Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, pisałem na forum, ze Wilson jest do sprzedania, nikt nie był zainteresowany. Oferowałem Antkowi,równiez bezskutecznie.

Jesli Bogut dogra cały sezon bez powazniejszych kontuzji, nie powinno być źle. Ze składu osobiscie jestem zadowolony.

Kurna, sorry, Shavo... to miało być do Lu.

Do sprzedania duet Howard (40 fpg w was)-Jerebko, uzupełniony ewentualnie młodym Andersonem (Parker bye, bye za rok)

Kurna, sorry, Shavo... to miało być do Lu.

Nie wiem czemu się burzysz bulek?

Ty jesteś przeszczęśliwy z dokonanego trejdu, ja uważam, że okrutnie go spierdoliłeś. To moja prywatna opinia, którą chyba mogę wyrazić - nie ma ona przecież wpływu na ważność i skuteczność transakcji.

Deal jest klepnięty, gra toczy się dalej, więc szafa gra...

EDIT: Co do Josha Howarda i jego 40fp, pozwól że się jedynie uśmiechnę... Najpierw niech w ogóle chłopak wróci na parkiet, a potem będziemy mogli rozpocząć dyskusję na temat FP/mecz... Myślę, że po Nowym Roku będziemy mieli ku temu okazję...

Ty jesteś przeszczęśliwy z dokonanego trejdu, ja uważam, że okrutnie go spierdoliłeś. To moja prywatna opinia, którą chyba mogę wyrazić - nie ma ona przecież wpływu na ważność i skuteczność transakcji.

Hehehe, robisz tak. Piszesz co chcesz, ubierasz w jakie słowa chcesz, a na koniec dopisujesz "hey, I'm just saying". Pojedź po kimś i weź odpowiedzialność za swoje słowa albo naucz się używać mniej obraźliwych słów kiedy jedynie wyrażasz swoje opinie. Do swojej kobiety czy krewnych też mówisz : "Ty c***u... no offense !" ?

No faktycznie, nie zerknełem, że jeszcze jest połamany, wobec tego sprawa jest nieco trudniejsza.

Co do trejdu nie jestem z niego przeszczęsliwy, po prostu Bogut nie jest Yao Mingiem, nie bedzie grał po 25 min w meczu, nie widzę powodu, dla którego miałby znaczaco odstawac od Amare. A wilson robił 38 fpg w sytuacji, w której NYK tankowało ile się dało, a Wilson był podstawową opcją na sg/sf. Teraz minuty mu pójdą nie mniej niż Thompsonowi. Na dziś może i tracę, ale czy w dłuzszym czasie... nie wiem, po prostu sorry, jakos nie wierze w Chandlera, jesli widzisz w nim madafakę, to trudno...

Poza tym ja się nie burzę, ja się tylko starałem oddać pięknym za nadobne, niesłusznie oskarżając przy tym ai3. Może dlatego, że cięty język to i jego domena (no offense, shavo) :D

Zresztą Lu, może i tobie sie uda mnie oskubać, spróbuj szczęścia, nie zagadasz, nie dowiesz się...

P.S. Findek, loooz, najlepiej zawsze czasem jest zripostować i tyle :)

Hehehe, robisz tak. Piszesz co chcesz, ubierasz w jakie słowa chcesz, a na koniec dopisujesz "hey, I'm just saying". Pojedź po kimś i weź odpowiedzialność za swoje słowa albo naucz się używać mniej obraźliwych słów kiedy jedynie wyrażasz swoje opinie. Do swojej kobiety czy krewnych też mówisz : "Ty c***u... no offense !" ?

Misiu, nie wpierdalaj się między wódkę a zakąskę. Jakoś nie zauważyłem żeby ktokolwiek w dyskusji między mna a bulkiem potrzebował Twojego stawiennictwa. Parafrazując Twoją wypowiedź, jeśli nikt Cię nie zaprasza na imprezę, to wpraszasz się na krzywy ryj?

Biorę więc odpowiedzialność za swoje słowa. Mój język, styl pisania etc. to moja sprawa, może będę się za to smażył w piekle albo poniosę inne nieprzyjemności... Jeśli masz z tym jakiś problem, to łaskawie wciśnij ikonkę "ignoruj" i równie łaskawie odpierdol się od mojej osoby... A tak w ogóle, to dość ciekawe, że przyszło Ci do głowy by powiedzieć do kobiety "ty c***u" :D

Rozumiem, że mój post wyrażający negatywne odczucie do dealu dokonanego przez bulka winien brzmieć mniej więcej tak: "Szanowny Panie Bulek, Z ubolewaniem przyjąłem wiadomość o oddaniu przez Pana zawodników Amare Stoudemire i Wilson Chandler za Andrew Bogut, Jason Thompson i pick w przyszłorocznych drafcie. W moim przekonaniu popartym wieloletnim doświadczeniem w grze Fantasy Basketball pragnąłbym się ośmielić i podzielić wątpliwościami dotyczacymi zasadności dokonanego przez pana transferu z następujących powodów...".

Nosz qfra, kolego Pindek, graj sobie w FBX w wersji dla ministrantów, kleryków oraz... chórowych śpiewaków. Poważnie...

A co do trejdu - widzisz bulek, Amare zawsze jest "glamour", bo jest to jedna z ciekawszych postaci w lidze. I on też był centralną postacią tego trejdu. Nie powinno się takich zawodników rozmieniać, oddawać, wyrzucać etc (chyba, że mają season-ending, a Ty o coś walczysz). Jeśli jednak na siłę chciałeś opylić Amare, to zawsze dużo łatwiej będzie Ci znaleźć na niego nabywcę, niż na Boguta... Mnie osobiście Bogut nie przekonuje i nigdy chyba nie przekona. Zeszły sezon miał przełomowy, a zakończył go cholernie poważną kontuzją, która na pewno nadal ma wpływ na jego grę. Co do Thompsona, to może i fajny gość, ale obecnie sytuację ma nieciekawą jako kolejny w rotacji silnych na frontcourcie Kings. Może i jest ciekawszy od Wilsona, ale Wilson jest dziś i teraz w dużo lepszej pozycji do koszenia FP. Jest w Knicks, w systemie D'Antona i ma pewne ponad 30 minut na mecz... Wyżej c***a nie podskoczy, ale tacy goście będący quasi-Tayshaunami są w FB niezbędni jako pewne opcje na utilu. Thompson nią nie jest i pewnie do czasu jakiegoś transferu Kings, nie będzie...

Biorę więc odpowiedzialność za swoje słowa. Mój język, styl pisania etc. to moja sprawa, może będę się za to smażył w piekle albo poniosę inne nieprzyjemności... Jeśli masz z tym jakiś problem, to łaskawie wciśnij ikonkę "ignoruj" i równie łaskawie odpierdol się od mojej osoby... A tak w ogóle, to dość ciekawe, że przyszło Ci do głowy by powiedzieć do kobiety "ty c***u" :D

Jakim cudem, Ty wywnioskowałeś z mojego posta, że ja nie chce widzieć przekleństw i dissów w tym temacie ?

Ciekawszy niż, to że ja pomyślałem, że Ty mógłbyś powiedzieć do kobiety Ty c***u (a to różnica w porównaniu z Twoją, błędna interpretacją) jest fakt, że Ty zwracasz się do mnie per "Misiu".

Poza tym, nie rozumiesz o co mi chodzi i bredzisz. Ja Cię nie proszę, żebyś zarzucił styl, złośliwość i okrutne metafory bo to mi wszystko pasuje. Mnie przeszkadza to, że po kąśliwej wypowiedzi tłumaczysz się, że Ty nie zrobiłeś nic złego, nikt nie powinien czuć się urażony. Bądź konsekwentny i po tym jak napiszesz o kimś, że wystawił dupe nasmarowaną wazeliną jeździj mu dalej jeżeli się z Tobą nie zgadza, zamiast tego słynnego już "no offense".

A w którym miejscu użyłem zwrotu "no offense"?

Naprawdę Cię nie rozumiem. Istotą tego tematu jest wypowiadanie się i komentowanie. Istotnie napisałem, że bulek dał dupska w tym transferze... to jest jednak tylko moja opinia, nie jest dla nikogo wiążąca i każdy ma prawo przedstawić własną jeśli ma ku temu potrzebę. To, że się wypowiedziałem, nie spowoduje przecież anulowania trejdu, ani jakikolwiek innych konsekwencji. W żaden też sposób nie widzę żebym napisał coś niestosownego. Sam wolę przeczytać jedną ciekawą ripostę niż babrać się w dziesięciu kolejnych postach pisanych przez mycka, vana czy elwariato...

Nie wiem zatem, czy oczekujesz ode mnie? Że będę od dziś pisał w każdym poście w FBX#1, że bulek po tym transferze wygląda tak, jakby wydymała go cała drużyna Denver Broncos, łącznie z trenerem, asystentem, specem od przygotowania fizycznego i maskotką drużyny, czy że używanie słów powszechnie uznanych za obelżywe to bluźnierstwo, za które spotka autora kara w życiu pozagrobowym?

Nie musisz odpowiadać. Jakoś nie znajduję specjalnej przyjemności w dyskusji z Twoją osobą...

Zdaje sobie sprawę, że Amare jest monsterem w ataku i zapewne jest opcją dla wielu dużo ciekawszą niż Bogut, który gra po prostu innym stylem, choć, czy mniej skutecznym, o tym sie dopiero dowiemy. Niemniej faktycznie sprzedanie Amare nie daje mi nic i chyba za szybko z tym proposem z thompsonem wyskoczyłem, bo de facto, nie ta opcja była priorytetem, bardziej chciałem brac sessionsa lub conleya i wogole nie uwzgledniac zadnego chandlera... No wyszło, jak wyszło, ja sie z tego nie wycofywałem, rotacja w kings jest otwarta i tak naprawde thompson, landry, cousins i dalembert maja po 25% szans na S5. Whiteside bedzie raptem tam łataczem dziur.

Ok ale gdzie jest ten trejd na yahoo, bo nie widu nie słychu?

Sep 28 Prince, who missed 33 games last season with various injuries, reported to training camp at full strength Monday, Mlive.com reports.

Jak wszyscy, nawet T-Mac jest okazem zdrowia w tym roku na campie :)

Nie wszyscy... Loverboy Shavlika, Eddie Curry chyba 4 rok z rzędu złapał kontuzję na pierwszym treningu :]

Pierwszy normalny dzień preseason a na FA takie ścierwo, że naprawdę żal mi wywalić Kwamego...

Ryan Hollins? Rezerwowy C z Minnesoty, drugiego najgorszego teamu w zeszłym sezonie? Pliz :D

Ja tam się nawet cieszę z tego Pendergrapha. Niby czwarty C w rotacji Blazers, ale Pryz i Oden szybko nie wrócą, zaś Camby to... Camby. Przyda mi się ktoś taki, zwłaszcza że na C mam spore pustki...

Ten trejd z Chytrym nie wyglada teraz już tak fajnie przez fakt, że Odom się fhuuuuj nagra w tym sezonie i znów będzie robił koło 50, a pewnie i nawet ponad to. Hedo na razie tragicznie, ale podchodzę do tego z dystansem, podobnie jak do doskonałego meczu Kleizy.

Dobrze, że Jerebko się złamał w pół, Tay pewnie trochę minut spędzi też na pf w takim przypadku. Daye zamiast Masona z fa może się przyda, jak nie, to wraca gdzie jego miejsce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.