rw30 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Janusz strikes back..... może ja jestem nie na bieżąco i może to już przebrzmiała nuta, ale, tak czy inaczej, warto odnotować: http://www.sport.pl/koszykowka/7,64947,25594688,prezes-pzkosz-to-karierowicz-a-nie-lider-marcin-gortat-nie.html https://polskikosz.pl/piaskownica-wokol-kosza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Gortat ogłosił zakończenie kariery a tu cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 19 minut temu, jack napisał: Gortat ogłosił zakończenie kariery a tu cisza. bo kariera ogłosiła zakończenie jego już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Super byłoby doczekać drugiego Gortata w NBA. Polish Hammer miał lepsze i gorsze chwile, ale ogólnie to robił dobrą robotę na kilku frontach. Mam nadzieję, że dalej będzie działał w swojej fundacji i promował koszykówkę w Polsce. Edytowane 16 Lutego 2020 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 6 minut temu, andy13 napisał: Super byłoby doczekać drugiego Gortata w NBA. Polish Hammer miał lepsze i gorsze chwile, ale ogólnie to robił dobrą robotę na kilku frontach. Mam nadzieję, że dalej będzie działał w swojej fundacji i promował koszykówkę w Polsce. super to byłoby doczekać pierwszego np Ponitki w NBA, albo pierwszego grajka z Polski co to by talent miał pokroju Doncica, o to było by dopiero super. Co do kariery sportowej Gortiego, tej poza reprezentacyjnej oczywiście, złego słowa powiedzieć nie można, za darmo mln$ nie otrzymał, natomiast co do jego emerytury i promocji basketu w PL to jakoś wątpię żeby definicja "delektowania się życiem" obejmowała te obowiązki ale oczywiście chciałbym się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 8 godzin temu, andy13 napisał: Mam nadzieję, że dalej będzie działał w swojej fundacji i promował koszykówkę w Polsce. O to się najbardziej boję. Wszyscy wiemy jak "złotousty" jest Marcin a w tej chwili jest jeszcze w dziecinnym konflikcie z Radosnym Radziem, który niczego dobrego nie wnosi a tylko dzieli środowisko czytaj działa na szkodę Polskiej koszykówki. Swoją drogą nie zdziwię się jak przy jakiś następnych wyborach w PZKosz Gortat będzie chciał startował na prezesa mimo całego gadania, że nie chce i nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Trochę wstyd na tle takiej Łotwy choćby, która poza Porzingisem ma jeszcze Bertransa, Kurucsa i Pasecniksa. Ostatnio nawet się cieszyli z pierwszego meczu z 3 Łotyszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Solidny wyrobnik który trafił na czasy koszykowki idealne dla siebie gdzie trzeba bylo biegac od kosza do kosza grac pick and rolla i potrafic zlapac i skonczyc sam na sam na centrze z koszem po picku, bardzo mobilny i swietny work ethic tego mu nigdy nie mozna bedzie odmowic, przerosniete ego ale bez tego by mu sie pewnie nie udalo trafil w czas ze swoimi warunkami i gra, ciezka praca osiagnal wszystko, teraz w swojej najlepszej formie nie bylby w zadnej rotacji, pare lat wczesniej zanim zaczal kariere powiedzmy w 2000-2006 tez nie bo bylby za maly na centra za cienki na pf z czego go zapamietam osobiscie? pare swietnych meczy w po dzieki wallowi i potem brak szacunku jaki mu okazal jak go zaza pachulia przeruchal w meczu kadry z gruzja, a potem jakis mlokos co chwile gral w atlancie czy gdzies tam Edytowane 17 Lutego 2020 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) ostatnio był między nami raczej średnio, ale teraz nie ma co srać żarem Janusz dał mi wiele radości, wstawanie na jego mecze Suns i Wizards to była wielka przyjemność Edytowane 17 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 9 godzin temu, Kubbas napisał: teraz w swojej najlepszej formie nie bylby w zadnej rotacji Taaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 https://www.facebook.com/canalplussportpolska/photos/a.128763537173023/2748511418531542/?type=3&theater&ifg=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 2 godziny temu, Chytruz napisał: Taaa. o lol, dobrze, że chyba ominałem ten post Janusz w prime to był top10 kołek, ezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 5 godzin temu, Chytruz napisał: Taaa. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 12 minut temu, Kubbas napisał: ? Gortat jeszcze 2 lata temu grał 25mpg mając 33 lata. Hejtujesz i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 4 minuty temu, Chytruz napisał: Gortat jeszcze 2 lata temu grał 25mpg mając 33 lata. Hejtujesz i tyle. I wyleciał z ligi w momencie gdy liga była w czasie tranzycji do pace&space, teraz juz jest to na tym etapie ze nigdzie by nie znalazl miejsca Tristan i Drummond sa oddawani za nic, Capela to samo, gdzie do nich Gortat, rim runner bez zadnego poteznego skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 14 godzin temu, Kubbas napisał: I wyleciał z ligi w momencie gdy liga była w czasie tranzycji do pace&space, teraz juz jest to na tym etapie ze nigdzie by nie znalazl miejsca Tristan i Drummond sa oddawani za nic, Capela to samo, gdzie do nich Gortat, rim runner bez zadnego poteznego skilla Wyleciał z ligi, bo miał 35 lat, wtedy zazwyczaj się wylatuje z ligi, o ile się nie wyleciało już dużo wcześniej. Mahinmi, Biyombo, DeAndre czy Chriss są rotacyjnymi graczami, nie żartuj nawet z Gortatem w prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Co jak co ale gościa nie da się lubić - począwszy od wyglądu kończąc na wypowiedziach. Koszykarsko miał swoją wartosc ale na miejscu Bachledy to by mi chyba trauma na całe zycie została Z plusów (zapomniałem) należy dodać bycie geneza najlepszej chyba tutaj dyskusji o jajkach z majonezem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 21 minut temu, lucero napisał: Z plusów (zapomniałem) należy dodać bycie geneza najlepszej chyba tutaj dyskusji o jajkach z majonezem Wujek wrzucił, pamiętajcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Godzinę temu, lucero napisał: Co jak co ale gościa nie da się lubić - począwszy od wyglądu kończąc na wypowiedziach. Koszykarsko miał swoją wartosc ale na miejscu Bachledy to by mi chyba trauma na całe zycie została Aż w oczy szczypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Janusz chyba nam opowiada co robił przez ostatnie 10 miesięcy. Oj, no musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi