matek Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Czy na PC-cie da radę grać w NBA 2K11 na klawiaturze? Sterowanie nie będzie zbyt skomplikowane? pozdrawiam mozesz ustawic sobie klawisze tak zeby bylo ci jak najwygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Na 2kshare pojawił się wczoraj nowy oficjalny roster - są rookies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek009 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 mam szybkie pytanie jak grać w sieci 1 na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 nie moge polaczyc sie z 2k share. to dlatego ze mam pirata? jak sie polaczyc zeby pobrac te sklady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 matek - bardzo możliwe - może ktoś na rapida lub gdziekolwiek wrzucił ten roster? Kurcze nie wiem czy to złudne wrażenie czy naprawdę przegrywająca drużyna ma pewien handicap ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 jak ktos z was ma to wrzuccie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr4072 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Hej.Czy w ogóle można grać online w NBA 2k11 albo 2K10 mając pirata ?Bo próbowałem i się nie dało. Jakieś wyjście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arzu Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 wychodzi wam często jakiś crossover? bo mi rzadko na poziomie Pro, nie mogę zjechać gościa 1 on 1 i wjechać pod kosz wsadem, robię całą masę zwodów a koleś nic, zawsze dobiegnie i przyblokuje mi tor po których chciałem biec :T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 poczytaj w instrukcji gry albo poszukaj filmikow na YT gdzie pokazane jest jakich przyciskow na padach trzeba uzywac by robic zwody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Odpal trening i trenuj, pewnie, że da się to zrobić, choć jest trochę trudniej niż w nba 2k10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a jak robicie fejki pod koszem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oracze Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Oj pamiętam jeszcze jak się schodzili kumple i brało się zeszyt i grało się ligę. Ale były emocję. Chętnie zagrałbym w turnieju. Wiecie czy organizują jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 a jak robicie fejki pod koszem? Chodzi ci o to jak zrobić zwody w stylu up and under z pozycji "tyłem do kosza" ? http://www.youtube.com/watch?v=XaieQXcKuME ten filmik powinien ci pomóc. Ogólnie obejrzyj sobie wszystkie filmiki tego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Już się raz pytałem, ale zapytam raz jeszcze. Jaki pad polecacie do NBA 2k11? Czy taki z Xboxa byłby dobry do tej gry? Chciałbym też na tym padzie popykać jakieś gry wyścigowe (NFS itp.). Czy może poradzicie mi coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyber01 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Xbox'owy pad jest jak najbardziej ok,przynajmniej oryginal Microsoftu,nie wiem jak sprawują sie zamienniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja do PC mam Logitechowy Chillstream i sprawuje się bardzo dobrze, przypomina pada od X'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 odświeżam pytanie: ma ktoś jakieś dobre, w miare realistyczne slidersy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Deafultowe są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 czytaj sobie forum operationsports.com na bank znajdziesz tam jakies slidersy ktore cie zadowola. w ogole polecam wam wszystkim temat Dynasty roster Project (na tym wlasnie forum). sciagnijcie sobie tamtego rostera wraz ze sliderami. poprawia on w znaczacym stopniu gameplay, bo autorzy pozmieniali miedzy innymi playbooki druzyn, tak zeby ich gra wygladala realniej. pozmieniali tez tzw. "touches tendency" zawodnikow co sprawia ze na 12 minutowych kwartach gracze tacy jak LBJ czy Melo nie oddaja juz po 40 rzutow w meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Już się raz pytałem, ale zapytam raz jeszcze. Jaki pad polecacie do NBA 2k11? Czy taki z Xboxa byłby dobry do tej gry? Chciałbym też na tym padzie popykać jakieś gry wyścigowe (NFS itp.). Czy może poradzicie mi coś innego?Ja tam gram na zwyczajnych Logitechowych kopiach Dual Shocka i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi