Elwood 2769 Napisano 17 Stycznia 2017 LeBron pierwszy porażony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Jak Goldeny wrzucają wyższy bieg, to niesamowicie odjeżdżają E: Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Hoolifan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10207 Napisano 20 Stycznia 2017 https://ling.pl/slownik/angielsko-polski/pop%20out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1655 Napisano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Arizona @ UCLA - polecam przelaczyc, Lonzo Baller plus Markkanen z grubszych ryb... edit: swietny mecz w 2 polowie Edytowane 21 Stycznia 2017 przez tangiers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 22 Stycznia 2017 przez ptak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 22 Stycznia 2017 O k**** ta trójka Shumperta, każdy, ale nie on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 25 Stycznia 2017 Ja jebie... skąd Spurs biorą tych zawodników... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 25 Stycznia 2017 wizardsy miały grać na czarno tu jakieś pidżamy w paski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danny 946 Napisano 25 Stycznia 2017 wizardsy miały grać na czarno tu jakieś pidżamy w paski Nie grać na czarno, tylko przyjść na mecz ubrani na czarno, co uczynili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 25 Stycznia 2017 a to nie oglądałem od samego początku. nie dało się słuchać naszych komentatorów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 25 Stycznia 2017 a to nie oglądałem od samego początku. nie dało się słuchać naszych komentatorów Komentatorzy Celtics są najgorsi w lidze. Szczególnie ten stary dziad, który np. pyta dlaczego zawodnik Celtics rzuca 2 osobiste, zamiast jednego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 25 Stycznia 2017 naszych znaczy się polskich. nie znam angielskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 26 Stycznia 2017 taką mam zagwozdkę - czy Miles Plumlee to najgorszy koszykarz świata ever? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 26 Stycznia 2017 taką mam zagwozdkę - czy Miles Plumlee to najgorszy koszykarz świata ever? Napewno najgorszy wśród albinosów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 28 Stycznia 2017 gramy be Horforda. bałem się o wynik, ale jak tak dalej pójdzie to idę spać, bo słabe te Magic okrutnie a muszę rano wstać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 28 Stycznia 2017 pacers i bux oglądane w 2 oknach równolegle zez rozbiezny level hard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 28 Stycznia 2017 Mila Kunis i JimBeam would fuck both Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7048 Napisano 28 Stycznia 2017 Mila Kunis i JimBeam would fuck both Znaczy się lewa ręka i puszka Harnasia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Findek 1223 Napisano 29 Stycznia 2017 Czy tylko mnie się wydaje, że w dogrywce maks co drużyna powinna dostać to jeden 20 sekundowy time-out. Boję się, że będzie 4 dogrywka zaraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 29 Stycznia 2017 I możliwe, że będzie po tym, jak tak łatwo wpuścili Schroedera. No i będzie. Szkoda, że Knicks wyfaulowani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach