ozzy110 1136 Napisano 22 Października 2019 15 minut temu, Regis napisał: Oferty Houston z waivers: 1. V. Carter 2. M. Thomas 3. CJ Miles (jeśli nie podpiszę Cartera) 4. C. Metu (jeśli nie podpiszę Thomasa) Miles miał niegwarantowany, więc nawet nie widnieje na waivers Teraz, cvbe napisał: Cavaliers składają ofertę rocznego minimum Mattowi Thomasowi, aby pobrać Go z waivers. Nie możesz rzucić minimum jak sciągasz go z waivers. Albo ściągasz z całym kontraktem mając cap space albo wcale To samo @Regis odnośnie Thomasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 22 Października 2019 6 minut temu, ozzy110 napisał: Nie możesz rzucić minimum jak sciągasz go z waivers. Albo ściągasz z całym kontraktem mając cap space albo wcale Ups. To przepraszam. Chyba nie mam na to miejsca jeśli nie odliczył mi się jeszcze Bazemore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1136 Napisano 22 Października 2019 Teraz, cvbe napisał: Ups. To przepraszam. Chyba nie mam na to miejsca jeśli nie odliczył mi się jeszcze Bazemore. Bazemore dopiero pod koniec sezonu będzie odliczany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 835 Napisano 22 Października 2019 To jeżeli trzeba mieć cap space by przejąć kontrakt Cartera to składam ofertę, rano kogoś zwolnię jeżeli miałby on trafić do mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 606 Napisano 22 Października 2019 Podpisuję Metu w opcji 1+1 TO (jeśli tak mogę). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5577 Napisano 22 Października 2019 40 minut temu, Sylvinho. napisał: Podpisuję Metu w opcji 1+1 TO (jeśli tak mogę). Po pierwsze nie podpisujesz nikogo, bo jest głosowanie. Tylko składasz ofertę. Po drugie możesz dać tylko kontrakt do końca sezonu. Thomas będzie musiał poczekać do zimy. Tylko klub z cap space ( tylko @kolader go posiada ) lub klub mający DPE może w tym momencie wziąć Matta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1136 Napisano 22 Października 2019 1 godzinę temu, kolader napisał: To jeżeli trzeba mieć cap space by przejąć kontrakt Cartera to składam ofertę, rano kogoś zwolnię jeżeli miałby on trafić do mnie Na Cartera nie potrzebujesz cap space'u bo to jest minimalny kontrakt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeS 1134 Napisano 23 Października 2019 To ja tez startuje po Cartera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 23 Października 2019 Co ja bym dał aby @LONGER01 wyskoczył po Cartera . Nawet gotów jestem za frajer przyjąć jakiegoś kasztana od niego za wyborną współpracę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3078 Napisano 23 Października 2019 #TeamRaptorsMusicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 23 Października 2019 5 minut temu, Lucas napisał: #TeamRaptorsMusicie Marketingowo i wizerunkowo Longer by dużo zyskał. Zakończenie kariery z pewnymi playoffami w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 23 Października 2019 A czy Vince przypadkiem swego czasu nie grał specjalnie dla przeciwnika, żeby Toronto go oddało? Jaki byłby inny powód, że w RL go nie wzięli? Plus wg Gortata to największy opierdalacz w NBA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2238 Napisano 23 Października 2019 76ers też włączają się do walki o Cartera. Będzie jakiś temat czy wystarczy tutaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9102 Napisano 23 Października 2019 2 godziny temu, Eld napisał: Marketingowo i wizerunkowo Longer by dużo zyskał. Zakończenie kariery z pewnymi playoffami w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Wszystko sie zaczelo w North Carolina Tar Heels. Zwolnilem dwoch graczy zeby mu zaoferowac kontrakt. Zlozylem mu oferte jako pierwszy i ma gwarancje ze skonczy u mnie kariere. Nie ma sie co nawet zastanawiac nad glosowaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Stycznia 2020 zwalniam potężnego Ivana Rabba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 835 Napisano 5 Stycznia 2020 Zwalniam Trevona Duvala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2238 Napisano 6 Stycznia 2020 Zwalniam Mosesa Browna z 2WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashigaru 532 Napisano 6 Stycznia 2020 PTB dziękują za współpracę Justinowi Wright-Foreman, zwalniając go z jego Two-Way kontraktu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 25 Lutego 2020 Zwalniam Justina Andersona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 835 Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) Brooklyn Nets chcąc iść na rękę ambitnemu zawodnikowi zwalniają Reggie Jacksona. Dziękujemy za występy w naszej drużynie i życzymy powodzenia w dołączeniu do zespołu, w którym z powodzeniem będzie mógł grać w PO. Będziemy mieli dobre wspomnienia związane z twoją osobą i mamy nadzieję, iż ty też masz takie z tego okresu Edytowane 25 Lutego 2020 przez kolader Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach