Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

O Jerebko nic mi już nie mów...

Bulek, bez jaj... To Jerebko, nie jakiś Josh Smith... Koleś który nazywa się J-e-r-e-b-k-o (fon.: Jerjebko, z akcentem na "o") nie może, po prostu nie może być FB-owskim nakurwiaczem...

A co do formy Hedo, to jak zwykle - cieszy gdy Rogerowi nie idzie :] Dodam od siebie, że Frye jeszcze w preseason nie grał, a pewnie trochę minut Kebabowi utnie...

Ale FBx to nie FB, że się zbiera tylko samych nakurwiaczy. Jerebko swój pierwszy sezon miał całkiem fajny, w jedynym swoim meczu teraz mimo sporej konkurencji wyszedł w S5 - nie powiesz mi, że jest on zbytecznym w naszej lidze grajkiem. Zdrowy Jerebko mogłby i teraz robic 30 fpog, a wiec jest czego żałowac, zwłaszcza, że równiez połamany jest u mnie howard...

Poszukaj mi na FA pewniaka na 30 fpg, to do Warszawy zaraz wysyłam karton luksusowej...

Mi bardziej odpowiadała dotychczasowa opcja.

Mozesz rozwinac dlaczego? Bo wg mnie mocno dobijajace sa sytuacje gdy gracza juz jest Twoj, ale jego mecz nie zostal Ci zaliczony (to samo tyczy sie wiszacych trejdow).

Chociaż z drugiej strony nie wiem czy nie iść na przekór ze złośliwości bo Wilqu jest zbyt nadgorliwy i nie może świecić triumfu ;]

ROTFL, to jest szczegol techniczny, jesli mialbym "swiecic triumf" to po wprowadzeniu FAAB (tez nowa opcja!)...

Ale chyba mam za maly staz by proponowac taka duza zmiane, wiec nie mialem odwagi ;-)

Swoja droga, ladny przyklad jak duza roznice moze robic w znaczeniu slowa ogonek przy "e" ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.