Skocz do zawartości

ATF Ringless R3 Pablo81 vs Rappar (Drabinka przegranych)

P_M

Kto wygra  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. kto wygra

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, Pablo81 napisał(a):

Plus @agresywnychomik i co., jak wyjaśnicie zbiórkę:

Amare - Blake 8.9 -7.6

Mutombo - Yao 13.5 - 10.2

Jefferson - Nene 10.8 - 7.6

Jak się patrzy na TRB% to nie wygląda to tak źle dla Rappara jak w RPG.

Ogólnie nie jestem fanem obu składów, bo po prostu mają duże wady, a nikt jakoś w opisach mnie nie przekonał. Oba dziurawe w obronie. Rappar ma większy firepower, Pablo lepszą deskę, fit Pablo ma chociaż pare Nash Amare więc to wiemy, że działa, ale znowu jest od kogo pomagać, tylko czy Rappar ma kim efektywnie pomagać?

Na szczęście w tej parze mój głos już nie ma znaczenia, ale naprawdę trudny wybór.

Zagłosowałem na Rappara ale im dalej tym mocniej widziałem jego problemy jak np. ze zbiórka. Właściwie języczkiem u wagi był rok wybrania Mutombo i robienie z Jeffersona innego gracza niż go pamiętam. Natomiast też głoś był prosty bo nie decydował na szczęście o niczym.

6 godzin temu, Gregorius napisał(a):

Zagłosowałem na Rappara ale im dalej tym mocniej widziałem jego problemy jak np. ze zbiórka. Właściwie języczkiem u wagi był rok wybrania Mutombo i robienie z Jeffersona innego gracza niż go pamiętam. Natomiast też głoś był prosty bo nie decydował na szczęście o niczym.

Pisząc, że Jefferson był wolny zrobiło z niego gracza innego niż był ;) Od razu wiedziałem, jakie masz zdanie i jaki będzie głos. Nie gramy razem w ATF od wczoraj :)

W dniu 8.07.2026 o 10:29, RappaR napisał(a):

, Blake najlepiej w obronie właśnie sobie radził w obronie picków, 

To zupełnie Ci nie przeszkadzało? Blake jako dobry obrońcą pickòw, to nie robienie z niego kogoś innego niż był?

Para rozstrzygnięta, chodzi mi po prostu o zasadę.

I czytając to wszytko dochodzimy trochę do absurdów. Amare - non faktor w D, Mutombo - non faktor w O (rapcio zostawia go bez krycia, lol), więc wychodzi, czytając to, że taki Nene, który był absolutnie średnim rolesem, który nie stał nawet blisko żadnego ATF, jest lepszy od obydwu ww., bo trochę bronił i trochę rzucał :)