karl Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tak jak pisałem, sobota może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Sobota? Dajcie cos na tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie wiem Mar czy da jeszcz radę coś zmienić. Ciężko będzie wybrać coś co wszystkim podpasuje. Który dzień proponujesz? W sumie to można ew. zrobić draft na forum, offline. To też jest jakieś wyjście. Jeszcze dwie osoby się nie zalogowały na yahoo. Jest to na pewno Andrew23, który nie przeczytał mojej wiadomości z 11 grudnia (więc nie ma pewności, że będzie grać) i ktoś jeszcze. Kto będzie komisarzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 karl, sory za brak reakcji, naprawdę zawalony byłem :? W sumie, zgłaszając chęć kontynuacji gry w lidze miałem nadzieję, że będę prowadził drużynę z zeszłego sezonu, a nie konstruował nową...no trudno, co robić :wink: , ale z keepera nie rezygnuję w każdym razie. W przyszłym tygodniu już kolejne drafty mam poustawiane (jak pewnie wszyscy tutaj ), więc sobota jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jak juz sobota to moze cos wczesniej? 18-19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 @Mar Mi pasuje każda w sobotę. @Andrew23 Spoko, nic się nie stało. Po prostu mało czasu zostało a trochę spraw trzeba ustalić. Sprawdziłem również kto jeszzcze został i to jest Orwell. W ogóle ktoś zna Orwella z innych lig? Ma z nim jakiś kontakt? A właśnie tak się zastanawiałem. Wg. jakich zasad i punktacji graliście w zeszłym roku? FBL East? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tak, zasady punktacji wg FBL EAST. Mi pasuje sobota o 18 w razie czego. Orwellowi wysłałem przypomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 18 bylaby baaardzo ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja wcześniej niż o 20 nie dam rady w sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Powiedziałbym, że w sobotę niechętnie, już lepsza niedziela, nawet powiedzmy 16:00 czy 17:00, a jeśli sobota to też nie wcześniej niż 20:00, a nawet 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 w niedziele mam czas do max 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Z tego co widzę, to może być ciężko z organizowaniem jednego terminu pasującego wszystkim. Ja bym ostatecznie proponował sobota o 20:00 bo nikt nie mówił, że mu ta godzina nie pasuje, tylko, że inne są lepsze, a to jest różnica. Ponadto, inne zaproponowane terminy niektórym nie pasują całkowicie. Proponuję zostawić: Sobota, 17 grudnia, godz 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ok, to przesunąć draft z godziny 21 na 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wolałbym nie, albo jak już, to krakowskim targiem na 20:30 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 To jak z draftem, ostatecznie o której godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dobre pytanie, zwlaszcza ze 20.30 lub 21 nagle zaczely mi bardziej pasowac :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 no to zależy od air_mj'a, bo to on tworzył ligę na yahoo tak w ogóle, to przydałby się nowy temat w dziale, by w tym już nie bazgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi