Battier2189 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A idzie jakimś programem zamieni soundtrack na swoje mp3 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik2 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Filmik nba 2k11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thewilq Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mam do zaoferowania konto do gry online. Dzięki niemu będzie można grać online nawet na nie oryginalnej wersji gry w trybie online z ludźmi z całęgo świata. W razie pytań proszę o maila. http://allegro.pl/nba-2k11-konto-do-gry ... 12571.html W porównaniu do ceny oryginalnej gry jest to darmocha mi to konto nie jest potrzebne nie będę grał online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 mam problem, za kazdym razem jak chce wlaczyc mecz to mnie wywala do windowsa, daje load, wybieram moje association i nie wazne czy wybieram ten mecz z calendar czy z tego paska to i tak mnie wywala :roll: co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 instalowales jakies dodatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 a moze wyslales jakiegos gracza do d-league, zrobiles transfery i pozniej kazales wrocic temu gosciowi z d-l i masz teraz 16 graczy w skladzie? ja tak mialem i tez mi wyrzucalo puki nie bylo znowu max 15 graczy w rosterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 nie robilem nic z tego co napisales :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 to nie wiem co moze sie dziac. ja mialem tylko takie problemy i po ich usunieciu wszystko spowrotem chodzilo jak nalezy. moze zainstaluj na nowo tylko save'ow nie kasuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 przeczytalem caly ten watek i dziwie sie, ze nikt z was nie gra przez fantasy draft, dla mnie to o wiele miodniejsze niz granie defaultowymi skladami. gram ptb na poziomie pro gdyz granie na klawiaturze mocno mnie ogranicza, ale c*** tam, idzie fajnie mam sklad kirk, allen, caron butler, booz, drwal h. 6man to brand i reszta lawki generalnie cienka ale daje rade, zajebiscie gra mi sie sugar rayem, napierdala ladnie ponad 30 na mecz trafiajac trojki na ponad 35proc. reszta ligi jest bardzo wyrownana i generalnie czasami c***owo matchupuje sie z druzynami z ogona ligi, I fuckin like that! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jak się ustawia żeby grać przeciwko sobie ja w jednej drużynie kolega w drugiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 podlaczasz pada i dajesz go na druga ( prawdopodobnie prawa ) polowe monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 przeczytalem caly ten watek i dziwie sie, ze nikt z was nie gra przez fantasy draft, dla mnie to o wiele miodniejsze niz granie defaultowymi skladami. gram ptb na poziomie pro gdyz granie na klawiaturze mocno mnie ogranicza, ale c*** tam, idzie fajnie mam sklad kirk, allen, caron butler, booz, drwal h. 6man to brand i reszta lawki generalnie cienka ale daje rade, zajebiscie gra mi sie sugar rayem, napierdala ladnie ponad 30 na mecz trafiajac trojki na ponad 35proc. reszta ligi jest bardzo wyrownana i generalnie czasami c***owo matchupuje sie z druzynami z ogona ligi, I fuckin like that! Zdarzało mi się grać dynastie przez fantasy draft i to jeszcze sięga czasów nba live, zwykle indianą ze względu na kolorystykę koszulek/areny i nie powiem, zespoły są wyrównane i co ciekawsze, w playoffach obrazek jest zdecydowanie inny niż ten z reala, zupełnie inne drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 powiedzcie mi, macie jakies realistyczne sliders do tej gry? bo podejrzewam ze te domysle sa jak zwykle do niczego wiec poprosze o linki jakbyscie cos mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Poszukaj na forum operationsports.com. Generalnie sliders set na simulation i jakiś dobry roster, który zmienia players tendencies i playbooki drużyn gwarantuje w miarę realistyczną rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 wie ktos jak rzucac Nowitzkim ? trzeba dlugo przetrzymac czy raczej krotko ? bo za cholere nie moge nim trafic bez post moves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 a masz włączony feedback? jak nie to włącz i będziesz wiedział czy za wcześnie czy za późno rzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 nie mam, gdzie to sie wlacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Szoszon jeśli mnie pamięć nie myli to wchodzisz w options potem presentation i tam musisz szukać Jump shot feedback to jest to dajesz na on i masz. A działa to wiesz jak na zielono to dobrze rzuciłeś jak na czerwono to albo zerwałeś rzut albo przetrzymałeś ( choć wiem , że pewnie to wiesz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lydaMLKS Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Czy mógłby ktoś przetłumaczyć ustawienia klawiszy. Czekam na szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi