tegotamtego 395 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bostonfan 74 Napisano 6 Czerwca 2015 Wyborne. W ogóle, cały materiał Like Clockwork gniecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2015 przez tegotamtego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 7 Czerwca 2015 W sklepach można już znaleźć Drones Muse. Bardzo dobry album (chociaż chyba wszystko co najlepsze wrzucili do sieci przed premierą ). Dzisiejszy dzień muzycznie pod znakiem nowego Muse, a jutro zabiorę się za Satyricon - Live at the Opera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 7 Czerwca 2015 Satyricon dalej bawi się blac n roll, czy powrócił do czczenia szatana jako pandy z lasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 264 Napisano 7 Czerwca 2015 Jak Entourage to jeszcze to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 7 Czerwca 2015 Satyricon dalej bawi się blac n roll, czy powrócił do czczenia szatana jako pandy z lasu? To jest płyta live, trochę tego i owego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 8 Czerwca 2015 Eaten! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robinson 43 Napisano 8 Czerwca 2015 Ale ten temat się ostatnio fajny zrobił, a tak dawno nie zaglądałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bostonfan 74 Napisano 8 Czerwca 2015 Fakt, że dużo w pytę muzy Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 8 Czerwca 2015 Frantz. X. Dr. Budzy. Bananson. Junior + Stopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 8 Czerwca 2015 Kuchwa, Foo Fighters spotkało Queensów. A potem poszli do Jacka Blacka się powizarzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metlik 445 Napisano 8 Czerwca 2015 byłem ostatnio na koncercie w Krakowie, grubo było! bardzo fajna kapela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metlik 445 Napisano 9 Czerwca 2015 @bostonfan ten Black River to bardziej heavy metal niż prawdziwy stoner ten kawałek jest świetny jeśli chodzi o polskiego stonera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bostonfan 74 Napisano 9 Czerwca 2015 Call it as u will Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benon 417 Napisano 9 Czerwca 2015 jusz ot dłuszszego czasu się zbierauem, żeby tó napisać, bo zapodaliśta sporo dobrej muzy:Wielkie Dzięki!!! Na Dzień Dobry najlepszy dla mnie utwór FNM, które ktoś tu wrzucał wcześniej... przypomina mi sie Zielona szkoła w KołobrzegÓ na początku lat 90'... Otwierający plytę Angel Dust: https://www.youtube.com/watch?v=XYvX2_aupH0 Mam tego przez ostatni czas sporo więcej, ale to w kolejnych postach, bo tak mi wygodniej. Poza tym jestem pijany i wydaje mi się, że mam czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benon 417 Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) jako, że jestem leniwy to się będę inspirował bieżącą stroną... Elwood propsy za tych od Grunwaldu - dęciaki rules... Przemek_Orliński - fajne granie tych pijaków - niektóre kapele za dużo kombinują, a tu było prosto i mocno... Taki kawałek, który dodaje energii, podładowuje baterie... Tak jak ten: Szkoda, że już nie istnieją... Wokalista nie żyje... Dave wrócił młócić gdzie indziej, a (o ile dobrz pamiętam) nasz rodak Waldek Sorychta, założyciel kapeli gra w czymś, czego kilka lat temu na jutiubie nie znalazłem, a dziś nie chce mi się szukać... W temacie filmowym ktoś ostatnio wspomniał Willa Smitha, który stety/niestety pod względem muzycznym kojarzy się z "Łelkom to Majami" ino... (bez LeBronowych podtekstów) Ale jego żonka (swoją drogą zajebista) już bardziej daje radę: Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Benon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benon 417 Napisano 9 Czerwca 2015 Tak, tak, ja też byłem zdziwiony...(to do tych którzy przebrnęli przez wstęp do kawałka) Nawet zdarzało jej się growling uprawiać, tyle, że dziś nie udało mi się tego znależć... Może następnym razem jak mnie najdzie... Za to zaprezentuję Wam Jadę Pinkett Smith w nieco innym wykonaniu, które mi osobiście dupę urwało... To jest chyba jakaś wariacja tej oryginalnej kapeli: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach