jakies bardziej znane nazwiska (ot tak) i zamiast zrobic wymiane z jakims gwiazdorem Derrellem Robertsonem wolalbym z Oscarem Robertsonem tak tylko wyrazilem swoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 czy cyferki w nowym pliku sa takie same jak poprzednio? to ten sam plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 czy cyferki w nowym pliku sa takie same jak poprzednio? to ten sam plik?tak. nic sie nie zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 no to dostalem mojego pierwszego ulubionego gracza nba :-) mam nadzieje ze to koniec poszukiwan pg w portland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Nr.9 Aguirre - qrva ten Handling na poziomie 29 mnie przeraża, ale co tam nadrabia passingiem, zresztą może cos nadrobi w preseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 bedzie 7a 6to srednio powodzenia mnie zastanawia co sie bedzie dzialo jak trzeba bedzie tym legendom kontrkty dac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 mnie zastanawia co sie bedzie dzialo jak trzeba bedzie tym legendom kontrkty dac ... festival maxów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 taaaa tylko gdzie te maxy miescic? popatrz na wolves: mullens, favors, motjejunas (czy cus takiego), perry jones dochodza Carroll i Ainge nawet jesli tylko 3 z nich bedzie wymaxowanych, to pozostali raczej ponizej 10/rok nie zejda. jesli sie nie myle to kahr w tym i przyszlym moze dac po maxie juz pomijajac jak przerazajacy bedzie ten team to kasa go rozsadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Kto mi powie, dlaczego nie mogę wejść na simbasket.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 bo od paru miesiecy simbasket com nie dziala jest inny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?f=32&t=4266&start=120 to temat z wynikami regulara na stopce kazdego postu sa nowe linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi