air_mj Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Rezygnuję z: Carlos Delfino Mike Miller Marcin Gortat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 a czy moglbym prosic o sklad mojej ekipy? Ronnie Brewer Toney Douglas Tim Duncan Tyreke Evans Nene Hilario Ersan Ilyasova Brandon Jennings Shaun Livingston Jason Maxiell JaVale McGee Brandon Roy Ramon Sessions Hasheem Thabeet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Rezygnuje z: Drew Gooden, Udonis Haslem, Amir Johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Rezygnuje z: Jason Maxiell Hasheem Thabeet Toney Douglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mam maly problem, moj obecny roster wyglada tak: Carmelo Anthony Gilbert Arenas Rodrigue Beaubois Andris Biedrins Kevin Durant Marc Gasol Rudy Gay James Harden Robin Lopez Joakim Noah Greg Oden Mehmet Okur Deron Williams Na pewno na FA wylatuje OKUR. Jednak jestem gotow na trade 2 za 1, 3 za2, a nawet 3 za 1, jesli ktos chce poszerzyc rotacje to walcie smialo na PMy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja też prosił o swój skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 KRASO: Danilo Gallinari Jeff Green Devin Harris Richard Jefferson Ty Lawson Rashard Lewis Brook Lopez Kevin Martin O.J. Mayo Paul Millsap Anderson Varejao Marvin Williams Mo Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Rezygnuje z: Marvin Williams Richard Jefferson Mo Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Rezygnuję z: - Tyler Hansbrough - Jason Terry - Andrei Kirilenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Padło pytanie do kiedy ogarniać się z podaniem listy graczy z których się rezygnuje - myślę, że optymalny termin to koniec przyszłego tygodnia. Harmonogram: Do 10 października (włącznie) podajemy listę 3 graczy Od 11 października ruszamy z draftem 17 października jesteśmy gotowi do sezonu W przypadku gdyby ktoś był niezdecydowany posłużymy się tradycyjnie jachoowskim O-Rankiem i cutujemy 3 grajków z najniższym O-Rankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a ja mam pytanie, czy w drafcie w puli zawodnikow znajdowac sie beda wszyscy zawodnicy bez klubow (rowniez obecnie zwalniani), czy tylko zawodnicy rookie? ponadto, beda dwie rundy. tak wiec, czy kolejnosc bedzie stala w kazdej rundzie od najslabszego z poprzedniego sezonu, czy bedzie to 'zawijaniec'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a ja mam pytanie, czy w drafcie w puli zawodnikow znajdowac sie beda wszyscy zawodnicy bez klubow (rowniez obecnie zwalniani), czy tylko zawodnicy rookie? Dla przykładu ja pierwszy podam listę zawodników z których rezygnuję przed draftem: Corey Brewer Jose Calderon Johny Flynn PS. Zawodnicy z których rezygnujemy wchodzą oczywiście też do puli draftowej. ponadto, beda dwie rundy. tak wiec, czy kolejnosc bedzie stala w kazdej rundzie od najslabszego z poprzedniego sezonu, czy bedzie to 'zawijaniec'?snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a czy moglbym prosic o sklad mojej ekipy? ja także "podbijam" tę prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja też poproszę skład mojej drużyny - chyba, że jednak gdzieś to widać na stronie ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja też poproszę skład mojej drużyny - chyba, że jednak gdzieś to widać na stronie ligi? Wystarczy kliknąć sezon 2009 i są wszystkie zeszłoroczne składy razem ze statystykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wystarczy kliknąć sezon 2009 i są wszystkie zeszłoroczne składy razem ze statystykami. Na to oczywiście nie wpadłem Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Stromile - byłaby jakaś szanse, żeby wyciągnąć od Ciebie Rondo? mój obecny skład: Ray Allen Trevor Ariza Marcus Camby Richard Hamilton Al Harrington Josh Howard Jason Kidd Yao Ming Troy Murphy Paul Pierce J.R. Smith Amar'e Stoudemire Hedo Turkoglu Powiedz czy dałoby radę, potem podam wyrzucanych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Podaj listę wyrzucanych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 czyli nie da rady? możesz wziąć kogo chcesz Rip Hamilton, Josh Howard i JR Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Do deadline'u niecały tydzień. W ramach przypomnienia lista GM, którzy się nie zadeklarowali jeszcze (z niekeepowanymi graczami): Andrew23 Antek Rigel Spabloo Żółw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi