Skocz do zawartości

LAKERS -świętujemy sukces i planujemy sezon 2010/2011

sadek69

Rekomendowane odpowiedzi

to zwiekasza nasze sznase na howarda/kurta pod kosz :D

jezeli mowa o juwanie howardzie to on jest juz chyba zaklepany w heat
to tego nie wiedzialem. myslalem ze wybrali big z sposrod towarzystwa bigz/kurt/howard a tu wychodzi ze maja dwoch z tej "big3" szkoda...

zostaje w takim razie kurt i dj?

W koncu gral vs DeMarcus Cousins który wymiata

rzeczywiscie ale sims ktory do tej pory nic nie zbieral nastukal tych zbiorek :) dlaczego w sl nie ma limitu fauli?

W koncu gral vs DeMarcus Cousins który wymiata

rzeczywiscie ale sims ktory do tej pory nic nie zbieral nastukal tych zbiorek :) dlaczego w sl nie ma limitu fauli?
Żeby mogli sobie pograć. A Sims grał na Whiteside'a nie na Cousinsa.

http://www.nba.com/summerleague/games/20100713/SACLAL/gameinfo.html

Cousins też grał na C ... więc nie był bezpośrednim matchupem Caractera...

Więc jak teraz wygląda ten wymiatacz?

Zobacz sobie chociaż urywki i widac jak wół ze w kazdej akcji Caracter vs Cousins i Sims vs Whiteside! To że tak napisali w boxscore nic nie znaczy.

cousins znowu dzisiaj zmiazdzyl i wychodzi na to, ze kings nareszcie beda mieli troche kg i cm pod koszem co ciekawie wyglada w kontekscie gry z nami.

bell odpadl.

na timaka bym nie liczyl.

teraz podobno lakers sprobuja zatrzymac shannona, choc w wyscigu po tego licza sie jeszcze bulls, ktorzy wciaz maja troche kasy do wydania i wlasciwie tylko ich w wyscigu o shannona sie obawiam. choc podobno lakewrs sa blisko podpisania shannona.

to jazz zwineli nam bella... wiec jednak kobemu mozna odmowic :lol: 10/3 nie ma sie co dziwic dwa mln rocznie wiecej niz u nas.

kto teraz? chyba tylko ponowne podpisanie browna (jazz go podobno rozwazali) lub t-mac (cos z clipps gada?strasznie chyba chce do tego la :) ) jakies inne opcje poza nimi na obwod?

to jazz zwineli nam bella... wiec jednak kobemu mozna odmowic :lol: 10/3 nie ma sie co dziwic dwa mln rocznie wiecej niz u nas.

kto teraz? chyba tylko ponowne podpisanie browna (jazz go podobno rozwazali)

Kaska większa i klub znany, widać nawet perspektywa niebronienia Kobiego nie pomogła :) Brown już nie dla Utah to agent potwierdził po podpisaniu Bella, z tym Chicago to mnie ciekawi na kiego im tylu sg i w sumie nawet nie wiadomo jak ich w rotacji ustawić.

kto teraz? chyba tylko ponowne podpisanie browna (jazz go podobno rozwazali) lub t-mac (cos z clipps gada?strasznie chyba chce do tego la :) ) jakies inne opcje poza nimi na obwod?

Nie wiadomo jeszcze co z T-Maciem.

A Kobe ponoć się nawet z Bellem nie spotkał bo nie zdążył.

I nie ma się co oszukiwać. Poszedł do Jazz, bo miał tam większą kasę :)

Pytacie się kogo Lakers moglliby wziąść ?

Jak dla mnie nie ma na rynku FA (poza McGradym) kogoś kto dałby dobrego boosta na poziomie Lakers na pozycjach 2-3 z ławki. Biorąc pod uwagę oczywiście finanse Lakers.

Jakie więc są opcje ?

Dla mnie najbardziej oczywista to taka, że podpisuje się Browna i na zasadzie s'n't z Vujacicem i/lub Waltonem posyła się go gdzieś w pakiecie.

Wybaczcie, ale Brown to poza energią z ławki wiele nie daje i za duże wahania ma. A 10/3 dla niego (czyli tyle ile dla Bella) to jak dla mnie za dużo.

Przejrzałem tak na szybko kto jeszcze został dla Lakers na rynku z tych którzy mogliby coś wnieść :

T-Mac

Barnes

S. Brown

ja pomyślałem jeszcze o R. Butlerze, co nie byłoby chyba takie całkiem głupie. Na Barnesa Lakers nie stać i mało prawdopodobne, że do LA trafi. Brown albo zostanie przepłacony, albo odejdzie. Z T-Maciem to ja już się pogubiłem, a o Butlerze cicho.

ja pomyślałem jeszcze o R. Butlerze, co nie byłoby chyba takie całkiem głupie. Na Barnesa Lakers nie stać i mało prawdopodobne, że do LA trafi. Brown albo zostanie przepłacony, albo odejdzie. Z T-Maciem to ja już się pogubiłem, a o Butlerze cicho.

Według mnie Butler bylby najlepszy z wyzej wymienionych, poniewaz jest bardzo solidny w ataku, a tego nam trzeba. Zreszta w obronie tez nie jest najgorzej. Według mnie wart jest wiecej niz 1.7, ale tak malo o nim slychac w tym offseason, ze moze go przeceniam ;p

As much as Tracy McGrady has wanted to play with LeBron James for the past two seasons, it’s still unclear if the Miami Heat are prepared to offer him a contract. Nevertheless, league sources say a fresh possibility for NBA employment has surfaced for McGrady: the Los Angeles Clippers. The Clippers have had conversations with McGrady’s agent, and team officials could soon decide to watch him work out for a closer inspection. With Travis Outlaw signing a free-agent contract with the New Jersey Nets, the Clippers are resolved to sign a swingman with some scoring punch off the bench. They’ve spent the last few days gathering information on McGrady and deciding how they want to proceed. Yahoo! Sports

Brawo Kupa.

Nie wiadomo co się dzieje. Nie wiadomo czy Kupchak się nie kontaktował z McGradym. Możliwe, że negocjują, tylko nie upubliczniają tego. Możliwe jest też przecież to, że Mitch czekał czy najpierw nie uda się dogadać z Bellem, a potem ruszy po McGradyego.

Tak samo możliwe jest przecież to, że rozmowy mają już za sobą i :

a) dogadali się, że nie będzie rozmów dopóki nie będzie wiadomo co z Bellem

B) Tracy zaśpiewał im dużo wyższą sumkę (3-4 bańki za rok na przykład) niż mogli i chcieli wydać to Kupchak zrezygnował

c) Mitch wie coś o zdrowiu McGradyego czego my nie wiemy. Możliwe przecież, że będzie ciągle łapał kontuzje i nic z tego nie będzie. Po co więc ładować w niego kasę ?