Eld 5957 Napisano 15 Października 2021 16 minut temu, january napisał: Wszyscy gracze powyżej 15 miejsc w rosterze muszą być zrzuceni przed wężykiem two-way, co nie? Startem sezonu, ale tak siak wiele czasu i w tym i tym wypadku nie zostało. Bleeee nie jestem radnym, a odpowiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8951 Napisano 15 Października 2021 Teraz, Eld napisał: Startem sezonu, ale tak siak wiele czasu i w tym i tym wypadku nie zostało. Bleeee nie jestem radnym, a odpowiadam. Wątpię by wężyk two-way do mnie dojechał przed startem sezonu, więc i tak tam pozwalniają teamy dla mnie grajków;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2460 Napisano 16 Października 2021 czy gracze wybrani w tegorocznym drafcie mogą juz byc handlowani? wiem, ze normalnie mozna 30 dni po podpisaniu. u nas czas troche leci inaczej, wiec pytanie czy owe 30 dni minely? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2460 Napisano 16 Października 2021 (edytowane) do kiedy trwa okienko transferowe przez RS? @Eld @ozzy110 @cvbe i kto tam jest jeszcze w radzie (???? xd) Edytowane 16 Października 2021 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9918 Napisano 16 Października 2021 7 minut temu, człowiek...morza napisał: do kiedy trwa okienko transferowe przez RS? @Eld @ozzy110 @cvbe i kto tam jest jeszcze w radzie (???? xd) Do północy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2460 Napisano 16 Października 2021 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał: Do północy:) dzięki, a bedzie jeszcze jakies przed RS? Edytowane 16 Października 2021 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9918 Napisano 16 Października 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: dzięki, a bedzie jeszcze jakies przed RS? Nie. Godzinę temu, człowiek...morza napisał: czy gracze wybrani w tegorocznym drafcie mogą juz byc handlowani? wiem, ze normalnie mozna 30 dni po podpisaniu. u nas czas troche leci inaczej, wiec pytanie czy owe 30 dni minely? Wydaje mi się ze jeżeli minelo 30 dni od podpisania to chyba można było nimi handlować i liczyliśmy to od momentu kiedy napisało się na forum że ich podpisujesz. Ale nie jestem pewny na 100 procent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 16 Października 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: do kiedy trwa okienko transferowe przez RS? @Eld @ozzy110 @cvbe i kto tam jest jeszcze w radzie (???? xd) Nie jestem w Radzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 16 Października 2021 Pany bo Burke podpisał za minimum w Celtics. Chciałbym dopytać zmienia to coś w moim dead money czy wielki choooj…? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 16 Października 2021 Godzinę temu, shevcu napisał: Pany bo Burke podpisał za minimum w Celtics. Chciałbym dopytać zmienia to coś w moim dead money czy wielki choooj…? Choooj Zmieni jak u nas ktoś go podpisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 16 Października 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Choooj Zmieni jak u nas ktoś go podpisze. Godzinę temu, shevcu napisał: Pany bo Burke podpisał za minimum w Celtics. Chciałbym dopytać zmienia to coś w moim dead money czy wielki choooj…? Ogólnie to odejdą Ci @shevcu jakieś grosze w rozliczeniu posezonowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4711 Napisano 16 Października 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Nie jestem w Radzie. a to zaskoczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 16 Października 2021 41 minut temu, mac napisał: a to zaskoczenie CM był w niewiedzy, więc go uświadomiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2460 Napisano 16 Października 2021 dla nie rada=eld eld=rada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 16 Października 2021 5 godzin temu, cvbe napisał: Ogólnie to odejdą Ci @shevcu jakieś grosze w rozliczeniu posezonowym No właśnie podpisał to imo dzieki bo zawsze mniej w księgach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1671 Napisano 16 Października 2021 Do północy trzeba zejść na 15 graczy w rosterze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 16 Października 2021 Ja takie techniczne pytanie bo się mocno odciąłem od beGM. Dziś zamykamy okienko transferowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9918 Napisano 16 Października 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Ja takie techniczne pytanie bo się mocno odciąłem od beGM. Dziś zamykamy okienko transferowe? Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 16 Października 2021 Teraz, fluber napisał: Tak Ustawione automatyczne zamknięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8951 Napisano 16 Października 2021 Dobra po kolei: 1. Wszyscy są pod hardcapami, więc ok. 2. Braki/nadmiar graczy. Bulls - 11 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 2 graczy na rocznym minimum (muszą być two-way available). Dodatkowo muszą być za rookie min (hardcap). Dodatkowo po zakończeniu wężyka muszą podpisać wedle tych samych zasad muszą podpisać jeszcze 1 (14go) zawodnika. Wizards - Podpisują Quetę, mają 12 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 2 graczy na rocznym minimum (muszą być two-way available). Dodatkowo muszą być za rookie min (hardcap). Knicks - 13 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 1 gracza na rocznym minimum (musi być two-way available) Grizzlies - 16 graczy, muszą zwolnić 1 zawodnika Rockets - 17 graczy, muszą zwolnić 2 zawodników (Cancar jest unguaranteed jak coś) Spurs - 13 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 1 gracza na rocznym minimum (musi być two-way available) Nuggets - 16 graczy, muszą zwolnić 1 zawodnika Wolves - 12 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 2 graczy na rocznym minimum (muszą być two-way available) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach